Je eigen omgeving

Goedenmiddag allemaal

Een gezond leven begint bij je eigen omgeving. Zorg goed voor je omgeving dan doe je dat automatisch ook voor jezelf. Je innerlijke zelf. Zorg goed voor de insecten in je omgeving. Plant bloemen waar ze op af komen. Ook op je balkon kun je vaste planten of bloemen kweken. Heb je een tuin of een moestuin kun je ook zien wat voor insecten er allemaal in de grond leven. Veel insecten hebben het moeilijk. Wormen maar ook sluipwespen zitten veel onder tegels in de tuin of een pad. Maar veel mensen willen geen onkruid tussen hun tegels en spuiten er ieder jaar gif op. Dat is niet fijn voor al deze wormen em vele andere insecten. Natuurlijk zijn er lastige indsecten. Die kun je op natuurlijke wijze bestrijden als dit zou moeten. Je kunt de wormen ook helpen door keukenafval en tuinafval te comopsteren in speciale bakken.De wormen vermeerderen zich en kun je weer in de tuin zetten, ook maken de wormen van je afval , compost. Als alles in evenwicht is dan zul je dat merken aan de vlinders, bijen, hommels en veel andere insecten, dat ze zich vaker laten zien. Als je goed voor alles zorgt, zullen ze ook goed voor jou zorgen. Aardse Medicijnen. Telegramgroep.https://t.me/fr0201. Aardse medicijnen chat..https://t.me/aardse

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s