Artur Pawlowski

Artur Pawlowski is een Pools-Canadese protestantse straatprediker en politiek activist. Hij is predikant van de Cave of Adullam gemeente in Calgary en leidde eerder de Kings Glory Fellowship

Pastoor Artur Pawlowski is de afgelopen twee jaar vele malen gevangen gezet. Hij heeft stelling genomen tegen de tirannie en geweigerd zijn kerk te sluiten, en is doorgegaan met het houden van diensten.
De laatste straf die ze hem hebben opgelegd is een maand eenzame opsluiting, maar hij staat nog steeds sterk en heeft een bemoedigend woord voor de Canadezen, dat op iedereen van toepassing is. Wat een verbazingwekkende man. Zeee media
Arthur Pawlowski heeft een boete van $50.000 gekregen en moet zeggen dat vaxx en maskers effectief zijn, maar hij vecht er nog steeds tegen!

Dr. Zelenko | Great Reset Plan for Forcing the Mark of the Beast System + Pastor Pawlowski Updates

Exclusief interview van achter de tralies met dominee Artur Pawlowski
Pastoor Artur Pawlowski, de meest vervolgde man in Canada…
“Canadese SOLIDARITEIT beweging aangekondigd! – Pastoor Artur Pawlowski
Krijgers, er is een plan in beweging, we hebben God aan onze zijde, we zullen niet in angst leven onder tirannie! God heeft een reddingsplan en het omvat jullie, trek het volle Wapen van God aan en we vechten voorwaarts, samen in SOLIDARITEIT!!! God zegene u allen en moge de Heilige Geest u altijd bedekken.
E511ministries: In deze video praat ik over Pastor Artur Pawlowski van Cave of Adullam in Calgary, Alberta, Canada. Zijn associaties met die van de Nieuw Apostolische Reformatie en de Word of Faith menigte zijn verder bewijs dat deze “rebellie” tegen de tirannie een grote misleiding is die in de handen speelt van de vijand, die wil dat mensen naar het vlees vechten voor hun aardse vrijheden.
Amerika, Antichrist, Beest, Artur Pawlowski, Grondwet, Eindtijd, Valse Profeten, Gene Bailey, Greg Locke, Nieuwe Apostolische Reformatie, Nieuwe Wereld Orde, Profetie, Godsdienstvrijheid, Openbaring, Revolutie, Tirannie
09-may-2021 Arthur Pawlowski gearresteerd
05-apr-2021 Een Canadese pastoor heeft letterlijk de lokale politie uit zijn gebouw verbannen nadat ze blijkbaar hadden geprobeerd zijn kerkdienst te verstoren vanwege COVID-regels … Bekijk deze clip die Artur Pawlowski zondag postte, live vanuit een kerk in Calgary … waar hij een dienst leek te houden ter gelegenheid van Pesach, dat dit jaar eindigt op dezelfde dag als Pasen. In zijn video gaat hij de confrontatie aan met verschillende agenten, samen met wat lijkt op een gemeentewerker die hen vergezelt … en het loopt snel hoog op

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s