Europeesch Parlement

Het ging nooit om corona, het ging om macht en controle

⚠️Persconferentie – Onmiddellijk aftreden van Ursula von der Leyen geëist door vrijheidsstrijdende Europarlementariërs (Persconferentie – Straatsburg, 16 feb 2022)
👉 00:32 – Parlementslid Stasys JAKELIŪNAS (Groenen, LT)
👉 04:10 – MEP Ivan Vilibor SINČIĆ (NI, HR)
👉 10:25 – MEP Virginie JORON (ID, FR)
👉 12:24 – MEP Cristian TERHES (ECR, RO)
👉 24:25 – V&A – antwoord van Parlementslid Stasys JAKELIŪNAS
👉 29:08 – MEP Christine ANDERSON (ID, DE)
👉 33:11 – V&A – antwoord van Parlementslid Cristian TERHES`
Roemeens parlementslid Cristian Terheș gaat voluit over Justin Trudeau’s dictatoriale maatregelen in Canada. “Hij is net een tiran, net een dictator. Hij is als Nicolae Ceaușescu in Roemenië.” Ze proberen ons te provoceren omdat oorlog hun volgende plan is. Laat je niet bijten.
Vindt u dat u het recht hebt om deze contracten volledig in te zien of niet?
Tweet van MEP Cristian Terhes. “16 feb 2022 – Debat in het Europees Parlement over de verlenging van het groene certificaat. Een bode probeerde mij het zwijgen op te leggen toen ik eiste dat Didier Reynders de volledige versie van de vaccincontracten zou publiceren. Als burger – Vindt u dat u het recht heeft om deze contracten volledig in te zien of niet?”
Mislav Kolakušić, lid van het Europees Parlement:
“Covidepassen over de hele wereld werden ingevoerd door de domste generatie politici uit de geschiedenis. Gedreven door een verlangen naar onbeperkte macht en kudde-instinct, besloten zij feiten, bewijs en wetenschap met voeten te treden en idiote stellingen te herhalen die zelfs elementaire logische tests niet doorstaan.”
“Ik zal me zeker niet laten vaccineren omdat mijn regering me dat opdraagt en belooft dat ik in ruil daarvoor vrijheid zal krijgen. Laten we over één ding duidelijk zijn: niemand geeft mij vrijheid, want ik ben een vrij mens.” Christine Anderson, lid van het Europees Parlement 🇪🇺
Mensen zouden deze houding moeten aannemen ASAP
🇪🇺 Tom Vandendriessche – Lid van het Europees Parlement
“Deze EU is helemaal aan het ontsporen en wordt iets waar we nooit voor getekend hebben. Een onverkozen elite van dictaten en chantage.”
🇪🇺 Tom Vandendriessche – Lid van het Europees Parlement
“Deze EU is helemaal aan het ontsporen en wordt iets waar we nooit voor getekend hebben. Een onverkozen elite van dictaten en chantage.”
04-feb-2022 Europese Commissie stelt voor het “EU Digitaal Covid Certificaat” te verlengen tot 30 juni 2023. “Vandaag stelt de Europese Commissie voor het digitale EU-covid-certificaat met een jaar te verlengen, tot 30 juni 2023. Het Covid-19-virus blijft wijdverspreid in Europa en in dit stadium is het niet mogelijk om de impact te bepalen van een mogelijke toename van het aantal besmettingen in de tweede helft van 2022 of van het opduiken van nieuwe varianten. De uitbreiding van de verordening zal ervoor zorgen dat reizigers hun digitale EU-coviscertificaat kunnen blijven gebruiken wanneer zij in de EU reizen waar de lidstaten bepaalde volksgezondheidsmaatregelen handhaven. De Commissie keurt het voorstel vandaag goed om ervoor te zorgen dat het Europees Parlement en de Raad de wetgevingsprocedure tijdig kunnen afronden voordat de huidige verordening verstrijkt”.
Dr. Zelenko heeft duizenden levens gered door zijn Z-Stack protocol, en heeft onlangs Z-DTox gelanceerd, waarvan hij adviseert dat het bloedstolsels zal helpen voorkomen, en mensen met een aangetast immuunsysteem zal helpen beschermen, inclusief degenen die gevaccineerd zijn. Om Dr. Zelenko’s producten vandaag nog te bestellen, bezoek deze link:
Persconferentie – Straatsburg, 16 februari 2022
Vrijheidslievende Europarlementariërs eisten het onmiddellijke aftreden van de voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, die verzuimde communicatie met de CEO van Pfizer openbaar te maken.
Ze riepen ook op om een einde te maken aan het opleggen van het Digital Covid Certificate van de EU, dat nutteloos, onnodig en discriminerend is. Eén Europarlementariër riep ook op tot een compensatiefonds voor de gewonden van het COVID-vaccin en ze eindigden allemaal met een opwellende aanmoediging aan de vrijheidslievende truckers van Canada.
00:32 – MEP Stasys JAKELIŪNAS (Groenen, LT)
04:10 – MEP Ivan Vilibor SINČIĆ (NI, HR)
10:25 – MEP Virginie JORON (ID, FR)
12:24 – MEP Cristian TERHES (ECR, RO)
24:25 – Vraag en antwoord – Antwoord van Parlementslid Stasys JAKELIŪNAS
29:08 – MEP Christine ANDERSON (ID, DE)
33:11 – Vraag & antwoord – Antwoord van Parlementslid Cristian TERHES

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s