Shinzo Abe

Shinzō Abe was een Japans politicus van de Liberaal-Democratische Partij. Tussen 2006 en 2007 en tussen 2012 en 2020 was hij premier van Japan. Abe was de jongste Japanse premier en de eerste die na de Tweede Wereldoorlog werd geboren. Hij werd gezien als een conservatief politicus

Geboren: 21 september 1954, Overleden:8 juli 2022.

Ik zou verwachten dat als iemand SH0T met een SH0TGUN in de rug, dicht bij het hart, dat we dan VEEL meer BL0OD op de grond, op zijn witte shirt, en zichtbare W0UNDS zouden zien. Zie jij er een paar?

Derde video toont de schietpartij op de voormalige Japanse premier Shinzo Abe en de schutter die in hechtenis wordt genomen
Shinzo Abe werd neergeschoten met wat lijkt op een zelfgemaakt, twee loops, loop geladen jachtgeweer.

Volgens de eerste berichten is de verdachte van het neerschieten van Shinzo Abe Tetsuya Yamagami (山上徹也), 42 jaar oud.
De verdachte blijkt een uitgebreide academische achtergrond te hebben, als universitair hoofddocent aan een medische school, gespecialiseerd in fysiotherapie voor dementiepatiënten.
Bron

08-jul-2022 🇯🇵⚰️❗️ — It’s official: Mr. Shinzo Abe was announced dead by 🇯🇵 NHK
08-jul-2022
“De tijd is gekomen dat de VS duidelijk maken dat zij Taiwan zullen verdedigen tegen elke poging tot Chinese invasie.” Shinzo Abe

01-dec-2021 Invasie van Taiwan door China zou ‘economische zelfmoord’ zijn, waarschuwt voormalig premier Abe -Japan Times
“Een noodsituatie in Taiwan is een Japanse noodsituatie, en daarom een noodsituatie voor het Japan-VS bondgenootschap…. Xi Jinping… zou nooit een misverstand mogen hebben om dit te erkennen.”
Nobuo Kishi, de huidige minister van Defensie van Japan, is de jongere broer van Shinzo Abe. Zijn ‘lokale’ Amerikaanse tegenhanger is de broer van Michael Flynn.
Charles Flynn is bevorderd tot generaal met vier sterren en heeft eerder dit jaar het bevel over het Amerikaanse leger in de Stille Oceaan gekregen.
Japan heeft eerder dit jaar aangekondigd raketten en elektronische oorlogsvoeringseenheden in te zetten op de eilanden bij Taiwan tegen een mogelijke Chinese invasie.

Als iemand vraagt waarom de moordenaar Abe wilde doden, laat hem dan deze foto zien.
Trouwens, de dood van voormalig premier Abe zou het einde betekenen van de Japanse schoonmaakoperatie
Shinzo Abe, een overtuigd anti-globalist, en Trump waren vrienden.Lijkt relevant.
Davos 2019 – Special Address by Shinzo Abe, Prime Minister of Japan
28-jun-2019 Ondanks de eisen van China dat Hongkong op geen enkele manier ter sprake komt op de G20-top in Osaka, confronteerde de Japanse premier Abe Shinzo donderdag de Chinese communistische partijchef Xi Jinping over China’s mensenrechtenschendingen en vertelde hem dat “een vrij en open Hongkong” moet worden toegestaan om “te floreren onder het ‘Eén land, twee systemen’-beleid.”
22-jan-2019 De Russische leider Vladimir Poetin en de Japanse premier Shinzo Abe hebben dinsdag een topontmoeting gehouden waar ze beiden hebben bevestigd dat ze een vredesverdrag willen ondertekenen over hun decennialange territoriale geschil over de door Rusland gecontroleerde Kuril-eilanden.
Rusland en Japan zijn er niet in geslaagd een vredesverdrag te ondertekenen sinds Rusland de eilanden aan het einde van de Tweede Wereldoorlog in bezit nam, zodat de landen technisch gezien nog steeds in oorlog zijn.
Tijdens een gezamenlijke persconferentie zei Abe dat de Japanse en Russische ministers van Buitenlandse Zaken in februari bijeen zullen komen om de onderhandelingen over het geschil voort te zetten. Beide partijen streven ernaar tegen de top van de Groep van 20 in Osaka in juni een akkoord te bereiken.
Een deal die leidt tot een vredesverdrag tussen de twee landen zou een einde maken aan het laatste technisch actieve conflict van die oorlog.
24-jan-2018
Hoewel hij weinig details verstrekte, vertelde de Japanse premier Shinzo Abe maandag aan zijn parlement dat de strijdkrachten van Japan voor het eerst optraden om Amerikaanse militaire vliegtuigen te verdedigen tijdens een recente missie. Zijn opmerkingen impliceerden sterk dat de missie iets te maken had met Noord-Korea.
“Nu de spanningen over Noord-Korea toenemen, hebben de Self-Defense Forces voor het eerst een missie uitgevoerd om Amerikaanse schepen en vliegtuigen te beschermen”, zei Abe.
“Een bondgenootschap wordt sterker als de partners elkaar kunnen helpen. De alliantie tussen Japan en de VS is zonder twijfel sterker dan ooit geworden”, verklaarde hij.
Stars and Stripes beschreef Japanse ambtenaren als “tight-lipped” over de operatie waar Abe naar verwees, waarbij verschillende hooggeplaatste defensiefunctionarissen verzoeken van verslaggevers om meer details weigerden. Het Amerikaanse leger was niet toeschietelijker.
Zonder veel houvast theoretiseerde Stars and Stripes dat Abe misschien zinspeelde op een missie van afgelopen lente waarbij een Japans helikoptervliegdekschip een schip van de Amerikaanse marine escorteerde om een van de oorlogsschepen die Japan beschermen tegen Noord-Koreaanse raketten, te bevoorraden. Dat lijkt iets minder opmerkelijk dan waar de premier op zinspeelde, of misschien was die missie spannender dan eerder gemeld.
Een van de redenen waarom Abe de Diet over dit onderwerp toesprak is dat de wetten die het Japanse zelfverdedigingstroepen toestaan Amerikanen en andere geallieerde strijdkrachten te beschermen pas afgelopen maart van kracht zijn geworden. Daarvoor was het voor Japan alleen legaal om geallieerde schepen, vliegtuigen of grondtroepen te verdedigen als Japan zelf ook werd aangevallen.
Onder het Japanse publiek heerste grote onvrede over het feit dat Abe deze beleidswijziging, en misschien nog wel belangrijker, beleidswijzigingen die Japan in staat stellen zijn strijdkrachten overzee in te zetten, heeft doorgevoerd zonder de nationale grondwet te wijzigen. Abe heeft lange tijd de wens geuit de pacifistische grondwet te hervormen, maar vond dat de urgentie van de Noord-Koreaanse dreiging noopte tot een snellere doorvoering van enkele veranderingen.
Japan kan zich enigszins troosten met het rapport van het Pentagon van deze week dat de Amerikaanse verdediging tegen een mogelijke Noord-Koreaanse raketaanval is verbeterd. Het optimisme in het rapport werd gevoed door wat het omschreef als een bijna foutloze testonderschepping in mei van de meest realistische ICBM-doelraket die tot nu toe is gebruikt. Critici zijn echter nog steeds van mening dat de tests niet voldoende de moeilijkheid hebben gesimuleerd van het uitschakelen van een levend wapen met gebruikmaking van defensieve tegenmaatregelen.
13-nov-2017 Shinzo Abe’s connectie met de Bill Gates Foundation en de New World Order. Japanse farmaceutische bedrijven zijn verbonden met Bill Gates en de regering van Japan.
Alle preventie van infectieziekten en de ontwikkeling van vaccins in het kader van wereldwijde epidemische respons werden uitgevoerd met fondsen die voornamelijk afkomstig waren van de Bill and Melinda Gates Foundation en de Japanse regering.
De Japanse regering en de Bill Gates Foundation maken beide deel uit van CEPI & GHIT fund…
organisaties die de ontwikkeling van vaccins financieren. Grote farmaceutische bedrijven ontwikkelen vaccins via het fonds van hen.
Gates en IT-bedrijven zijn nauw betrokken geweest bij slimme stadsontwikkelingen.
IT-bedrijven en farmaceutische bedrijven zijn feitelijk met elkaar verbonden door een coronapandemie en een slimme stad.
Afgebeeld op de omslag van Time Magazine met een Phoenix, is Nobusuke Kishi, grootvader van Shinzo Abe, premier van Japan, 1957-1960.
Takeda Pharmaceutical uit Japan werkt samen met NEC voor de ontwikkeling van vaccins.
NEC is betrokken bij de ontwikkeling van slimme steden over de hele wereld, omdat het alle gegevens verzamelt, opslaat, analyseert en beheert met behulp van zijn slimme stadsplatform.
De moederorganisatie van Takeda Pharmaceutical is Unit 731.
De meeste van haar leden waren onderzoekers van Takeda.
Unit 731 deed onderzoek naar biologische en chemische oorlogsvoering en voerde dodelijke menselijke experimenten uit tijdens de tweede Chinees-Japanse oorlog.
Ze experimenteerden op mensen, infecteerden ze met pest en miltvuur, en voerden verschillende onmenselijke handelingen uit, zoals gifgasexperimenten en bevriezingsexperimenten.
De overblijfselen ervan staan nog steeds aan de top van Japanse farmaceutische bedrijven.
En de top van Unit 731 was Nobusuke Kishi, de grootvader van Shinzo Abe.
9 mei 2016 Takeda Pharmaceutical ontving een subsidie van $ 38 miljoen van de Bill & Melinda Gates Foundation.
De CEO is Chiristophe Weber, een voormalig directeur van GlaxoSmithKline.
GlaxoSmithKline is een bedrijf dat een verschrikkelijk vaccin tegen baarmoederhalskanker heeft ontwikkeld dat ernstige bijwerkingen heeft.
Via Takeda zijn Unit 731, Shinzo Abe, Bill Gates en GlaxoSmithKline met elkaar verbonden.

Takeda ontvangt 38 miljoen dollar subsidie van de Bill & Melinda Gates Foundation om de uitroeiing van polio in ontwikkelingslanden te ondersteunen
Polio-uitroeiing is een historische gebeurtenis die op het punt staat de volgende grote overwinning in de volksgezondheid te worden
-Osaka, Japan, 9 mei 2016 – Takeda Pharmaceutical Company Limited [TSE: 4502], (“Takeda”) kondigde vandaag een partnerschap aan met de Bill & Melinda Gates Foundation om de wereldwijde uitroeiing van polio in ontwikkelingslanden te ondersteunen. Met deze financiering zal Takeda ten minste 50 miljoen doses per jaar van het geïnactiveerde poliovirusvaccin (sIPV) van Sabin-stam ontwikkelen, in licentie geven en leveren aan meer dan 70 ontwikkelingslanden. Het vaccin zal worden geproduceerd in de faciliteit van Takeda in Hikari, Japan. Deze inspanning is afgestemd op de strategie van Takeda om innovatie en partnerschappen te gebruiken om kritieke onvervulde behoeften in de wereldwijde volksgezondheid aan te pakken, en op de Sustainable Development Goals die in september 2015 door de Verenigde Naties zijn aangenomen.
Christophe Weber, President en CEO van Takeda zei: “Takeda is vereerd samen te werken met de Gates Foundation om het eindspel van polio te ondersteunen. Dit betekent een grote inzet van een Japans bedrijf voor de gezondheid van kinderen in ontwikkelingslanden over de hele wereld.”
Volgens de voorwaarden van de overeenkomst zal de Gates Foundation een subsidie van $ 38 miljoen aan Takeda verstrekken om gebruik te maken van haar innovatieve vaccinproductieplatform voor de ontwikkeling en licentiëring van een veilig en effectief geïnactiveerd poliovaccin van Sabin-stam, en om ten minste 50 miljoen doses per jaar tegen een betaalbare prijs beschikbaar te maken voor ontwikkelingslanden die steun van Gavi ontvangen. Gavi, de Vaccine Alliance, brengt de openbare en de particuliere sector samen met het gemeenschappelijke doel gelijke toegang te creëren tot nieuwe en onderbenutte vaccins voor kinderen in de armste landen van de wereld. Takeda’s sIPV werd oorspronkelijk gelicentieerd van het Japan Polio Research Institute, dat nu deel uitmaakt van BIKEN.
Chris Elias, President, Global Development bij de Bill & Melinda Gates Foundation verklaarde: “In 2016 is de wereld dichter dan ooit bij de uitroeiing van polio. Om polio uit te roeien moeten we ervoor zorgen dat elk laatste kind beschermd is tegen de ziekte – dit partnerschap zal helpen ervoor te zorgen dat de wereld genoeg vaccins heeft om de klus te klaren en een poliovrije wereld te behouden.”
“Het polioprogramma van Takeda toont onze inzet om de belangrijkste volksgezondheidsproblemen aan te pakken en de toegang te bevorderen voor de bevolkingsgroepen die er de grootste behoefte aan hebben, en sluit zich aan bij onze programma’s voor knokkelkoorts, norovirus en hand-, voet- en mondziekte,” voegde Dr. Rajeev Venkayya, President van Takeda’s Vaccine Business Unit, toe. “We zijn verheugd over dit partnerschap met de Bill & Melinda Gates Foundation, en het potentieel om honderden miljoenen kinderen over de hele wereld te bereiken als onderdeel van de laatste inspanning om polio uit te roeien.”
Over Polio
Polio (poliomyelitis) is een verlammende en mogelijk dodelijke infectieziekte die wordt veroorzaakt door het poliovirus. Er is geen genezing, maar er zijn veilige en effectieve vaccins. De strategie om polio uit te roeien is daarom gebaseerd op het voorkomen van besmetting door elk kind in te enten totdat de overdracht stopt en de wereld poliovrij is. Polio dringt het zenuwstelsel binnen en kan binnen enkele uren een onomkeerbare verlamming veroorzaken. Polio kan op elke leeftijd toeslaan, maar treft vooral kinderen onder de vijf jaar.
Takeda’s inzet voor vaccins
Vaccins voorkomen elk jaar meer dan twee miljoen sterfgevallen en hebben de wereldwijde volksgezondheid ingrijpend veranderd. Al 70 jaar lang levert Takeda vaccins om de gezondheid van de mensen in Japan te beschermen. Vandaag de dag past Takeda’s wereldwijde vaccinbedrijf innovatie toe om enkele van ’s werelds meest uitdagende infectieziekten aan te pakken, zoals dengue en norovirus. Ons team beschikt over een uitstekende staat van dienst en een schat aan kennis op het gebied van de ontwikkeling, productie en wereldwijde toegang tot vaccins om een pijplijn van vaccins te ontwikkelen waarmee een aantal van ’s werelds meest dringende behoeften op het gebied van de volksgezondheid kunnen worden aangepakt.
Over Takeda Pharmaceutical Company Limited
Takeda Pharmaceutical Company Limited is een wereldwijd R&D-gedreven farmaceutisch bedrijf dat zich inzet om patiënten een betere gezondheid en een mooiere toekomst te bieden door wetenschap te vertalen in levensveranderende geneesmiddelen. Takeda richt haar onderzoeksinspanningen op de therapeutische gebieden oncologie, gastro-enterologie en centraal zenuwstelsel. Het bedrijf heeft ook specifieke ontwikkelingsprogramma’s voor gespecialiseerde cardiovasculaire aandoeningen en kandidaten voor vaccins die zich in een laat stadium bevinden. Takeda voert zowel intern als met partners O&O uit om voorop te blijven lopen op het gebied van innovatie. Nieuwe innovatieve producten, met name in de oncologie en gastro-enterologie, alsmede haar aanwezigheid in opkomende markten, voeden de groei van Takeda. Meer dan 30.000 werknemers van Takeda zetten zich in voor het verbeteren van de kwaliteit van leven voor patiënten, waarbij zij samenwerken met onze partners in de gezondheidszorg in meer dan 70 landen. Ga voor meer informatie naar http://www.takeda.com/news.

Iemand schreef zonder verdere onderbouwing: Abe is geen Japanner.
Hij is een afstammeling van de Aziatische Li-familie van de Rothschilds.
Abe, Koreaan, zat in de politiek voor het Koreaanse en Chinese volk in Japan…

Plaats een reactie