Dr. Andreas Noack

Dr. Andreas Noack is een bekende en bekwame Oostenrijkse chemicus. Hij was begonnen met het geven van gratis live online seminars om artsen in Oostenrijk voor te lichten over de gevaren van het Covid 19-vaccin en de bestanddelen ervan, met name de hulpstof grafeenoxide. Op 19 november 2021, gaf Dr. Noack een seminar
Binnen enkele uren na afloop van dit gratis seminar werd Dr. Noack op grond van niet nader gespecificeerde beschuldigingen door de politie gearresteerd en uit zijn woning verwijderd. Binnen enkele uren na zijn arrestatie en opsluiting stuurde de vrouw van Dr. Noack een verontrustend bericht. Haar man Andreas was dood, naar verluidt door onbekende aanvallers doodgeslagen terwijl hij in hechtenis was van de politie. Wij betuigen onze oprechte deelneming en oprechte liefde aan zijn familie. Deel deze video’s alstublieft wijd en zijd en laat zijn laatste woorden een eerbetoon zijn aan onze vrijheid!

26-nov-2021 Dr. Andreas Noack : another German whistleblower dead

Dr Andreas Noack is dood❗️. TOGETHER WE STAND< DEVIDED WE FALL
Wat u moet weten: op 23.11.2021 publiceerde hij een 👉 video (zie hieronder) met als onderwerp “grafeenhydroxide”. Al in november 2020 was er een brutale 👉 huiszoeking bij Andreas Noack, die werd opgenomen tijdens een livestream. Nu komt zijn partner naar voren en maakt deze video openbaar.
WAAROM DE INENTINGEN INWENDIG DOODBLOEDEN❓
NANOSCHAAL SCHEERMESJES WORDEN IN MENSEN GEÏNJECTEERD!
Deze video is van Dit is Dr Noack, een chemicus en grafeen expert anders dan alle anderen in de EU. Hij werd maanden geleden op een livestream aangevallen door de speciale politie om belachelijke redenen.
Nu, enkele uren na de publicatie van dit werk, hebben de machthebbers besloten dat hij hun plannen zo hard had onthuld, dat ze besloten hem uit te schakelen.
Was dit een aanslag van de elite om deze goede dokter het zwijgen op te leggen omdat hij hun lelijke waarheden aan het licht bracht? U beslist!
Op 26-11-2021 is deze klokkenluider op dubieuze manier om het leven gekomen.
Zijn zwangere vriendin doet een emotioneel verslag. DR ANDREAS Noack heeft zich sterk verzet tegen de corona maatregelen. In november 2020 deed deden Nazitroopers een inval in zijn woning. Adreas publiceerde zijn bevindingen over de Grafeen oxide die in de vaccins zit.
18.11.2020 Arrestatie van Dr Andreas Noack tijdens livestream POLITIE stormt huis binnen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s