VP van Pfizer gearresteerd nadat #pfizerdocumenten werden vrijgegeven

de kans bestaat natuurlijk dat dit niet echt is, net zoals eerdere arrestaties…
maar gewoon blijven delen, want het moet wel onder de mensen komen

Rady Johnson, de uitvoerend vice-president van Pfizer, is thuis gearresteerd en door federale agenten beschuldigd van meerdere fraudezaken. Hij is in hechtenis genomen en wacht op een borgtochthoorzitting. Dit komt nadat 1000-en geheime documenten van Pfizer zijn vrijgegeven, waaruit de werkelijke risico’s van het experimentele vaccin blijken.
Als gevolg van de arrestatie van Rady is de hashtag #pfizerdocuments trending geworden op Twitter. Meerdere beroemdheden roepen nu op om andere medewerkers van Pfizer te arresteren.

Sinds hij in 1994 bij Pfizer in dienst trad, bekleedde Rady meerdere functies op hoog niveau binnen de onderneming. Rady gaf voorheen leiding aan de praktijkgroep Regelgeving, alsmede aan de auditfuncties Regelgeving voor bedrijven en Gezondheidswetgeving.

Keean Bexte, een onafhankelijke journalist die voorheen werkzaam was bij Rebel News, wees erop hoe 1.223 mensen stierven binnen de eerste 28 dagen na het innemen van de Pfizer-prik. Er zijn berichten dat het vaccin alle dieren tijdens de proef heeft gedood.

Een rechter heeft op verzoek van de advocaten van Rady een mediaverbod afgekondigd en Google onderdrukt de zoekresultaten. Rady riskeert levenslange gevangenisstraf als hij wordt veroordeeld.

The mainstream media and big tech want to hide the truth. Beat them at their own game by sharing this article!

Federale agenten hielden Rady Johnson, Executive Vice President van Pfizer, aan in zijn verblijfplaats en beschuldigden hem van een groot aantal fraudefees… .
Rady Johnson gearresteerd: Wat heeft hij gedaan?
Rady Johnson, de VP van Pfizer, werd naar verluidt gearresteerd door Federale makelaars met meer dan een fraude vergoedingen. Nadat Pfizer een aantal vertrouwelijke papieren had vrijgegeven waarin de precieze gevaren van het experimentele vaccin werden geschetst, arresteerden de agenten Johnson.

De arrestatie van Pfizer’s VP Rady Johnson op verschillende fraude aanklachten kan een verklaring geven voor het feit dat er onschuldige mensen zijn gedood. Hij werd vastgehouden en op borgtocht vrijgelaten, volgens bronnen.
Johnson bekleedde een aantal functies op hoog niveau bij Pfizer sinds hij in 1994 lid werd van het bedrijf. Daarvoor leidde hij de praktijkruimte Regulatory Law en de auditdivisies Corporate Regulatory en Healthcare Law van het bedrijf.
Na de arrestatie van Pfizer VP Rady Johnson dook de hashtag #pfizerdocuments op het Twitter-platform op met een aantal reacties van klanten.
Tweets over Rady’s arrestatie zijn op Twitter geëxplodeerd; één persoon merkte op: “Ik heb niet veel feedback gezien over Rady Johnson (Pfizer VP) die gearresteerd is voor fraude.”
Eerder dachten mensen dat het nieuws vals was, omdat in een dossier in een roddelblad genaamd de “Braver” stond dat Bourla (de Pfizer CEO) ook was aangehouden, ondanks het feit dat het algemeen bekend was.
Het wiki-profiel van Pfizer VP Rady Johnson is niet te vinden op de mainstream site. Zijn tijdelijke biografie is in sommige artikelen naar voren gekomen na het nieuws van zijn arrestatie.
Rady Johnson is het meest bekend als de Executive Vice President van Pfizer. Hij houdt toezicht op het nalevingsprogramma van het bedrijf, de kwaliteitsborging van de regelgeving, het ombudsbureau en de wereldwijde veiligheidsactiviteiten.
Het Ethisphere Insitute kende Johnson, een Attorney Who Matters toe in 2015 voor zijn inspanningen om “een bedrijf en industrie-brede erfenis van ethiek en integriteit te pionieren.”
Voordat hij lid werd van Pfizer, was Johnson verbonden aan Hogan & Hartson’s meals and drug regulation toepassing in Washington, DC. Daarvoor werkte hij als erkend accountant bij Arthur Anderson, waar hij zich specialiseerde in de gezondheidszorg en de horeca.
Share “Waarom werd Rady Johnson gearresteerd? Pfizer Vp Alleged Documents Leak Claims” plaatsen bij vrienden en familie. Volg op Google Nieuws, Twitter & Facebook. Lees meer berichten zoals deze, hier.

Rady Johnson Netto Waard
De geschatte nettowaarde van Rady A Johnson is ten minste $8,15 miljoen dollar op 26 februari 2022. Mr. Johnson bezit meer dan 29.317 eenheden Pfizer aandelen ter waarde van meer dan $4.671.326 en in de afgelopen 8 jaar verkocht hij PFE aandelen ter waarde van meer dan $3.479.212. Daarnaast maakt hij $0 als Chief Compliance, Quality and Risk Officer, en Executive Vice President bij Pfizer.

Plaats een reactie