King Charles III

Charles Windsor, Prins van Wales
Sinds januari 2007 was Charles de langst op de troonsbestijging wachtende troonopvolger uit de Britse geschiedenis, en sinds september 2013 de oudste Britse troonopvolger ooit.

Charles Philip Arthur George (Buckingham Palace, Londen, 14 november 1948) is sinds 8 september 2022 als Charles III koning van het Verenigd Koninkrijk en hoofd van het Gemenebest van Naties. Van vijftien leden van het Gemenebest van Naties is hij koning. Deze landen, bekend als de Commonwealth realms, zijn naast het Verenigd Koninkrijk: Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Jamaica, de Bahama’s, Grenada, Papoea-Nieuw-Guinea, de Salomonseilanden, Tuvalu, Saint Lucia, Saint Vincent en de Grenadines, Antigua en Barbuda, Belize en Saint Kitts en Nevis.

Hij is het oudste kind van koningin Elizabeth II van het Verenigd Koninkrijk en Philip Mountbatten. Van 1981 tot aan hun echtscheiding in 1996 was Charles getrouwd met lady Diana Spencer. Samen kregen zij twee zonen, kroonprins William en prins Harry. In 2005 hertrouwde hij met Camilla Parker Bowles.

Op 8 september 2022 overleed zijn moeder, waardoor Charles automatisch koning werd. Hij nam de regeringsnaam Charles the Third aan, oftewel Charles III. De volgende dag gaf hij als koning zijn eerste officiële toespraak tot het volk met een eerder op de dag opgenomen videoboodschap. Hierin deed hij, net als zijn moeder zeventig jaar eerder, de belofte dat hij levenslang zou dienen. Zijn zoon William benoemde hij dezelfde dag tot Prins van Wales.
NOS journaal 13.00 uur :
“De nieuwe koning wordt nu in de City of London officieel bekend gemaakt aan het volk”.
Waarom nu de City of London?
Het laat goed zien wie de eigenlijke macht in handen heeft en dat is niet Koning Charles III.
City of London maakt namelijk geen deel uit van Groot Brittannië en Europa, is géén democratie en wordt bestuurd door banken (zie fragment hieronder).
Achtergronden City of London
“Er zijn drie soevereine staten die geen deel uitmaken van de landen waarin ze zich bevinden: het Vaticaan, Washington D.C. en de “City of London“. The City of London maakt geen deel uit van Groot-Londen, het Verenigd Koninkrijk of zelfs Europa, meldt The Expose. De City of London, het financiële district van Londen dat ook bekend staat als de “City” of de “Square Mile”, heeft een speciale status: het heeft zijn eigen regering, zijn eigen burgemeester en zijn eigen onafhankelijke politiemacht.”

Geen Koninklijke onderscheidingen gedragen door Charles.
Ondertekend door een onwettige premier.[DROP 4241]
De moeite waard om te onthouden ….
Denk aan Schaken.
Val je de KONING aan in het begin of in het midden tot het einde?
Beschermt Koningin Koning?
De bescherming van de Pedo-Koning is nu weg.
Alles in het ZWART – EINDE van de Monarchie!

Koning Charles III betaalde eerder dit jaar 7 miljoen van Prins Andrew’s verkrachtingsschikking die voortkwam uit zijn nauwe vriendschap met de grote pedofiel Jeffrey Epstein.
(Het werd beschreven als een “lening die in 2 maanden moet worden terugbetaald.” Zes maanden geleden.)
13-jan-2020 Prins Charles reisde naar Davos ‘in een privéjet’ om Greta Thunberg te ontmoeten en een klimaattoespraak te houden
Klaus Schwab en Charles III op de jaarlijkse bijeenkomst in Davos in 1992.
Interessant is dat 1992 het jaar is waarin Agenda 21 (2030-agenda) werd ontwikkeld.
Dat is zeker toeval.
Prins Charles beweert dat er een “grote campagne in militaire stijl” nodig is om een “fundamentele economische overgang” tot stand te brengen
Een “militaire campagne” wordt gedefinieerd door planning, uitvoering, controle door 1 centrale autoriteit georganiseerd. Prins Charles blafte wef, Wef, WEF op COP26.
Prins Charles op COP26 “met biljoenen tot zijn beschikking” wie is “hij” aangezien Charles niet verwijst naar zichzelf of iemand anders
Prins Charles praat met een pas “ingeënte” man die op het punt staat uit de “inentingsbus” te stappen en op de voor de camera klaarstaande vraag “hoe voelt u zich?” antwoordt de pas ingespoten man “GEWELDIG” en stort tegelijkertijd in.
“Zend dit alsjeblieft niet uit en neem geen foto’s.”
Oh ja, er was de ceremoniële onthulling van een plaquette.
…verder met het programma. DE SHOW MOET DOORGAAN!
Stel je voor iemand te respecteren die een ander mens zo behandelt
Een hulp met opeengeklemde tanden vragen iets uit zijn weg te halen
De bediende moet mijn bureau voor mij opruimen. Ik kan niet verwacht worden dingen te verplaatsen.”
Eén foto. Duizend woorden.
Koning Charles van Engeland met Sir Evelyn de Rothschild.
Een foto bewijst niets, maar als het hooggeplaatste Nigeriaanse senator Ike Ekweremadu is, die zojuist werd beschuldigd van het meenemen van een kind uit Nigeria naar het Verenigd Koninkrijk voor orgaanoogst – smoozing met prins Charles, met bonnetjes over zijn hagedissenfamilie geschiedenis van pedofilie & een reeks van misdaden tegen de menselijkheid, waaronder Prins Raggedy Andy & Jeffrey Epstein – verbindt het punten die een heel ander beeld schetst.
Prins Charles & zijn afstamming naar Dracula – geen grapje

Charles en Jimmy Saville waren goede vriendjes

26-jan-2012 Ik ben verwant met Dracula zegt Prins Charles
Prins Charles in #Pristina #Kosovo 1999, toen #AlQaeda #Albanië krijgsheren grensoverschrijdend organen verhandelden. In dezelfde tijd was #WhiteHelmets oprichter James Le Mesurier in Pristina om te proberen een de facto militaire terroristische organisatie om te vormen tot een smakelijk Kosovo Security Corps (voorheen KLA)
Mijn artikel geschreven met Whitney Webb over de Balkan connectie met de #WhiteHelmets:

Plaats een reactie