Jaap van Dissel

Jaap Tamino van Dissel is een Nederlands infectioloog. Van Dissel is directeur van het Centrum Infectieziektebestrijding van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Tevens is hij hoogleraar aan de Universiteit Leiden met als leeropdracht Inwendige geneeskunde, in het bijzonder infectieziekten
Interessant om te weten is wie er wel of geen eed hebben afgelegd: Bill Gates heeft geen eed afgelegd, want hij is geen arts. Ab Osterhaus heeft geen eed afgelegd, want hij is dierenarts. Jaap van Dissel heeft wel een eed afgelegd maar hij heeft hem geschonden.

16-feb-2022 Het is onomstotelijk bewezen dat het kabinet al sinds 2020 de adviezen van het “onafhankelijke” OMT beïnvloedt. Desondanks blijft Van Dissel dit steevast ontkennen. Gideon van Meijeren laat duidelijk zien: het OMT is volstrekt onbetrouwbaar.
Na instructies opgelegde noodzakelijke regels, ging het meteen al mis…. weet u het nog?
11-jan-2021 Baas CIb RIVM Jaap van Dissel staat op de zwarte lijst artsen
Vanaf 2013 is Jaap van Dissel baas van het Centrum Infectieziektebestrijding (CIb) van het RIVM. Sinds kort is hij ook te vinden op de zwarte lijst artsen. Dit komt omdat hij in 2006 zijn rol als tuchtrechter heeft verzaakt door te zwijgen over de rol van stavudine in de ontwikkeling van lipoatrofie en neuropathie bij een patiënt van dokter van der Ende. Hij schijnt zelfs het verweer samen met mevrouw van der Ende te hebben opgesteld om de klager in complete verwarring te brengen en zo de moed te ontnemen om ook maar op welk punt in te gaan. Hier vindt u het complete verslag van de rechtszaken die hier op volgden.
Hoe serieus corrigeren ze deze blunder(s) eigenlijk?
De Stichting Bewust Nederland van ‘boze moeder’ Sylvie van der Voort uit Amersfoort, probeert OMT-lid Jaap van Dissel te laten getuigen in haar strijd tegen de mondkapjesplicht op scholen. Op 24 februari beslist de rechtbank in Den Haag of Van Dissel gehoor moet geven aan de oproep van de stichting.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s