Glenn Beck

Glenn Lee Beck is een Amerikaanse televisie- en radiopresentator. Hij presenteert het Glenn Beck Radio Program en was tot juni 2011 presentator van het televisieprogramma Glenn Beck, dat werd uitgezonden op Fox News. Becks programma’s zijn meestal van sterk politiek opiniërende aard

Glenn legt ALLES uit wat je moet weten over het Oekraïne schandaal. En het gaat VEEL verder dan Hunter en Joe Biden, en hun betrokkenheid daar. Deze tijdlijn geeft je alle feiten en bewijzen die je nodig hebt om aan te tonen dat er sprake was van DNC collusie, niet van collusie met president Trump, tijdens de verkiezingen van 2016. De Democraten werkten samen met Oekraïense functionarissen om “vuil” over Trump te onderzoeken, en Glenn laat je ALLES zien — inclusief hoe zelfs George Soros erbij betrokken is — op een manier die makkelijk te begrijpen is.
Iran = Obama stuurt 150 miljard dollar in contanten naar Iran voordat hij zijn ambt in 2016 neerlegt. John Kerry’s dochter is getrouwd met een Iraanse staatsburger.
Oekraïne = Hunter Biden/Joe Biden deals & corruptie, stelen miljoenen van Amerikaanse belastingbetalers om geld naar Oekraïne te sluizen.
Nancy Pelosi’s zoon Paul zit in de raad van bestuur van een Oekraïens energiebedrijf.
Romney’s zoon doet dat ook. John Kerry’s zoon. Biden’s zoon.
Nu weet je waarom we Oekraïne “helpen” en waarom Pelosi weer verkiesbaar is.
De tentakels van Oekraïne corruptie vangen Cofer Black van Bush’s 9/11 kabinet, Obama, Biden, Soros, Schiff, Pelosi, Bolton, John Kerry, Romney, & de Clintons.
Geweldige video om te herbekijken van Glenn Beck, gezien president Trump hem gisteren een interview gaf.
Hoe bouw je een huis? – “FOUNDATION” – Van onder naar boven. – President Trump interview van 15/02/22
Q-drops waarnaar verwezen wordt in het interview van President Trump met Glenn Beck. “FOUNDATION,” – Dubbele betekenissen bestaan. Het bouwen van een juridische zaak “FOUNDATION” naar boven. Clinton “FOUNDATION”
Deelbare videolink: https://rumble.com/vvf84s-how-do-you-build-a-home-foundation-bottom-to-top.-president-trump-interview.html
Dit moet je zien om te zien hoeveel corruptie er plaatsvindt tussen onze regering en Oekraïne.
Glenn Beck: Het Grote Verhaal. Klimaatverandering tirannie is de volgende voor de globalisten nu het China-virus de mensen niet bang maakt.
Deze luisteraar stelt de vraag die we ALLEMAAL hebben: Moet ik STAAN?
Deze trucker die het Glenn Beck-programma inschakelde, heeft me echt…
“David uit Maryland” is de belichaming van lokale actie is gelijk aan nationale impact.
“Als God met ons is, wie kan tegen ons standhouden”

Plaats een reactie