Mississippi abortus zaak ‘Roe versus Wade’

Abortus provocatus, ook wel abortus provocatus lege artis, opzettelijke vruchtafdrijving of zwangerschapsafbreking genoemd, is de medische term voor het voortijdig afbreken van een zwangerschap door ingrijpen. In het Nederlands wordt meestal kortweg de term abortus gebruikt voor deze handeling.

‘Belangrijkste zaak sinds 1992’
De wet van Mississippi druist in tegen ‘Roe versus Wade’. Het beroemde arrest van het Hooggerechtshof uit 1973 garandeert het recht op abortus in de vijftig staten. Vrouwen mogen hun zwangerschap onderbreken zolang de baby buiten de baarmoeder ‘niet levensvatbaar’ is, wat neerkomt op een zwangerschap van 24 weken. Progressieven vrezen dat als het Hooggerechtshof het verbod van Mississippi handhaaft, dat de weg zou kunnen effenen voor verdere abortusbeperkingen.
Steve Vladeck, hoogleraar rechten aan de Universiteit van Texas, noemde de zaak bij CNN ‘verreweg de belangrijkste abortuszaak die de rechtbank zal hebben behandeld sinds 1992’.

24-jun-2022 BREAKING – SCOTUS vernietigt Roe vs Wade, demonisch links belooft OORLOG in heel Amerika
Ministerie van Binnenlandse Veiligheid waarschuwt katholieke kerken en zwangerschapscentra om zich voor te bereiden op “Nacht van woede” door pro-bortusterroristische groeperingen

HET HOOGGERECHTSHOF HEEFT ROE V. WADE VERNIETIGD,
WAARDOOR HET GRONDWETTELIJKE RECHT OP ABORTUS VERDWIJNT.

03-mei-2022 Pocahontas is boos dat ze geen baby’s meer kan vermoorden.
Pocahontas … is Elizabeth Ann Warren is een Amerikaans hoogleraar en politica van de Democratische Partij. Ze is senator voor Massachusetts sinds 2013
Roe v. Wade
Het Hooggerechtshof behandelt de Mississippi-abortuszaak die Roe v. Wade omver zou kunnen werpen, dus hier is een kleine herinnering over een van de praktijken van Planned Parenthood.
Perrin Larton, Procurement Manager voor Planned Parenthood’s inkooppartner Advanced Bioscience Resources, gaf in 2019 onder ede toe dat intacte baby’s met een kloppend hart buiten de baarmoeder worden ontleed om de specifieke organen en weefsels te verkrijgen die door onderzoekers worden gevraagd.
Als iemand je vertelt dat hij “pro-choice” is, laat hem dan gerust dit filmpje zien van wat hij (al dan niet bewust) steunt.
Gepland Ouderschap en Kamala Harris vallen het Eerste Amendement aan
Minder dan twee weken voor de inval in Daleiden’s huis om de video’s in beslag te nemen, ontmoette Kamala Harris persoonlijk verscheidene leidinggevenden van Planned Parenthood, inclusief de hoofdabortusarts van Planned Parenthood Orange & San Bernardino Counties, wier foetaal weefselprogramma werd onderzocht door de plaatselijke rechtshandhaving. PPOSBC’s zakenpartners, DaVinci Biosciences, gaven schuld toe aan het illegaal verkopen van lichaamsdelen van geplande ouderschap en werden gesloten met een schikking van $7,8 miljoen, en de officier van justitie van Orange County schreef de undercover reportage van CMP toe aan de aanzet tot de succesvolle zaak.
Zeer informatief. Uw tijd waard.
Man dankbaar dat zijn moeder hem baarde ondanks verkrachting Dank God ervoor
“I’ve noticed that everybody that is for abortion has already been born.”
Dr Levatino: Vertelt in hoofdstukken en verzen wat er gebeurt bij een 2e trimester abortus
WAARSCHUWING: De volgende video bevat grafische en verontrustende beelden. Discretie van de kijker wordt aangeraden.
Dit is abortus
“Deze video is niet aangenaam, maar moet gezien worden. Duizenden onschuldige ongeboren kinderen worden elke dag in stukken gescheurd in de VS omdat de meeste mensen gewoon niet weten wat abortus doet. Met uitzondering van de laatste scène (een foetus uit het tweede trimester), tonen alle video’s die u zult zien kinderen die zijn gedood tijdens abortussen in het eerste trimester.”
In de ontwerp-uitspraak, die Politico in handen kreeg via het grootste lek in de moderne geschiedenis van het Hooggerechtshof, beschrijft rechter Samuel Alito Roe als “vanaf het begin af aan afschuwelijk fout. De redenering was uitzonderlijk zwak, en de beslissing heeft schadelijke gevolgen gehad.”
Laat me je vertellen hoe afschuwelijk schadelijk:
63.459.781 baby’s zijn gedood in abortussen sinds Roe v. Wade in 1973
(Cijfers van de National Right to Life Committee)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s