Michael Schumacher

Michael Schumacher is een voormalig Duits autocoureur die van 1991 tot en met 2006 en van 2010 tot en met 2012 actief was in de Formule 1. Hij werd zeven keer wereldkampioen en heeft vele records op zijn naam staan. Op 29 december 2013 liep Schumacher bij een skiongeluk ernstig hersenletsel op

Netflix-documentaire SCHUMACHER

06-apr-2022 Frezeit woche: Michaels geheime terugkeer naar het leven

27-jan-2022 Michael Schumacher: Nu stort het raamwerk van leugens in elkaar!
Het is acht jaar geleden dat Michael Schumacher (53) tijdens het skiën in Méribel een levensbedreigend ongeluk kreeg. Sindsdien zijn er weinig details over zijn gezondheid. Maar nu spreekt zijn beste vriend zich uit – en wordt het duidelijk waarom zijn omgeving hem verborgen houdt.
28-nov-2021 December 2013. De Schumachers hebben net het feest van de liefde gevierd als hun leven totaal verandert. Vijf dagen na kerstavond krijgt Michael (52) een skiongeluk in de Franse Alpen en sindsdien vecht hij om beter te worden.
“Iedereen mist hem – maar Michael is er”, zegt Michaels vrouw Corinna (52) in de Netflix-documentaire “Schumacher”, een ontroerende film over de uitzonderlijke carrière van de zevenvoudig wereldkampioen Formule 1. En het maakt duidelijk dat ondanks alle titels en zijn ononderbroken ambitie, Michael’s favoriete ding altijd zijn familie was!
27-sept-2021 Michael Schumacher’s vrouw geeft eindelijk openheid over hoe het ECHT met hem gaat!
Welkom terug bij F1 Spot, vandaag gaan we het hebben over de gezondheid van Michael Schumacher en alles wat je moet weten. Michael Schumacher’s vrouw heeft de grootste openheid tot nu toe gegeven over de gezondheidsstrijd van de F1 legende na een tragisch ongeluk dat hem in een coma achterliet bijna acht jaar geleden. De zevenvoudig wereldkampioen is niet meer in het openbaar gezien sinds hij een bijna fataal hersenletsel opliep tijdens het skiën in het Franse resort Meribel in december 2013. Schumacher’s toestand is gehuld in geheimzinnigheid, vooral dankzij zijn vrouw Corinna, die heeft gezworen zijn privacy te beschermen terwijl hij thuis in Zwitserland herstelt.
In de loop van de tijd zijn er druppels informatie naar buiten gekomen – onlangs zei voormalig Ferrari-baas en Schumachers goede vriend Jean Todt dat hij hoopt dat de 52-jarige ooit zal herstellen – maar over het algemeen is de wereld in het duister gehouden over de gezondheid van Schumacher. Verschijnen op Netflix-documentaire SCHUMACHER, die kijkt naar het leven en de carrière van de Duitser op weg om zich te vestigen als een van de grootste coureurs F1 ooit heeft gezien, een emotionele Corinna breekt in tranen als ze eindelijk publiekelijk spreekt over het incident dat haar en haar familie het leven voorgoed veranderd. Ze onthult ook Schumacher’s onheilspellende laatste woorden voor zijn ongeval.
“Kort voordat het gebeurde in Meribel zei hij tegen me: ‘De sneeuw is niet optimaal. We kunnen naar Dubai vliegen en daar gaan parachutespringen’,” zegt Corinna. “Ik heb God nooit de schuld gegeven van wat er is gebeurd. Het was gewoon echt pech, alle pech die iemand in het leven kan hebben. “Het is altijd verschrikkelijk als je zegt: ‘Waarom overkomt dit Michael of ons?’ Maar waarom overkomt het dan andere mensen? Corinna is sinds het ongeluk fel beschermend over haar man en onthulde hoe het gezin – inclusief zoon Mick en dochter Gina – de afgelopen acht jaar met de traumatische situatie is omgegaan. Blijf op de hoogte van de gezondheid van Michael Schumacher en alles wat u moet weten.
08-sept-2021 Michael Schumacher’s vrouw in tranen als ze hartverscheurende gezondheidsupdate geeft ‘Ik mis hem’
22-dec-2020 Michael Schumacher’ vrouw brengt emotioneel eerbetoon in zeldzame toespraak

Wikipedia: Young Global Leaders

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s