Anne Heche

Anne Celeste Heche was een Amerikaanse actrice, filmregisseuse en scenarioschrijfster. Ze werd in 2004 genomineerd voor een Primetime Emmy Award voor haar bijrol als Rowena Lawson in de televisiefilm Gracie’s Choice.

Auto-ongeluk en overlijden

Op 5 augustus 2022 raakte Heche ernstig gewond toen ze in Mar Vista – een wijk van Los Angeles – met haar auto een woning binnenreed. Ze liep zware brandwonden en longletsel op en raakte in coma. Het huis dat ze was binnengereden raakte zwaar beschadigd. De familie maakte op 11 augustus 2022 bekend dat Heche hersenletsel door zuurstoftekort had opgelopen. Heche bezweek aan haar verwondingen en werd op grond van Californische wetgeving doodverklaard. Familie en vrienden verklaarden dat ze hersendood was en op dat moment nog steeds aan de beademing lag. Onderzocht werd nog of haar organen geschikt waren voor donatie.
Op 14 augustus 2022 werd Heche van de beademing afgehaald, nadat een geschikt persoon was gevonden om haar gedoneerde organen te ontvangen.

Actrice Anne Heche dood na auto-ongeluk. Haar nieuwe Sex Trafficking film is nog steeds bezig ondanks haar overlijden.
Waarom zijn het brandweermannen die haar in een ambulance laden & waarom probeert ze te ontsnappen, ondanks het nieuws dat het ongeluk haar hersendood en in coma achterliet voor ze overleed?
Acteur Anne Heche sterft een week na auto-ongeluk
De 53-jarige Amerikaanse acteur, die speelde in onder meer Donnie Brasco, Catfight en de remake van Psycho, kwam niet meer bij bewustzijn na een auto-ongeluk op 5 augustus
De Amerikaanse acteur Anne Heche is overleden, een week nadat ze zwaargewond raakte bij een auto-ongeluk.
Het nieuws werd bevestigd door een vertegenwoordiger van haar familie aan de Amerikaanse online media-outlet TMZ, die in een verklaring zei: “We hebben een helder licht, een vriendelijke en meest vreugdevolle ziel, een liefhebbende moeder en een loyale vriend verloren. Anne zal diep worden gemist, maar ze leeft voort door haar prachtige zonen, haar iconische oeuvre en haar gepassioneerde pleitbezorging. Haar moed om altijd in haar waarheid te staan en haar boodschap van liefde en acceptatie te verspreiden, zal een blijvende impact hebben.”
Vrijdagmiddag had TMZ gemeld dat Heche “hersendood” was, wat volgens de Californische wet de definitie van dood is. Eerder op de dag werd aangekondigd dat Heche van de beademing zou worden gehaald.
Eerder schreef een vriendin van de acteur, Nancy Davis, op Instagram: “Heaven has a new Angel. Mijn liefhebbende, aardige, leuke, innemende en mooie vriendin @anneheche ging naar de hemel. Ik zal haar vreselijk missen en koester alle mooie herinneringen die we hebben gedeeld.
“Anne was altijd de aardigste, meest attente persoon die altijd het beste in mij naar boven bracht… Mijn hart is gebroken.”
Heche was 53 en had twee zonen.
Velen hadden gehoopt dat Heche zou herstellen nadat een publicist voor de acteur haar in een “stabiele” toestand had gemeld nadat ze op 5 augustus met haar auto tegen een huis in Los Angeles was gebotst. Brandweerlieden zeiden dat ze met hen had gesproken toen ze uit het wrak werd gesneden en naar het ziekenhuis werd gebracht.
Anne Heche die ster was in een film waarin ze een dokter speelde die mensen een dodelijk virus liet oplopen en het bleek dat dat kwam door giftige stoffen die in de vliegtuigbrandstof uit de lucht kwamen vallen. Ze noemt ze chemtrails in de film. Ook was ik vandaag jarig toen ik hoorde dat haar film over sekshandel nog steeds zal worden uitgebracht, ondanks het feit dat ze vandaag is overleden. Rust in vrede. Zo’n vreemd verhaal is dat het nieuws zegt dat haar PR/publicist zei dat ze in stabiele toestand was, dan alleen een longoperatie nodig had, dan hersendood was en nu worden organen geoogst om gedoneerd te worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s