CDC

Centers for Disease Control and Prevention
(centrum of deceive Control)

History of CDC Misinformation (Mini-Doc)

In het Nederlands Centra voor Ziektebestrijding en -preventie, afgekort CDC, is in de Verenigde Staten de organisatie die zich van staatswege bezighoudt met het opsporen, behandelen en voorkomen van ziekten, vooral met het oog op het openbaar belang.

CDC-directeur Rochelle Walensky geeft toe dat ze geen toegang hebben tot alle ziekenhuisopnamegegevens 👀 “Wij zijn de samensteller van de gegevens, maar we hebben niet de bevoegdheid om ze te verzamelen”
Volgens de CDC ontdekten ze, nadat ze de gemelde bijwerkingen hadden geanalyseerd die kwamen na de MRNA-vaccininjectie, dat ‘dood’ als bijwerking verantwoordelijk was voor 1,3 procent van alle gemelde gevallen.
Dr Aaron Kheriaty: “Ons is een jaar lang verteld, ook door de CDC, dat het genetisch materiaal van de vaccins niet in de celkern terechtkomt, het deel van de cel dat je eigen DNA bevat, en deze studie suggereert sterk dat dat misschien niet het geval is, het duurde slechts ongeveer 6 uur na blootstelling aan het Pfizer vaccin, om dit te laten gebeuren”
Edward Dowd, een voormalig directeur van Black Rock, heeft samen met een voormalig verzekeringsanalist van Wall Street, de officiële overlijdensgegevens van de CDC in de VS geanalyseerd.
Zij zijn erin geslaagd het sterfteoverschot (d.w.z. het aantal sterfgevallen dat hoger is dan het normale gemiddelde) van millennials, (zij die geboren zijn tussen 1981 en 2000) te berekenen en ontdekten dat in het najaar van 2021, met vaccinatiemandaten 61.000 meer mensen dan normaal in deze leeftijdsgroep zullen overlijden.
Dit is een ongekende gebeurtenis, om het in perspectief te plaatsen vergelijkt hij het met de Vietnamoorlog toen 58.000 meer jongeren dan normaal stierven.
Dit is wat hij een “DEMOCIDE” noemt – de uitroeiing van het volk door zijn eigen regering.
TOP SECRET PFIZER DOCUMENT LEAKS ONLINE… De CDC is gewaarschuwd.
Hier wordt aangetoond met welke kwaadaardige criminelen we te maken hebben : verteld door advocaat Arno van Kessel ,met betrekking tot bovenstaand artikel inzake gelekte pfizerdoumenten,
Steve Kirsch: “Als je geen medisch advies hebt, dan is het beste advies om te luisteren naar wat de CDC zegt en het tegenovergestelde te doen… dit is waarschijnlijk het beste medische advies dat ik je kan geven om je leven te redden.”
SLIMME DOKTER LAAT ONWETENDE DR. FAUCI EN CDC DIRECTEUR SPRAKELOOS IN CONGRES MET FEITEN

CONNECTING THE DOTS…
-1984 – Anthony Fauci wordt benoemd tot directeur van NIAID.
-1990 – De eerste patenten voor coronavirussen worden aangevraagd.
-1999 – Ralph Baric begint onderzoek naar chimere coronavirussen.
-2000 – De Gates Foundation wordt opgericht.
-Juni 2000 – Verwijzend naar het eerste ontwerp van de sequentie van het menselijk genoom, zei president Bill Clinton: “Vandaag leren we over het landschap waarin God het leven schiep.”
-Het project werd gefinancierd door Francis Collins (Fauci’s baas).
Na afloop van zijn presidentschap in 2001 richtte Bill Clinton de Clinton Foundation op.
-December 2001 – De eerste Andrew Carnegie Medailles worden uitgereikt aan “visionairs van de moderne filantropie” Ted Turner, George Soros, Bill Gates Sr, Brooke Astor, Irene Diamond, Leonore Annenberg en Laurence Rockefeller.
-Anthony Fauci woont het evenement ook bij.
-Februari 2003 – De eerste uitbraak van SARS doet zich voor in China.
De CDC probeert alle aspecten van het coronavirus te patenteren, inclusief de overdracht op mensen.
-Het is illegaal om de natuur te patenteren, wat betekent dat het coronavirus werd gefabriceerd of de patenten illegaal waren.
-Omdat de patenten legaal werden geacht, heeft de CDC volledige controle over wie onafhankelijk onderzoek mag doen naar het virus. Niemand anders mag het virus bestuderen of er zelfs maar een testkit voor ontwikkelen.
-Februari 2005: Bill Clinton vliegt met Epsteins privévliegtuig naar Beijing.
-Na zijn terugkeer richten Bill en Hillary het Clinton Global Initiative op.
-Later in 2005, roept President Bush het NIH op om zich voor te bereiden op toekomstige pandemieën.
-2008 – Bush kent Fauci de Presidential Medal of Freedom toe.
-2010 – Gates beweert dat als we echt goed werk leveren met vaccins, we de wereldbevolking misschien met 10 tot 15% kunnen terugdringen.
-2011 – Gates ontmoet Epstein verschillende keren privé.
-2014 – Obama begint miljoenen aan belastinggeld door te sluizen naar het Wuhan Institute of Virology via de EcoHealth Alliance.
-Oktober 2014 – De federale regering legt een moratorium op GOF onderzoek op.
-December 2014: Fauci en Obama bezoeken een laboratorium van het NIH’s Vaccine Research Center.
-November 2016 – Trump wint de verkiezingen. (Ze hadden nooit gedacht dat ze zou verliezen).
-Januari 11, 2017 – Fauci verklaart dat Trump een verrassingsuitbraak zal hebben.
-12 januari 2017 – Het Clinton Global Initiative krijgt een waarschuwing en wordt kort daarop stilgelegd.
-Een paar weken later wordt de Biden Foundation opgericht.
-December 2017 – Francis Collins beëindigt onderzoekspauze GOF.
-December 2017 – Miljardairsechtpaar Honey en Barry Sherman worden dood aangetroffen in hun huis, hangend aan riemen. Zij waren eigenaar van Apotex, een bedrijf dat grote hoeveelheden hydroxychloroquine produceerde. De Canadese Hoge Raad rechter Moldaver beschuldigt de VN en de WHO van dubbele moord. (Vergeet niet dat Trudeau 40% bezit van het bedrijf dat de lipide nanodeeltjes maakt voor de vaccins die hij voorschrijft).
-Augustus 2019 – De uitvinder van de PCR-test, Kary Mullis, overlijdt.
-October 18 – oktober 27, 2019 – De Wereld Militaire Spelen worden gehouden in Wuhan.
-Ook 18 oktober 2019 – Event 201
-Weken later …. COVID-19

Plaats een reactie