Fossiele brandstof IS olie

volgens Wikipedia: Een fossiele brandstof is een koolwaterstofhoudend materiaal dat op natuurlijke wijze in de aardkorst is gevormd uit de resten van dode planten en dieren en dat wordt gewonnen en verbrand als brandstof. De belangrijkste fossiele brandstoffen zijn steenkool, aardolie en aardgas. Fossiele brandstoffen kunnen worden verbrand om warmte te leveren voor direct gebruik, om motoren aan te drijven, of om elektriciteit op te wekken

Elke keer dat je de term “fossiele brandstof” hoort op TV, radio, nieuws enz. word je voorgelogen… In 1892, op de conventie van Genève, betaalde de slimste man in de olie-industrie J.D. Rockefeller wetenschappers om olie een “fossiele brandstof” te noemen om het idee van schaarste op te wekken, om zo een “wereldprijs voor olie” vast te stellen. de waarheid is dat olie eigenlijk de op één na meest voorkomende vloeistof op aarde is, naast water, en zich sneller regenereert in de aarde dan dat het ooit uitgeput kan worden
Ooit zullen we leren dat olie niet gemaakt is van dinosaurusfossielen.
Het wordt op natuurlijke wijze geproduceerd uit de aarde, zoals het bloed in ons lichaam. Het is een hernieuwbare bron die nooit op kan raken.
Olie wordt niet gemaakt van dinosaurusfossielen. De schaarstetactiek is alleen om de prijzen hoog te houden, de waarheid is dat er bijna evenveel ondergrondse olie is als water hier op aarde.
Col Fletcher Prouty legt uit hoe olie in 1892 ten onrechte als “fossiele brandstof” werd aangemerkt en hoe dat bedrog in de jaren ’70 door Kissinger en Rockefeller verder werd ontwikkeld. Prouty legt ook uit dat Nixon/Kissinger/Rockefeller streefden naar een “wereldolieprijs”. Die inspanning creëerde wat velen nu de “Petrodollar” noemen en de gevolgen van die vergissing spelen zich vandaag de dag nog steeds af over de hele planeet.
De smerige waarheid over olie
The Fossil Fuel Hoax aka Hoe pseudo-wetenschap de mythe van peak oil heeft versterkt en waarom de petroleummotor al verouderd is voor .
Milieuverwoesting van land, water en lucht – het grootste industriële energieproject ter wereld wint ruwe olie uit bitumen dat onder de .
aka The Fossil Fuel Hoax aka Hoe pseudo-wetenschap de mythe van peak oil heeft versterkt en waarom de petroleummotor al decennia lang achterhaald is.
The DIRTY truth about canola oil Voor de nieuwste en beste informatie over alle natuurlijke geneeswijzen voor de gezondheidszorg .
april 2021 Protest van activisten aan de gang in Parijs voor een #BanquedeFrance gebouw tegen vervuilende banken die blijven investeren in fossiele brandstoffen. Demonstranten gooien met olieverf en geld.

Deskundigen schatten dat de Amerikanen meer dan 25% van ’s werelds olie verbruiken, maar controle hebben over minder dan 3% van de bewezen olievoorraad. Dit onevenwichtige consumptiepatroon maakt het mogelijk voor buitenlandse regeringen, corrupte politieke leiders, terroristische organisaties en olieconglomeraten om de economie en de burgers van de Verenigde Staten in een virtuele wurggreep te houden. Er is geen beter bewijs hiervoor dan de directe relatie tussen torenhoge benzineprijzen en de explosie van rijkdom onder degenen die de wereldvoorraad olie beheersen.
In Black Gold Stranglehold ontmaskeren Jerome R. Corsi en Craig Smith de frauduleuze wetenschap die Amerika zo kwetsbaar heeft gemaakt: het geloof dat olie een fossiele brandstof is en dat het een eindige bron is.

Plaats een reactie