Ukraine (martial law)

Oekraïne: President Zelensky heeft zijn land onder “staat van beleg” (martial law) geplaatst en spoort de burgers aan niet in paniek te raken.
⚡️Zelensky voert MARTIAL LAW in – als Oekraïne reageert op de speciale militaire op van Rusland. De Oekraïense president Vladimir Zelensky heeft de staat van beleg afgekondigd na de bevestiging dat de militaire infrastructuur van zijn land het slachtoffer is geworden van aanvallen van Rusland. Hij voegde eraan toe dat de VS voorbereidingen treffen om militaire bijstand naar Kiev te sturen. Minister van Buitenlandse Zaken Dmitry Kuleba heeft een oproep gedaan voor wereldwijde steun om “Poetin te stoppen”. “Vreedzame Oekraïense steden worden aangevallen. Dit is een oorlog van agressie. Oekraïne zal zichzelf verdedigen en zal winnen… De tijd om te handelen is nu.” – via zijn Twitter-account.
Poetin: Er is een dreiging dat Kiev zal beginnen met de herovering van de Krim – aangezien zij de toetreding tot de Russische Federatie niet erkennen – en de NAVO zal zich bij deze gebeurtenissen aansluiten.
JUST IN – Poetin kondigt in een televisietoespraak het begin van een militaire operatie tegen #Oekraïne aan en verklaart dat Rusland het buurland wil demilitariseren.
Roept het Oekraïense leger op om “onmiddellijk de wapens neer te leggen”.
Poetin waarschuwt dat elke buitenlandse poging om zich te bemoeien met de Russische actie zal leiden tot “gevolgen die ze nog nooit hebben gezien.”

Poetin beweert dat er een Cabal regering is in Oekraïne.
Tegen de militairen zei hij: “Jullie hebben een eed gezworen aan je volk, niet aan de junta. Leg jullie wapens neer en ga naar huis”.
Junta: “een militaire of politieke groepering die een land regeert nadat ze met geweld de macht heeft gegrepen”

Kijk eens wat Trump vanavond zei op Mar-A-Lago: “Hij neemt een land over voor twee dollar aan sancties ik zou zeggen dat is behoorlijk slim….dit zou nooit zijn gebeurd nooit in een miljoen jaar … Ik ken (Poetin) hem heel goed. Ik ken hem waarschijnlijk bijna net zo goed als iedereen in deze kamer.”
Rusland daagt Amerika uit, valt Oekraïne binnen
Het Russische ministerie van defensie zegt precisiewapens te gebruiken om militaire doelen uit te schakelen.
Oekraïne ….. is gewoon een corrupt gebied dat de Clintons veranderd hebben in een kolonie waar ze geld uit kunnen stelen
@WarClandestine HOLY SHIT! Ik denk dat ik iets op het spoor ben over #Oekraïne.
Zelensky zei dat de Russen schieten op “militaire installaties”. Hoe breed is die term?
Ik zie speculaties dat er ook biolaboratoria in de VS onder vallen.
Eerst dacht ik van niet. Toen begon ik te graven….
Het lijkt erop dat deze kaart overlapt met inslagen vrij goed samenvalt met de eerder genoemde biolabs. We kunnen ook aannemen dat het operatietheater misschien een groter net uitwerpt dan alleen deze. Toch lijken er genoeg overeenkomsten te zijn om het idee te ondersteunen dat dit inderdaad gebeurt. Als dat waar is, is de vraag waarom? 🧐
*Let op dat de kaarten niet perfect op elkaar aansluiten omdat ze van twee verschillende bronnen komen.
LIVE MULTI-CAM: EXPLOSIONS NEAR KIEV – UKRAINE/RUSSIA/DONETSK/LUHANSK + TWITTER FEEDS/NEWS Multiple camera feeds all on one screen LIVE all over Ukraine, Belarus & Russia along with Twitter & news feeds as the, what loo

REMEMBER WHY YOUTUBE DELETES MANY THINGS……….???
“Bijna iedere oorlog in de afgelopen 50 jaar is veroorzaakt door leugens van de media. De media had er iets aan kunnen doen als ze objectief onderzoek hadden gedaan en als ze geen doorgeefluik van staatspropaganda waren” – Julian Assange
Honderden mensen in Kiev boden zich vrijwillig aan om het op te nemen tegen het Russische leger.
Oekraïne beweert dat er weer een cyberaanval aan de gang is – staatswebsites en banken getroffen (berichten) De websites van de Oekraïense regering, het ministerie van Buitenlandse Zaken en de staatsveiligheidsdienst zouden woensdag zijn platgelegd. (Reuters) “Om ongeveer 16.00 uur begon een nieuwe massale DDoS-aanval op onze staat. We hebben relevante gegevens van een aantal banken,” zei de minister van Digitale Transformatie, eraan toevoegend dat ook de website van het parlement werd getroffen.
De servers van het Oekraïense ministerie van Defensie en twee banken werden vorige week overrompeld bij een aparte cyberaanval. Kiev noemde de uitval “de grootste DDoS-aanval in de geschiedenis van Oekraïne”. Het Amerikaanse bedrijf Netscout zei later dat de impact bescheiden was geweest.
Boris Johnson beweert dat Poetin “uit is op een grootschalige invasie”, en dat hij dinsdag sancties tegen de Russische economische belangen “zo hard als we kunnen” zal aankondigen.Dit zei Johnson nadat hij ministers had verteld dat hij denkt dat president Poetin een grootschalige invasie in Oekraïne aan het plannen is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s