Kijk hier, dan zie je daar niets…

Terwijl u werd afgeleid door Boris Johnson die ontslag nam, publiceerde de Britse regering een rapport dat bevestigt dat volledig gevaccineerde kinderen 13.633% meer kans hebben om te sterven aan COVID dan niet-gevaccineerde kinderen.

Uit een rapport dat in stilte door de Britse regering is gepubliceerd, enkele uren voordat Boris Johnson aankondigde dat hij zou aftreden als premier van het Verenigd Koninkrijk, blijkt dat de Covid-19-injecties negatief blijken te werken tegen sterfte onder kinderen in Engeland.
Uit de meest recente cijfers blijkt dat drievoudig gevaccineerde kinderen tussen 10 en 14 jaar een schokkende 13.633,33% / 137,3x grotere kans hebben om aan Covid-19 te sterven dan niet-gevaccineerde kinderen.
Op 7 juli kondigde Boris Johnson, de premier van het Verenigd Koninkrijk, aan dat hij zou aftreden. Sindsdien hebben de mainstream media in het Verenigd Koninkrijk het publiek afgeleid met 24/7 nieuws over die aankondiging en speculaties over wie hem zou kunnen vervangen.
In tijden als deze zou je moeten opletten welk slecht nieuws stilletjes op de achtergrond wordt gepubliceerd in de hoop dat het niet veel aandacht krijgt.
Het toeval wil dat uren voordat Boris zijn ontslag aankondigde, zijn regering nieuwe gegevens bekendmaakte die verwoestend zijn voor zowel ouders als kinderen.
Een agentschap van de Britse regering, bekend als het Office for National Statistics (ONS), heeft zojuist gegevens gepubliceerd over sterfgevallen naar vaccinatiestatus in Engeland.
De nieuwste dataset van het ONS is getiteld “Sterfgevallen naar vaccinatiestatus, Engeland, 1 januari 2021 tot en met 31 mei 2022”, en kan hier worden gedownload.
Bron; ExposeNews

UK: In Engeland 90% van COVID-doden sinds april onder drievoudig gevaccineerden
De Britse regering heeft in stilte gepubliceerd (uren voor het nieuws over het aftreden van Boris Johnson) dat 94% van de COVID-19-doden sinds april onder de gevaccineerden zijn gevallen, en een schokkende 90% van die sterfgevallen betrof de drie- of viervoudig gevaccineerden
France 🇫🇷 vaccine 💉 deaths ☠️
13-jul-2022 Straattentoonstelling in Lyon, Frankrijk, toont foto’s van kinderen die gestorven zijn aan Covid-injecties.
9 juli 2022 De gevolgen van het vaccin
Britse overheidsstatistieken tonen aan dat gevaccineerde kinderen 30.200% meer kans hebben om te sterven dan niet-gevaccineerde kinderen
Op 17 juni 2022 heeft de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) op criminele wijze de vergunning voor noodgebruik van het mRNA Covid-19 injecties uitgebreid voor gebruik bij kinderen vanaf 6 maanden.
Er is nooit een noodsituatie geweest met betrekking tot Covid-19-infectie bij kinderen. Twee jaar van bewijsmateriaal tonen aan dat de vermeende ziekte alleen ouderen en kwetsbare personen heeft getroffen. Kinderen hebben de pech gehad ernstigere symptomen te vertonen dan die van een gewone verkoudheid.
Maar ondanks dit feit heeft de FDA besloten dat het volkomen veilig is om een experimentele injectie toe te dienen aan baby’s en peuters, waarbij FDA-commissaris Robert Califf zei –

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s