George W. Bush

George Walker Bush is een Amerikaans politicus en zakenman die van 2001 tot 2009 de 43e president van de Verenigde Staten was. Hij is lid van de Bush-familie en van de Republikeinse Partij en was daarvoor van 1995 tot 2000 46e gouverneur van Texas.

De NAVO is onderdeel van het WEF/WHO/IMF/VN-kartel. Alles wat de NAVO doet is gebaseerd op leugens en ze hebben het al meer dan 70 jaar voor het zeggen!
Steun geen enkele actie van de NAVO! De NAVO is de vijand van het volk!
George Bush wordt uitgemaakt voor leugenaar!!!
kleine verspreking inzake 9/11…
The Aleister Crowley, Barbara Bush, George Bush and 9/11 Connection
George W. Bush was opgetogen dat zijn moeder hem genoeg vertrouwde om hem de foetus te tonen die ze in een potje bewaarde
Uit de Zweedse krant Dagens Industri van 19 januari, 2001. ‘Rechtstreeks contact tussen Bush en Wallenberg’ “Wallenberg krijgt een direct contact in de nieuwe Amerikaanse regering als George W Bush vandaag, zaterdag, aantreedt als president. Bush’ minister van Defensie Donald Rumsfeld zit al enkele jaren in de raad van bestuur van het Wallenberg-bedrijf Asea Brown Boveri. De Amerikaanse minister van Defensie Donald Rumsfeld zat in de raad van bestuur van ABB toen het de reactorovereenkomst van 200 miljoen dollar met Noord-Korea binnenhaalde, meldt de Britse krant The Guardian.”
911 mensen in de Yale klas van 1968 (het jaar dat George W. Bush afstudeerde aan Skull and Bones…) …911 mensen studeerden af aan hun universiteit in 1968… …in dat jaar…
-George W. Bush studeerde af aan Yale en Skull and Bones…
-9-1-1 werd nationale noodcode.
-WTC constructie begon in New York City
-2001: A Space Odyssey kwam uit (Bush werd president in 2001 & 9/11 gebeurde)
-De hoofdkaper van 9/11 werd geboren op 1 september 1968.
-Boeing debuteerde eerste jumbo jetliner
-Een bedrijf uit Seattle (M.K.A.) begon met de bouw van World Trade Centers.
-Seattle, Washington = 68 -Terreur = 68 -CIA = 68 -Wiskunde = 68
-Katholicisme = 68 -Club van Rome opgericht in 1968 (7 april)
Scull and bones

Over Ted Bundy; er is nooit onthuld wie zijn vader was. De Bundy’s zaten in de raad en waren leiders van de 13 elite families. Hij was er één van een tweeling, waarschijnlijk gescheiden bij de geboorte.
Nu komt het… wie was zijn tweelingbroer? George W Bush!
Bundy is dus een Bush. Hij werd nooit geëxecuteerd. George Bush haalde hem in het geheim uit de gevangenis en heeft de executie gefaked naar de media. Bundy die een Bush is kreeg de naam Epstein!!!
De Bundy’s zijn neven van de Orini’s, de grijze paus, de Italiaanse maffiafamilie.
Tom Cruise en Orsini, die pedo wood runde met Rockerfalla Hanx, de belangrijkste adre no chrome leveranciers.
Tom Cruise en zijn vader zijn de bloedlijn van de familie Orsini. Heel, heel, heel erg machtige koninklijke familie die de hele planeet beheert.
Tom Cruise was een echte Luciferaanse pow!

Plaats een reactie