Mike Lindell

MIKE LINDELL'S CYBER SYMPOSIUM - ALL 3 DAYS
Cyber sympsium 10-12 augustus 2021

Michael James Lindell, ook bekend als de My Pillow Guy, is een Amerikaans zakenman, conservatief politiek activist en samenzweringstheoreticus. Hij is de oprichter en CEO van My Pillow, Inc., een bedrijf dat kussens, beddengoed en pantoffels produceert. Lindell is een prominent voorstander en adviseur van de voormalige U.S.

BREAKING: Mike Lindell’s $5.000.000 Uitdaging

Mike Lindell’s Cyber Symposium 2021 zal LIVE zijn op FrankSpeech.com. Vanaf 10 augustus zal een non-stop, 72 uur durend evenement worden gehouden met een uitdaging van 5 miljoen dollar! Spannend, toch? Maar waarom zo’n enorme prijs, en waar gaat dit evenement over?
De strijd tot nu toe
De meeste mensen weten dat Mike Lindell de gemoederen flink heeft beziggehouden. Het actief in twijfel trekken van de verkiezingsuitslag van 2020 is immers een serieus twistpunt. Met een rechtszaak van een miljard dollar tegen Dominion en miljoenenverliezen door grote bedrijven die aan zijn kussens trekken, heeft Mike Lindell zich op de strijd voorbereid. Tussen het uitbrengen van spraakmakende documentaires die de problemen met de resultaten blootleggen en het verzamelen van informatie, is Mike Lindell klaar om zijn krachtmeting te beginnen.
Omdat de Democratische Partij en andere tegenstanders zich tegen de resultaten verzetten, hebben zij de spot gedreven met deze inspanning. Ze zeggen vooral dat deze gegevens niet bestaan. Mike Lindell is echter bereid om de daad bij het woord te voegen met dit aankomende Cyber Symposium!
Cyber Symposium Augustus 2021
Het Cyber Symposium is een besloten evenement, waar genodigden uit verschillende sectoren met elkaar in contact kunnen komen en kunnen samenwerken aan een betere toekomst. Ondanks Biden’s titel van de “Grote Vereniger,” heeft hij niet bepaald een geweldige job gedaan. En nu de spanningen hoog oplopen, is het tijd om actief te worden. Tijdens dit evenement zal Mike Lindell cybergegevens en packet captures van de 2020 Novemberverkiezing onthullen.

Voor onze aanwezigen, hebben ze één doel. Bewijs vinden dat deze cyber data geen geldige data is van de November Verkiezingen. Voor de mensen die in staat zijn om het bewijs te vinden, is 5 miljoen hun beloning. Lijkt krankzinnig, toch? Maar dit is echt!
Ondanks de spot, verbergt het deze simpele waarheid niet. Ongeacht politieke voorkeur, een corrupt verkiezingssysteem is desastreus voor ons allemaal. Daarom moet iedereen vechten om de waarheid te achterhalen. En dit 72-uurs evenement is door Mike Lindell in elkaar gezet om precies dat te doen. Ons stemsysteem mag niet in twijfel worden getrokken, en als dat wel gebeurt, moeten Amerikanen opstaan.

11-aug-2021: Mike Lindell attacked last night!
Mike Lindell aangevallen in hotel, tijden cyber symposium.
Mike Lindell's Cyber Symposium Claims that President ...
Mike Lindell Reveals REAL Election Results During Cyber ...
Mike Lindell's Cyber Symposium 2021 - AuditZilla
Californische kiezers in de herroepingsverkiezingen van Gavin Newsom zeggen dat de computers aangaven dat zij al hadden gestemd, hoewel dat niet het geval was

Nog meer kiezersbedrog werd net ontdekt in Wisconsin. Het toont aan dat de verkiezingen vervalst en gestolen zijn. Een hoorzitting deze week onthulde dat ten minste 50.000 illegale spookstemmen werden uitgebracht in de 2020 presidentsverkiezing, dat is meer dan twee keer de “overwinning” marge.
Er werden ook ongelooflijke problemen ontdekt binnen de kiezerslijsten van Wisconsin, waaronder een flatgebouw met een opkomstpercentage van 102 procent (niet mogelijk),
113 stembiljetten die werden uitgebracht vanaf een adres waar niemand woont,
3.713 “kiezers” die geregistreerd staan bij Amerikaanse postkantoren, en 625.000 dode mensen op de kiezerslijsten van Wisconsin.
Bovendien werden op 3 november 46.000 stemmen uitgebracht op basis van kiezersinformatie die nooit door de staat werd geverifieerd. Dit komt bovenop het op grote schaal oogsten van stembiljetten, het vervalsen van stemmen voor onbepaalde tijd, de verkiezingscommissie van Wisconsin die verkiezingsfunctionarissen opdraagt de wet te overtreden, de dropboxen van Zuckerberg, enz.
Dus wie in Wisconsin leidt de aanklacht om deze frauduleuze verkiezing ongeldig te verklaren? Het is tijd voor de RINO’s om naar voren te stappen en ons land te redden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s