Max Igan (TheCrowhouse)

“De illusie van vrijheid zal doorgaan zolang het winstgevend is om de illusie voort te zetten. Op het punt waar de illusie te duur wordt om in stand te houden, zullen ze het decor weghalen, de tafels en stoelen uit de weg halen, dan zullen ze de gordijnen terugtrekken en zul je de stenen muur aan de achterkant van het theater zien.”
– Frank Zappa ZET UW TELEVISIE UIT!
Crowhouse kijk hier ook vooral even rond.

Max Igan is een Australische activist die momenteel woont in New South Wales, Australië. In de kern…is hij een KUNSTENAAR – zowel muzikaal als visueel, bedreven in Photoshop, Bryce en een paar andere 3D programma’s.
Uiteindelijk maakt zijn brede ervaring van de mensheid hem uniek in staat tot frisse inzichten met verreikende implicaties.
In zijn vele video’s, brengt hij zijn krachtige visie om de verborgen misdaden van de Globalisten bloot te leggen. Zowel zijn intellect als zijn tong zijn scherp en zij die Vrijheid zoeken worden gesterkt door zijn krachtige observaties die hij deelt in zijn video’s die te vinden zijn op Vrijheid platforms zoals Bitchute, Rumble en vele anderen.
Hoewel hij de wereld rondreisde als muzikant, in interactie met alle variaties van de mensheid, blijft zijn aard solitair en reflectief. Zijn wereldreizen openden zijn bewustzijn voor een breed spectrum van perspectieven die hem in staat stellen diep te graven met een inzichtelijke visie op onderwerpen en ideeën die te vaak over het hoofd worden gezien.
Als toegewijde vader begon hij met zijn zoon het internetspel “Enemy Territory” te spelen. Dit leidde ertoe dat hij en zijn zoon lid werden van een ‘clan’ die bestaat uit spelers van over de hele wereld. Velen van hen zijn zijn dierbaarste vrienden geworden, of ze nu 14 of 50 zijn.
Uiteindelijk maakt zijn brede ervaring van de mensheid hem uniek in staat tot frisse inzichten met verreikende implicaties.
“Een reizende muzikant leeft meer aan de “buitenkant van de maatschappij” dan binnen haar grenzen, maar daardoor, en door de muziek, is een muzikant in staat om een groot aantal mensen uit alle lagen van de bevolking en uit een groot aantal landen, culturen en klassen te ontmoeten, en met hen om te gaan, wat voor veel andere mensen niet het geval is. Dit geeft hen een uniek perspectief. Als ze scherpzinnig zijn, gebruik maken van dergelijke situaties en leren van dergelijke interactie, zijn ze in staat om een waardevol inzicht en begrip te krijgen van vele facetten van de mensheid en vele dingen die ongezien en onbekend blijven voor de meeste andere mensen.” – Max Igan

Onze geschiedenis is verzonnen en we zijn er allemaal ingeluisd.
100% Safe and Effective
EXCELLENT OVERVIEW – MAX IGAN- TARTARIA, THE MUD FLOOD, ALTERNATIVE HISTORY, CURRENT EVENTS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s