Een nieuwe dag, een nieuwe hoax – Monkeyypox, Monkey Mockery –

Na de simulatie van een Coronavirus pandemie tijdens evenement 201 in november 2019 heeft de WHO in maart 2021 een simulatie uitgevoerd voor een uitbraak van #Monkeypox (apenpokken) vanaf 15 mei 2022!
Liggen we nu 5 dagen achter op planning? Hier lees je gewoon wat ons te wachten staat!!!
26-jan-2022 Bestuurster die stopte om te helpen toen vrachtwagen met 100 labaapjes verongelukte in Pennsylvania en haar hand in een van de kooien stak, zegt dat ze nu hoest en een roze oog heeft nadat een van de makaken in haar gezicht heeft GEHISSED
uitzending eind januari 2022
daar gaan we weer, ze gebruiken dezelfde foto voor apenpokken als voor gordelroos, gordelroos is is een bijwerking op het covid vaccin

Er is eigenlijk één positief punt aan deze absurditeit, en dat is dat ik veel meer mensen op de sociale media zie lachen en erop zie wijzen hoe verzonnen en nep deze “Monkeypox”-uitbraak is. Meer en meer mensen worden wakker, meer en meer mensen trekken het verhaal in twijfel, en velen hebben genoeg van de leugens en het bedrog.

De laatste paar dagen sluimert deze apenkwestie in de media en op 18 mei werd gemeld dat het eerste bevestigde geval in de Verenigde Staten was ontdekt. Zweden (en een paar andere landen) volgden daarna als de kleine marionetten die ze zijn, met het faken van een geval op 19 mei.
Zoals de meesten van ons nu wel weten, bestaan er geen virussen of overdraagbare ziekten. Je kunt alleen “ziek” worden van vergiftiging, van giftige ophopingen, van voedingstekorten, van celschade door straling, en van mentale stress en/of trauma.
Er is dus absoluut geen behoefte aan schadelijke en steriliserende vaccins of andere schadelijke en onzinnige medische behandelingen, omdat er NIETS te behandelen valt! Je ervaart symptomen wanneer de genezing begint. Op dat moment moet je je lichaam bijstaan. Voed het, neem rust, en zoek uit waarom je in de eerste plaats ziek werd, en vermijd dat in de toekomst. Er is geen onzichtbare boeman die rondspringt en toevallig mensen ‘besmet’. Dit kwaadaardige bedrog moet sterven, en de mensen die erachter zitten moeten voor de rest van hun zielige leventje achter de tralies.

In mijn verleden was ik twee tot vier keer per jaar ziek. Ik had longontsteking en sinusitis ELK jaar tot 2018, toen ik mezelf genas door ons soortgeschikte dieet van strikt dierlijk voedsel in combinatie met vasten en droogvasten aan te nemen. En ik ben sindsdien geen ENKELE DAG ziek geweest! Toen de nep-pandemie uitbrak hebben mijn vader en ik veel ouderen geholpen met boodschappen doen toen ze aan het detoxen waren, toen de artsen hen hadden verteld dat ze de ‘rona hadden. Ik stelde me zo veel mogelijk bloot aan “zieke” mensen, en ik was mijn handen niet eens tenzij ze zichtbaar vuil waren, en niets. Niet eens een snuifje.

Ik heb tonnen artikelen geschreven over de Rockefeller fraude met moderne geneeskunde en wat ons eigenlijk ‘ziek’ maakt. Als je ze nog niet gelezen hebt, doe dat dan. Blijf onbevooroordeeld, pas logica en rationeel redeneren toe, denk terug aan uw eigen ziektegeschiedenis en u zult het bedrog en de waarheid zien die ik u laat zien.

https://bartoll.se/category/terrain-theory/
https://bartoll.se/category/german-new-medicine/
https://bartoll.se/category/virus-scam-the-virus-germ-theory-lie/

Wat betreft de aandoening die ze apenpokken noemen, die is waarschijnlijk het gevolg van een zeldzaam gif/toxine dat het lichaam via de huid moet uitdrijven. Het kan ook het gevolg zijn van een mentaal trauma waarbij de persoon zich onrein en/of bevuild voelt, zoals bij de meeste huidaandoeningen.

Dus, waarom apenpokken? Er zijn verschillende duidelijke redenen voor. De eerste is eenvoudige bespotting. Ze vinden het gewoon leuk om ons de domste onzin voor te schotelen en toe te kijken hoe de domme schapen het slikken, haak, lijn en zinklood. Daar krijgen ze een kick van. Dan hebben we Agenda 2030 en hun oorlog tegen dieren. In Agenda 2030 word je verondersteld helemaal geen huisdieren of dieren te hebben. Ze verschuilen zich ook achter het frauduleuze ‘duurzaamheid’, waarbij ze de enige biologische en biobeschikbare bron van levensonderhoud voor mensen willen verwijderen, en dat is vlees. Een zieke en zwakke bevolking die leeft van plantaardig slib zonder voeding is gemakkelijk te controleren.
Daarom hebben ze de laatste tijd veel leugens verzonnen over virussen en de griep onder dieren, waarbij miljoenen kippen zonder enige echte reden werden gedood. En deze idiote Monkeypox Hoax zal dat geloof versterken, dat dieren ziek zijn en ons ziek kunnen maken.

We hebben ook de vaccin- en depopulatie-agenda, om zoveel mogelijk mensen te steriliseren en ziek te maken door de injectie. De VS heeft op 18 mei al 13 miljoen “gevriesdroogde monkeypox pokken vaccins” gekocht van BARDA, Denemarken.
Dat sluit ook aan bij de Digitale ID, contact tracering, en 24/7 surveillance.

En ten vierde, deze leugen over het apenpokkenvirus bestaat al sinds een vermeend geval in 1970 volgens de nepwetenschap, maar toch ontsnapte het toevallig aan Afrika in 2022, 52 jaar later, en na een neppandemie waarbij mensen gek werden van hygiëne en reinheid. Dat is pure aanfluiting in de lijn van de dwaze film ‘Outbreak’.
En dat is nog niet alles, de apenpokken duiken gewoon op dagen voordat er echte apenzaken plaatsvinden, want van 22 tot 26 mei komen de wereldleiders in Davos bijeen om te praten over de WHO en hun nieuwe tirannieke en totalitaire wetten.
Vergeet niet dat ze willen dat de Satanische WHO de macht krijgt om de wetten van elk land terzijde te schuiven en hun eigen agenda door te drukken in geval van een andere geënsceneerde en verzonnen ‘gezondheidsnoodsituatie’, zoals een nieuwe valse pandemie. Dat zou gedwongen vaccinaties en isolatiekampen kunnen betekenen, gesteund door militaire troepen.

Als je ooit gaat vechten voor je eigen vrijheid en die van je kinderen, dan is de tijd nu.
Hoe dan ook, deze absurde Monkeypox hoax dook op op 18 mei, de 138ste dag van het jaar.

Monkeypox = 138
The Jesuit Order = 138

And it also fit their previous toolbox of lies and deceit.

Covid-19 Virus = 138
Joke is on You = 138 (Revelation of the Method, it is all lies)

The latest May 19 update claim that ‘33’ cases has been confirmed. Again, with the Freemasonic ’33,’ the ultimate proof that it is staged, pure deceit.
And with 42-suspected cases, ‘42,’ the hoax number used in the fake war in Ukraine. They just can’t help themselves.

Monkeypox = 33

My first thought, knowing how they think, was ‘Monkey Mockery,’ as that is a double ‘MM’ as in ‘33’ when flipped.

And of course, May 18 had 65-date numerology. The reverse of their ’56,’ as we will get to. 5/18/2022 = 5 + 18 + 20 + 22 = 65

Monkey Mockery = 65
Decade of Vaccines = 65
Pandemic = 65

And there’s also a reason why I called all this ‘Monkey Business,’ as May 18 also had a date-numerology of their beloved pandemic hoax code of ’56.’ And ‘Monkey Business’ line up perfectly with their ‘Society of Jesus,’ aka., The Jesuit Order. 5/18/2022 = 5 + 1 + 8 + (20) + (22) = 56

Monkey Business = 191, 56, 83, 187, 79, 79, 115, 115, 205, 1146, 1122
Society of Jesus = 191, 56, 83, 187, 79, 79, 115, 115, 205, 1146, 1122 (aka., The Jesuit Order)

En natuurlijk heeft de FDA in 2019 het eerste “levende, niet-replicerende vaccin” goedgekeurd om pokken en monkeypox te voorkomen. Hoe CONVENIENT!

Ik schreef dit ook in november 2021…

Ik zou kunnen doorgaan en deze poppenkast verder kunnen ontcijferen, maar dit artikel is al lang genoeg. En de belangrijke boodschap is dat er GEEN virus bestaat, dat er GEEN overdraagbare ziekten bestaan. Je moet zoveel mogelijk mensen wakker maken als je kunt. De enige manier om de Nieuwe Wereld Orde te bestrijden is door mensen wakker te schudden, hen bewust te maken van wat er gaande is en hoe bedrogen ze zijn.

Links: “Monkeypox”
Rechts: Huidreacties op covid injecties
Dit begint nu duidelijk te worden.
Er is nooit enig bewijs geleverd voor de theorie van het bestaan van virussen of de oorzaken van welke ziekte dan ook.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s