Een enorm netwerk van beroemdheden en ‘elites’ ontdekt die geld betaalden om certificaten te krijgen die “echt” waren, maar geen echt vaccin kregen…

De voorzitter van PharmaMar, onder de meer dan 2.200 vals gevaccineerden met Covid19 vaccine
De naam van José María Fernández Sousa-Faro, voorzitter van PharMamar, staat op de lijst van namen van duizenden valse inentingen tegen het coronavirus in Spanje,…
Stel je voor dat je een CEO bent van een groot farmaceutisch bedrijf, dat toevallig betrokken is bij het covid-vaccin en je woont in een land waar dat verplicht is, je neemt een vaccin en als je een vaccin-kaart vervalst, kun je een boete krijgen tot 200.000 dollar en meerdere jaren gevangenisstraf.
Dus misschien kunt u, nu u dit allemaal weet, antwoorden waarom een directeur van een groot farmaceutisch bedrijf dit alles zou riskeren en het vaccin niet zou nemen en zijn vaccinatiekaart zou vervalsen.
Jose Maria Fernandez CEO van PharmaMar, een farmaceutische reus in Europa. Hij is aangeklaagd voor het vervalsen van zijn vaccinatiekaart en de politie beweert dat hij geïnjecteerd is met zoutoplossing in plaats van het covid19 vaccin.
Hij riskeerde zijn hele carrière en zijn hele leven, profiteerde van het vaccin, promootte het vaccin, bracht het vaccin op de markt en nam het vaccin zelf niet.
Ik vraag me af hoeveel van onze politici en farmaceutische directeuren zichzelf hebben verwond met zoutoplossing in plaats van het vaccin zelf, maar het jou hebben laten nemen.

President van European Pharma Giant aangeklaagd voor het vervalsen van het COVID-vaccinatierecord en het kopen van een vals vaccinpaspoort

De Spaanse politie voerde een onderzoek uit – Operatie Jenner – waarbij een enorm netwerk van beroemdheden en ‘elites’ werd ontdekt die geld betaalden om hun naam op frauduleuze wijze in het nationale immunisatieregister te laten opnemen, ondanks dat ze weigerden zich te laten vaccineren. Een van de “elites” was Jose Maria Fernandez Sousa-Faro, president van de Europese farmaceutische gigant PharmaMar.

Het Europese onderzoek werd Operation Jenner genoemd naar Edward Jenner die het eerste vaccin ontwikkelde en wordt beschouwd als de vader van de immunologie. Bij Operatie Jenner werden eind januari zeven mensen gearresteerd in Barcelona en Madrid. Naar verluidt zijn er 2.200 mensen betrokken bij de fraude en het onderzoek loopt nog en er wordt meer bewijsmateriaal verzameld voordat velen van hen voor de rechter verschijnen.

In februari meldde EuroWeekly dat een bekroonde Spaanse actrice, Verónica Echegui, werd onderzocht voor het kopen van een frauduleus Covid-vaccinatiecertificaat of paspoort van een criminele bende wiens frauduleuze operaties in september 2021 begonnen en actief bleven tot januari 2022. De zwendel werd ontdekt door een politieagent die zich bezighield met het beteugelen van extremisme op het ‘dark web’.

De bende, die het Spaanse nationale gezondheidssysteem infiltreerde, had naar verluidt een ‘insider’-verpleegster gebruikt. De verpleegster en een assistent voerden gegevens in op het Spaanse nationale gezondheidssysteem om certificaten te kunnen uitgeven die “echt” waren, maar voor mensen die geen echt vaccin hadden gekregen.

Volgens El Mundo was de vergoeding van de bende afhankelijk van het aantal Covid-“vaccin” -doses dat hun klanten wilden laten registreren als toegediend, een of meerdere. EuroWeekly meldde echter : “Volgens de politie die onderzoek doet … was de vergoeding afhankelijk van uw sociale status. Hoe belangrijker je was, hoe hoger de prijs.” Een eerder artikel van januari, door El Periodico , legde een tweeledig vergoedingssysteem uit:

De nieuwste spraakmakende persoonlijkheid die in het schandaal verstrikt raakt, is de president van PharmaMar, Jose Maria Fernandez Sousa-Faro. Zoals bevestigd door politiebronnen, wordt Fernández-Sousa beschuldigd van het regelen om te worden geïnjecteerd met een zoutoplossing in plaats van een Covid “vaccin” en betaalde hij duizenden dollars om zijn naam te laten toevoegen aan het Spaanse vaccinatieregister, schreef Signs of the Times .

Bekende mensen die tot nu toe zijn onderzocht als onderdeel van Operatie Jenner zijn:
José María Fernández Sousa-Faro, voorzitter van PharmaMar,
Trinitario Casanova, een van de rijkste mannen van Spanje,
Kidd Keo, trapzanger in het Engels en Spaans,
Anier, rapzanger,
Jarfaiter, rapzanger,
Veronica Echegui, actrice,
Bruno Gonzalez Cabrera, voetballer,
Fabio Díez Steinaker, voormalig beachvolleyball-olympiër,
José Luis Zapater, alias Titín, voormalig bokser,
Camilo Esquivel, een erkende en prestigieuze arts

Click the link … Deze site kun je vertalen naar het Nederlands, rechts boven in de adres balk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s