HB1169 vaccineren van vee

De injectie vermijden is niet genoeg: Ze willen ons nu “vaccineren” via de voedselvoorziening.

“Gates, de WHO, een heleboel van deze universiteiten: ze praten allemaal over het opnemen van mRNA-vaccinaties als onderdeel van het voedsel. Ze gaan de genen van dit voedsel aanpassen om er mRNA-vaccins van te maken,” waarschuwde advocaat Tom Renz.

Missouri HB 1169 probeert een dergelijke inspanning tegen te gaan. Het is beschreven als “een van de meest controversiële wetsvoorstellen in de geschiedenis,” maar alles wat het is – is een etikettering wetsvoorstel.

Als een voedselproduct een gentherapie product is, heb je alle recht om het te weten. Dus, als dit wetsvoorstel wordt aangenomen, is het een grote overwinning, niet alleen voor ons welzijn – maar ook voor de ontdekking.

HB1169 werd weggestemd vanwege de #RINO’s in #Missouri die werden bedreigd en betaald door #BigPharma. Ik zal de namen posten van de vertegenwoordigers die tegen #InformedConsent hebben gestemd en ik moedig u aan om naar @SCooperGG op Twitter te gaan om de lijst van landbouworganisaties te zien die tegen het wetsvoorstel zijn en ook zijn omgekocht (@MoCattle @ScottFaughn @BigDiehl31 @MOFarmBureau @MissouriCorn @MissouriSoybean @MissouriChamber). Ik ben net begonnen mensen, we zullen deze wetgeving naar meer staten brengen en volgend jaar terug naar Missouri #Lawfare #GodWins #Truth #Vaccines #mRNA #DeathJab #RenzRants #TheTomRenzShow

BREAKING NEWS: the lobbyists for the cattleman and pork associations in several states have CONFIRMED they WILL be using mRNA vaccines in pigs and cows THIS MONTH. WE MUST SUPPORT #Missouri #HB1169. It is LITERALLY the ONLY chance we have to prevent this… NO ONE knows the the impacts of doing this but we are all potentially facing the risk of being a #DiedSuddenly if we don’t stop this. #mRNA #vaccine #Pfizer #Moderna #truth #Trump #Biden #WEF #BillGates #CCP @AGHuff @VigilantFox @naomirwolf @P_McCulloughMD @PierreKory @P_McCulloughMD @RWMaloneMD @GenFlynn @MelKShow @RepMTG @RandPaul @RonJohnsonWI @GovRonDeSantis @joerogan @TuckerCarlson @SenatorBobHall @DougBillings @KimDotcom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s