“10 meest geheime genootschappen”

“10 meest geheime genootschappen”. who run the wordl
De makers zijn er 1 vergeten: Het World Economic Forum…

The knights of Malta
CLub de Berne
Skull and Bones
The Bohemian Grove
Le Cercle
Bullingdon Club
Bilderberg Group
Chatham House
CFR (Council on Foreign Relations)
Trilateral Commission

The knights of Malta
De Club de Berne of Club van Bern is een overlegorgaan bestaande uit de hoofden van de veiligheidsdiensten van de 28 leden van de Europese Unie plus die van Noorwegen en Zwitserland. Voor Nederland neemt het hoofd van de AIVD deel aan dit overleg, voor België is dat het hoofd van de Staatsveiligheid.
Skull and Bones, ook bekend als The Order, Order 322 of The Brotherhood of Death is een geheim studentengenootschap aan de Yale University in New Haven, Connecticut. Skull and Bones is het oudste seniorengenootschap aan de universiteit en is een culturele instelling geworden die bekend staat om zijn machtige alumni en diverse samenzweringstheorieën. Het is een van de “Grote Drie” genootschappen op Yale, de andere twee zijn Scroll and Key en Wolf’s Head.De alumni organisatie van de sociëteit, de Russell Trust Association, is eigenaar van het onroerend goed van de organisatie en houdt toezicht op de leden. De vereniging staat informeel bekend als “Bones” en de leden staan bekend als “Bonesmen”, “Members of The Order” of “Initiated to The Order”.
Bohemian Grove is een besloten kampeerterrein van 2700 hectare in Monte Rio, Californië, Verenigde Staten, 20601 Bohemian Avenue, dat behoort tot een privé herenclub uit San Francisco die bekend staat als de Bohemian Club. Elk jaar midden juli wordt in Bohemian Grove een meer dan twee weken durend kampement gehouden van enkele van de meest prominente mannen ter wereld.
Le Cercle is een geheimzinnig forum voor buitenlands beleid dat alleen op uitnodiging mag optreden. Het zwaartepunt lag bij het verzet tegen het communisme en, in de jaren zeventig en tachtig, het steunen van de apartheid, toen de groep nauwe banden had met en financiering kreeg uit Zuid-Afrika. De groep werd door het Britse conservatieve parlementslid Alan Clark omschreven als “een Atlanticistisch genootschap van rechtse hoogwaardigheidsbekleders”.
De Bullingdon Club is een privé-eetclub voor mannen van de universiteit van Oxford. De club staat bekend om haar rijke leden, haar grootse banketten en haar slechte gedrag, waaronder vandalisme in restaurants en studentenkamers. Het is bekend dat de club haar leden niet alleen selecteert op grond van rijkdom en bereidheid tot deelname, maar ook op grond van opleiding.
De Bilderberggroep, Bilderbergconferentie, Bilderbergbijeenkomsten of Bilderbergclub is een jaarlijkse besloten conferentie van 120 tot 150 personen van de Europese en Noord-Amerikaanse politieke elite, deskundigen uit de industrie, de financiële wereld, de academische wereld en de media, die in 1954 is opgericht door Prins Bernhard van Nederland
Chatham House, officieel het Royal Institute of International Affairs, is een non-profit, non-gouvernementele organisatie in Londen met als missie het bestuderen van belangrijke internationale vraagstukken. Het wordt gezien als een van ’s werelds meest prominente denktanks op dit gebied.


De Trilaterale Commissie is een niet-gouvernementele internationale organisatie die tot doel heeft nauwere samenwerking tussen Japan, West-Europa en Noord-Amerika te bevorderen. Zij werd in juli 1973 opgericht door de Amerikaanse bankier en filantroop David Rockefeller, een internationalist die de uitdagingen wilde aanpakken van de groeiende economische en politieke onderlinge afhankelijkheid tussen de VS en Japan.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s