Autonomie en geen Belastingen

Een belastingdienst, soms ook wel fiscus genoemd, is een overheidsorgaan dat de heffing en inning van belasting, douanerechten en accijns voor een staat verzorgt.
De Nederlandse rijksbelastingdienst valt organisatorisch onder het ministerie van Financiën. Het onderdeel van de Belastingdienst met de naam Belastingdienst/Toeslagen verzorgt de uitbetaling van toeslagen voor huur, zorg en kinderopvang.
Naast de Nederlandse rijksbelastingdienst zijn er nog vele andere overheidsorganen die zich met de heffing van belastingen bezighouden. Lagere overheden zoals provincies mogen opcenten heffen. Zo heeft iedere gemeente in Nederland een onderdeel dat zich met de heffing van gemeentebelastingen bezighoudt.

Lieve mensen.
Naar aanleiding van onze autonoom melding betalen mijn partner en ik bijna geen belastingen meer.
Daarop besloot de gemeente waar ik woon (Schouwen-Duiveland) na wat bedreigingen een dwangbevel te sturen. Daarop hebben we nog steeds niet gereageerd met een betaling.
Gisteren (donderdag 17-03-2022) zou dan ook een belastingdeurwaarder bij ons aankomen om beslag te komen leggen.
Ik heb in de dagen daarvoor een brief gestuurd naar deze figuur en of het nou aan die brief lag of niet, hij is niet meer geweest. Ook staan onze auto’s er nog, hebben we nog steeds zelf de controle over onze bankrekeningen en is er geen melding gemaakt van beslaglegging op ons huis.
Een afbeelding van de brief staat onder dit bericht.
Waar het op neerkomt is dat de deurwaarder geen ‘akte van cessie’ (volmacht) kan tonen. Simpelweg omdat hij deze nooit zal krijgen. Ook kan hij de ‘gratie Gods’ nooit bewijzen waarmee de wetten (in dit geval de invorderingswet 1990) waarop men zich beroept zijn ondertekend door de regent.
Het loont om inlichtingen in te winnen en je poot stijf te houden.
In mijn geval heb ik hulp gehad van een goede vriendin waarvoor ik haar eeuwig dankbaar ben.
Ik mag natuurlijk niet opruien van de wet 🤪😜, maar geen belastingen meer betalen is echt een goede optie om de overheid uiteindelijk op de knieën te krijgen.
Pak ze waar het pijn doet. Deurwaarders kun je weren.

met dank aan “Free your mind”

22-apr-2022 De Belastingdienst heeft om en nabij achtduizend brieven ontvangen van personen die aanspraak willen maken op uitkeringen uit een trustfonds dat niet bestaat. Het gaat om een zogeheten “geboortetrust” van 1,5 miljoen euro. De fiscus kan niets met die verzoeken, maar heeft er wel veel onnodig werk aan, bevestigt een woordvoerder naar aanleiding van een bericht van NRC….. tja MSM he, niets onderbouwd…
‘Autonome’ burgers eisen ieder 1,5 miljoen euro van de staat
Geboortetrust: Duizenden mensen zijn ervan overtuigd dat ze recht hebben op 1,5 miljoen euro van de fiscus. Dat leidde al tot een rechtszaak.

DE BELASTINGDIENST IS EEN ANBI INSTELLING
De te betalen belasting is dus aftrekbaar als gift.
Dit is op de website te lezen:
👇👇
ANBI gevonden? Check de status.
De instelling is een ANBI als er geen einddatum en intrekkingsdatum is ingevuld. U mag uw gift dan aftrekken in uw aangifte inkomstenbelasting.
Overheidsinstanties vindt u niet terug in ons zoekprogramma.
De staat, gemeenten, provincies en waterschappen hebben automatisch een ANBI-status. Deze overheidsinstanties zijn bij wet aangewezen als ANBI en daarom vindt u ze niet in het zoekprogramma. Uw gift aan deze Nederlandse overheidsinstanties mag u dus aftrekken.

Welke directe tegenprestatie levert de belastingdienst wanneer zij btw heffen op een kop koffie in een restaurant ! De Btw is dus volgens henzelf aftrekbaar, daar zij een ANBI zijn !
26-apr-2022 Afgelopen weekend heb ik een reactie gekregen van de Belastingdienst nadat ik op 26 maart j.l als test de belasting aangifte van 2020 opnieuw had verzonden. Reden was omdat ik 1 gift aan een kerkelijke instelling was vergeten op te geven en bovendien had ik de ANBI status van Staat der Nederlanden gevonden en wilde dit uitproberen. Hierbij als gift de ingehouden loonbelasting van zowel mijzelf als mijn vrouw opgegeven. Het lijkt erop dat ze verrast zijn over de ANBI status en zodra ze moeten betalen reageren ze zoals het ze betaamt relatief snel en stellen ze uiteraard korte deadlines om bewijzen aan te leveren (zie bijgesloten brief)……
We gaan het zien, maar ik ga niet buigen voor deze nep organisatie.
29-nov-2022 D. in gesprek met de medewerkster van de kvk. En haar reactie op Anbi

Eén gedachte over “Autonomie en geen Belastingen”

  1. Hoi Marcel, ik zou graag met je in contact willen komen want ik ben hier ook mee bezig. Als je wilt kan je me op fb vinden. rené veenman
    Hoop iets van je te horen.
    Ik ben ook aan het uitzoeken hoe je als je een stuk grond hebt je hier een huisje op kan zetten. Als het bv bosgrond oid is want de staat kan je naar mijns inziens tot niks verplichten als vrij mens

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s