US Patent 6506148-B2 Manipulatie zenuwstelsel door monitors

Manipulatie van het zenuwstelsel door elektromagnetische velden van monitors

Bij de mens zijn fysiologische effecten waargenomen als reactie op stimulatie van de huid met zwakke elektromagnetische velden die met bepaalde frequenties in de buurt van ½ Hz of 2,4 Hz worden gepulseerd, zodat een zintuiglijke resonantie wordt opgewekt. Veel computermonitoren en TV-buizen zenden, wanneer zij gepulseerde beelden weergeven, gepulseerde elektromagnetische velden uit van voldoende amplitudes om een dergelijke prikkeling te veroorzaken. Het is derhalve mogelijk het zenuwstelsel van een proefpersoon te manipuleren door beelden die op een nabijgelegen computermonitor of TV-toestel worden weergegeven, te laten pulseren. In het laatste geval kan het pulseren van het beeld zijn ingebed in het programmamateriaal, of het kan er overheen worden gelegd door een videostroom te moduleren, hetzij als een RF-signaal, hetzij als een videosignaal. Het beeld dat op een computermonitor wordt weergegeven, kan effectief worden gepulseerd door een eenvoudig computerprogramma. Voor bepaalde monitors kunnen gepulseerde elektromagnetische velden worden opgewekt die zintuiglijke resonanties kunnen opwekken bij proefpersonen in de buurt, zelfs wanneer de getoonde beelden met subliminale intensiteit worden gepulseerd.

voor meer info klik op de link: https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/patent/US-6506148-B2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s