Dane Wigington

Dane Wigington heeft een achtergrond in zonne-energie. Hij is een voormalig werknemer van Bechtel Power Corp. en was een gediplomeerd aannemer in Californië en Arizona. De laatste 15 jaar heeft hij zich voortdurend beziggehouden met onderzoek op het gebied van klimaat/geo-engineering. Hij is eigenaar van een natuurreservaat naast het Shasta-meer in Noord-Californië. Dane richtte al zijn aandacht, inspanningen en energie op het onderzoek naar klimaatengineering toen hij aanzienlijke hoeveelheden zonne-energie begon te verliezen als gevolg van de steeds toenemende “verduistering van de zon” door straalvliegtuigen die in het luchtruim boven zijn huis op een bergtop sproeiden.

The Dimming, Full Length Climate Engineering Documentary ( Geoengineering Watch )

Dane Wigington is de uitvoerend producent van de baanbrekende documentaire over klimaatengineering, “The Dimming”. Hij heeft een achtergrond in zonne-energie en was een voormalig werknemer van Bechtel Power Corporation. Dane was ook een gediplomeerd aannemer in Californië en Arizona.

Zijn persoonlijke woning was te zien in een artikel op de cover van ’s werelds grootste tijdschrift over hernieuwbare energie, Home Power. Hij is eigenaar en beheerder van een natuurreservaat naast Lake Shasta in Noord-Californië.

Dane nam het besluit om al zijn inspanningen, energie en middelen te richten op het full time onderzoeken van het geoengineering / zonnestralingsmanagement probleem, toen hij grote hoeveelheden zonne-energie begon te verliezen door de steeds toenemende verduistering van de zon / global dimming. Dit scenario werd veroorzaakt door zeer zichtbare en voortdurende nevel van straalvliegtuigen / aerosolverspreiding. Dane constateerde ook een aanzienlijke en versnellende achteruitgang van de algemene gezondheidstoestand van de bossen, samen met snel toenemende UV-stralingsniveaus. Deze en andere factoren waren de katalysatoren die Dane’s testen en onderzoek naar de geoengineering kwestie gedurende de laatste twee decennia in gang hebben gezet.

Als hoofdonderzoeker van GeoengineeringWatch.org heeft Dane alle niveaus van geo-engineering onderzocht, evenals het beheer van zonnestraling en wereldwijde ionosfeer-verwarmingsinstallaties zoals HAARP. Dane is verschenen op een uitgebreid aantal interviews en films om de gevaren voor het milieu uit te leggen die we op mondiaal niveau ondervinden van de voortdurende klimaatengineering aanval.

Geoengineering Watch Global Alert News, February 19, 2022, # 341

check meer beeldmateriaal op zijn youtube kanaal

https://truthcomestolight.com/author/dw/

Eén gedachte over “Dane Wigington”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s