Project Looking glass

Project Looking Glass was een vrije software project onder GPL om een vernieuwende 3D desktopomgeving te creëren voor Linux en Solaris gebaseerd op Java. Het werd gesponsord door Sun Microsystems. Het project is inactief sinds 2006. Het prototype werkte op Sun’s Java Desktop System.

navy seal Bill Wood, area51, lookingglass

Area 51, officieel The Groom Lake Test Site genaamd, volgens de Central Intelligence Agency zijn Homey Airport en Groom Lake de correcte namen voor het gebied, is een militaire basis van de Amerikaanse luchtmacht gelegen bij de westgrens van Lincoln County, in de Nevadawoestijn ten noorden van Las Vegas

Bill Wood(Echte naam: Bill Brockbrader/ Brock Williams) is een voormalig navy seal (seal team 9 of 11) en was verantwoordelijk voor het besturen van tomahawk raketten binnen zijn eenheid. Hij verteld over zijn activiteiten in het midden oosten en zijn ervaringen met area 51 en operation looking glass .
Project Looking Glass. lichthouder god schiep ons naar zijn beeld. Wij zijn licht. Data is licht. Licht kan heen en weer gestuurd worden in de tijd (zoek het maar op)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s