Tristate City – mensenhouderij

DUURZAAM  NETWERKMODEL VOOR 100 KLEINE EN MIDDELGROTE STEDEN IN DE LAGE LANDEN 

TriStateCity: Hoofdstad van Europa naar Chinees model

Er is nog maar weinig inzichtelijk op deze site (error 404, pagina niet gevonden)
Tristatecity onze visie op Nederland Wereldstad, Dit is waarom de boeren worden aangepakt

De UBO’s (Ultimate Beneficiary Owners) van de pensioenfonds-, private equity en vastgoedmaffia als Clemens Brenninkmeijer (Medevco, 7.1 miljard euro vastgoed) en de VNO-NCW (Cees Oudshoorn) willen de laatste restanten van het mooie traditionele Nederland verbouwen tot Intensieve Mensenhouderij. Dat noemen ze Tristate City.
Een stadstaat waar het platteland tot energieplantage is van de stad, en bouwgrond voor ‘duurzame’ dichtgeïsoleerde woonkazernes (‘Parijs-proof’) voor het belastingvee, de Human Resources van de onderneming die Nederland is, de Koninklijke Oligarchie BV. Zonder vrije uitloopruimte.

Waarom pakken ze niet de golfbanen ??? daar kun je niet van eten…
30 miljoen mensen in Amsterdam-Brussel-Keulen-driehoek
tristate city nederland wereldstad over ons sponsoren
is Omgevingswet , OprichtingsAkte TriState City
In 2025 woont 70% van de wereldbevolking in grote steden…
er ontstaan 60 zeer grote agglomeraties met 15-30 miljoen inwoners…
De concurrentie tussen deze mega-cities neemt sterk toe …
Het zijn magneten voor buitenlandse investeerders en human talent
T𝐫𝐢𝐬𝐭𝐚𝐭𝐞𝐜𝐢𝐭𝐲: 𝐃𝐚𝐠 𝐛𝐨𝐞𝐫𝐞𝐧 𝐞𝐧 𝐯𝐢𝐬𝐬𝐞𝐫𝐬, 𝐡𝐚𝐥𝐥𝐨 𝐢𝐦𝐦𝐢𝐠𝐫𝐚𝐧𝐭𝐞𝐧 𝐞𝐧 𝐡𝐮𝐢𝐳𝐞𝐧…
𝐍𝐢𝐞𝐤 𝐉𝐚𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐊𝐞𝐬𝐭𝐞𝐫𝐞𝐧
𝐂𝐞𝐞𝐬 𝐎𝐮𝐝𝐬𝐡𝐨𝐨𝐫𝐧
𝐁𝐞𝐢𝐝𝐞 𝐰𝐨𝐨𝐧𝐚𝐜𝐡𝐭𝐢𝐠 𝐢𝐧 𝐊𝐚𝐭𝐰𝐢𝐣𝐤 𝐚𝐚𝐧 𝐙𝐞𝐞.
𝐇𝐨𝐞 𝐳𝐢𝐣𝐧 𝐝𝐞 𝐠𝐞𝐥𝐮𝐢𝐝𝐞𝐧 𝐯𝐚𝐧𝐮𝐢𝐭 𝐝𝐞 𝐯𝐢𝐬𝐬𝐞𝐫𝐬 𝐝𝐚𝐚𝐫?
𝐎𝐟 𝐳𝐢𝐣𝐧 𝐳𝐞 𝐭𝐨𝐜𝐡 𝐞𝐜𝐡𝐭 𝐳𝐨 𝐬𝐭𝐢𝐥…
Nederland is eigenlijk geen land maar een groene wereldstad vindt City-marketeer Peter Savelberg. Onder de naam TristateCity presenteert hij Nederland samen met Vlaanderen en het Roergebied aan de wereld als één grote groene delta-metropool.
Alles wordt anders. Het wordt de eeuw van Azië. Van duurzaamheid. Van delen. Van de ‘battle of the cities’. Peter Savelberg legt uit hoe de wereld er over tien jaar uitziet. Ook vertelt hij welke gevolgen de veranderingen zullen hebben voor de gebouwde omgeving en de vastgoedmarkt. Hoe kunnen we tussen de flinke bedreigingen ook de kansen zien? En wat is er nodig om die te benutten? Peter Savelberg werd geïnterviewd voor het FGH Vastgoedbericht 2015. Bedoelt u: you will own nothing and will be happy…?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s