Wat gebeurt er als een baby een abortus overleeft

Abortus is de beëindiging van een zwangerschap door verwijdering of uitdrijving van een embryo of foetus. Een abortus die zonder ingrijpen plaatsvindt, staat bekend als een miskraam of “spontane abortus” en komt voor bij ongeveer 30% tot 40% van de zwangerschappen

Live Action kreeg te horen dat de lichamen werden ontdekt in de Washington Surgi-Clinic in Washington, D.C., een faciliteit die wordt geleid door Dr. Cesare Santangelo, een OBGYN van wie Live Action eerder opnam dat hij een geaborteerd kind zou laten sterven als dat kind buiten de moeder zou overleven.

“We zouden dingen doen – we zouden – we zouden het niet helpen,” vertelde hij een undercover onderzoeker in 2013.

“Laten we zeggen. We zouden niet – we zouden niet uh, intuberen, laten we zeggen. Ok? Ja, we zouden geen extra doen, weet je? … Het zou zijn, weet je, uh – een persoon die zou zijn – een terminaal persoon in het ziekenhuis, laten we zeggen – dat kanker had. Snap je? Je zou geen extra procedures doen om die persoon te helpen overleven.”

Hij vertelde een onderzoeker ook dat “tijdens je zwangerschap, het te vroeg is om te overleven, meestal. Het zal kort na de geboorte afsterven.” De zwangerschap in kwestie was volgens hem “24-25 weken ver”.

Een voormalig medewerker van Planned Parenthood heeft ook toegegeven dat hun filiaal een kind levend geboren heeft zien worden na een abortus. Dat kwam als onderdeel van een beëdigde getuigenis in David Daleiden’s civiele proces met de abortus provider. Een andere getuigenis toonde Perrin Larton, de inkoopmanager van Advanced Biosciences Resources, die zich herinnerde dat zij een kloppend hart en intacte foetussen had gezien.

Dr. Deborah Nucatola, een functionaris van Planned Parenthood die prominent aanwezig was in Daleiden’s video’s, vertelde de advocaten dat zij niet-levensvatbare baby’s, of baby’s die “niet in staat waren te overleven”, de baarmoeder had zien verlaten.

Onderzoek naar foetaal weefsel is onder speciaal toezicht komen te staan, omdat het volgens sommigen de verkoop van lichaamsdelen van baby’s stimuleert. De Republikeinen in het Congres wachten nog steeds op antwoorden van de federale regering met betrekking tot de verklaringen van de Universiteit van Pittsburgh over haar eigen onderzoek. Hoewel de universiteit ontkende deel te nemen aan medische procedures, vermeldde haar aanvraag voor federale financiering haar vermogen om de ischemische tijd te maximaliseren, wat verwijst naar de tijd nadat de bloedstroom is afgesneden van een deel van het lichaam. Meerdere doktoren vertelden Fox News dat deze verklaringen wezen op de mogelijkheid dat organen ofwel uit levende baby’s werden gehaald of uit baby’s die pas overleden waren.

Planned Parenthood heeft herhaaldelijk ontkend dat er iets mis is gegaan, net als de Universiteit van Pittsburgh.

04-mrt-2022 wetgever William C. Smith Jr. in Maryland overweegt ziek wetsvoorstel dat kindermoord tot 28 dagen na de geboorte legaliseert . zie hieronder…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s