Canada, Ottowa.

BLOODY FRIDAY: Vreedzame demonstranten, media ARRESTED in Canada als TYRANT Trudeau begint aan nationale zuivering
Vrijheidskonvooi organisator Tamara Lich: Pray for Canada
Deze jongeman legt uit hoe hij werd gearresteerd, vervolgens hebben ze hem 20 minuten uit Ottawa gereden en werd toen vrijgelaten!!! Er zijn geen aanklachten, allemaal nep rook en spiegels!!!
Nog een belangrijke truck is in positie gebracht in Ottawa. Maximale druk! Ziet Ottawa er bang uit?
De demonstranten van het Ottawa konvooi voor vrijheid hebben een nieuwe linie gecreëerd en weigeren nog langer terrein te geven aan tactische eenheden.
17-feb-2022 Bouwvakkers bouwen sinds 5 uur vanochtend een hek rond het parlement.
Eenheden vallen fysiek iedereen aan en arresteren iedereen die de lijn probeert te houden, kijk hoe ze met deze vrouw omgaan!
Canadese trucker wiens bankrekening werd bevroren, spreekt zich uit.
17-feb-2022 Ottawa Burgemeesters Kantoor 🇨🇦 🇺🇸 AMERICA en de WERELD!!! WIJ hebben uw hulp nodig om de slechte burgemeester van Ottawa te ontmaskeren!!! Burgemeester Jim Watson zat achter de illegale GoFundMe overval en nu creëert HIJ een MENSELIJKE CRISIS in Ottawa door het BLOKKEREN van VOEDSELVERZENDINGEN naar de stad voor IEDEREEN, zodat hij de schuld kan geven aan de TRUCKERS!!! DEEL DIT ALSTUBLIEFT OVERAL!!!🚨 We hebben uw hulp nodig om dit op alle sociale media platformen te krijgen. Dank u!!!!
15-feb-2022 Trucker stuurt boodschap naar de wereld. 🙏 Word hier lid van de Truckers-groep om de boycot te steunen: https://t.me/+fCyjEptJvm5mOGM0 Deel dit bericht,
“Ik ken deze jongens, ik ben deze jongens.” Ted Nugent over het People’s Convoy: “Ik heb mijn eigen truck en ik ga me bij deze truckers voegen.”
Canada Politie rukt kinderen van demonstranten in Ottawa
Op video is te zien hoe agenten demonstranten in het centrum van de stad aanhouden en naar verluidt kinderen van hun ouders rukken. De autoriteiten beschuldigden die demonstranten er eerder van dat ze de kinderen gebruikten om zich te beschermen tegen een hardhandig optreden tegen het Vrijheidskonvooi.
Communistische voetsoldaten van Trudeau betrapt toen ze demonstrant op de grond sloegen met de kolf van een geweer, waarbij ze hem meerdere keren sloegen
De WEF marionetten nemen de helden van de vrijheid van Ottawa af.
Dag 20 in Ottowa, vreedzame vrijheidsbetogers. Canadezen zijn klaar met Trudeau
Takelwagens zijn in Ottawa aangekomen, maar in plaats van de truckers te slepen, voegen ze zich bij de truckers.
De Canadese politie zou aan de kant van het volk moeten staan. Schande.
Hoe dan ook: Elke beweging die ze maken versterkt alleen maar het onvermijdelijke grote ontwaken. Er is geen twijfel dat het aan het gebeuren is.
2 weken om de verspreiding te vertragen zijn 2 jaar geworden en als u zich verzet zullen we uw bankrekeningen bevriezen, uw kinderen meenemen, uw huisdieren meenemen, uw voertuigen wegslepen en u naar de gevangenis slepen.
2 weeks to flatten the curve
https://www.dailymail.co.uk/news/article-10524189/My-Pillow-CEO-Mike-Lindell-plans-parachute-free-pillows-Ottawa-protestors.html
Bewaar en deel !!! Laat dit viraal gaan. Hij zei dit een tijd geleden en moet herinnerd worden aan wat hij zei !!!

Plaats een reactie