Netflix

Netflix, Inc. is een Amerikaans over-the-top-content-platform en productiebedrijf met het hoofdkantoor in Los Gatos, Californië. Netflix werd in 1997 opgericht door Reed Hastings en Marc Randolph in Scotts Valley, Californië. De hoofdactiviteit van het bedrijf is een op abonnementen gebaseerde streamingdienst die online streaming aanbiedt vanuit een bibliotheek met films en televisieseries, inclusief films die in eigen beheer zijn geproduceerd. Vanaf juli 2021 had Netflix 209 miljoen abonnees, waaronder 72 miljoen in de Verenigde Staten en Canada. Het is wereldwijd beschikbaar, behalve op het vasteland van China (vanwege lokale beperkingen), Syrië, Noord-Korea en de Krim (vanwege Amerikaanse sancties). Het bedrijf heeft kantoren in Canada, Frankrijk, Brazilië, Nederland, India, Japan, Zuid-Korea en het Verenigd Koninkrijk. Netflix is lid van de Motion Picture Association (MPA) en produceert en distribueert content uit landen over de hele wereld.

De mensen worden wakker en willen niet meer betalen voor hun hersenspoeling.
19-apr-2022 ‼️Na berichten over slechte winstcijfers verloor Netflix ongeveer 34 miljard aan waarde in ongeveer 15 minuten‼️

10-feb-2022 Cheer ster Jerry Harris pleit schuldig aan aanklacht kinderporno VS

Joe Biden praat met zijn maatje Jerry Harris…
Netflix, schatjes, 2 jr throwback… Patronen
16-aug-2021 Tucker Carlson -“Barry Soetoro, NETFLIX PRODUCER, is eigenaar van Martha’s Vinyard, waar afgelopen weekend Barack Obama’s verjaardagsfeestje plaatsvond.” (Obama = Soetoro)
NETFLIX PRODUCER = “Je kijkt naar een film”
Tucker: “In die tijd organiseerde Mr Soetoro een 60e verjaardagsfeest, niet de naam Barack Obama, het feest was voor hemzelf.”
Welke tijdlijn was dit Aer, want deze zinnen zijn duidelijk verwijderd uit Tucker’s opgenomen segmenten die online zijn geplaatst!
Ik kan ze nergens vinden. Deze opname was LIVE.
Wat een CAPTURE, gered van begraven te worden in het zand van ⏳
11-mrt-2021 JUST IN: Netflix begint crack down op wachtwoord delen, vertelt sommige freeloading gebruikers / klanten om hun eigen account te krijgen.

Voormalig president Barack Obama heeft een Netflix-documentaire van zijn eigen productiemaatschappij gekozen als onderdeel van zijn lijst met favoriete films van 2019.
President Obama tweette zondagmiddag een lijst met 18 films die hij omschreef als zijn favoriet van het jaar, plus drie tv-series die hij net zo “krachtig” vond als films.
Op zijn lijst staan vijf Netflix-titels. Barack en Michelle Obama ondertekenden in 2018 een lucratieve productiedeal met Netflix, waardoor het voormalige eerste paar met het streaming entertainmentbedrijf kan samenwerken aan scripted content en documentaires.
Onder de feature-titels op Barack Obama’s lijst was de documentaire American Factory, die werd ondersteund door het productiebedrijf Higher Ground van de Obama’s en werd uitgebracht door Netflix. De documentaire vertelt het verhaal van een voormalige General Motors-fabriek in Ohio die wordt heropend door een Chinese miljardair.
De andere Netflix-titels op zijn lijst zijn The Irishman, met Robert De Niro in de hoofdrol; Marriage Story; de Frans-Senegalese film Atlantics; en de dramatische beperkte serie Unbelievable.
Barack Obama koos ook een paar wereldwijde auteurstitels die door de kritische elite worden geprezen: het Chinese gangsterdrama Ash Is the Purest White; het Colombiaanse drama Birds of Passage; het Duitse mysterie Transit; de Britse karakterstudie The Souvenir; en de Zuid-Koreaanse kritische lieveling Parasite.
De enige mainstream Hollywood studio releases op zijn lijst zijn Ford v Ferrari, Just Mercy, en Little Women.
Vorig jaar koos Barack Obama Roma, Black Panther, en BlacKkKlansman in zijn lijst van favoriete films van 2018.

Op weg naar de tussentijdse verkiezingen, waarin de geschiedenis voorspelt dat ze massaal zullen winnen, heeft de ezelpartij een nieuwe slogan: “Stem Democraat. De partij van onheil en somberheid.”
Eerst was het de afgezette House Speaker Nancy Pelosi, die nu op onverklaarbare wijze de rol van Minority Leader in de Wildernis vervult, die klaagde over de Republikeinse belastingverlagingen.
“Kruimels” noemde ze de duizenden dollars die hardwerkende Amerikaanse belastingbetalers mochten houden.
En dat van een miljonair uit San Francisco die al meer dan drie decennia beroepspolitica is. Ze is natuurlijk rijk getrouwd.
Geen wonder dat ze zo wereldvreemd is.
Dan komt de economische moloch, aangezwengeld door de belastingkruimels.
Laagste werkloosheid in 20 jaar. Voor een partij die er zo op gebrand is het electoraat op ras in te delen, moet het bijzonder verontrustend zijn om te zien dat de werkloosheid het laagst is in de geschiedenis voor minderheidsgroepen, zoals zwarte en Latijns-Amerikaanse werknemers.
Raszucht is geweldig en zo, maar een baan hebben is geweldig!
Over deze nieuwe economie, mevrouw Pelosi zelfvoldaan ontslagen dat “sterke werkloosheidscijfers betekenen weinig.”
Ja, jullie stomme, idiote werkende belastingbetalers. Als jullie niet zulke domme sukkels waren, dan waren jullie getrouwd met een miljonair en hadden jullie een luizenbaantje in het Congres. 30 jaar lang.
Waar op aarde vinden Doomsday Democraten zulke belachelijke karikaturen om hen te leiden?
Terugkijken naar de goede oude tijd lijkt niet veel hoopvoller.
De nukkige ex-president Bill Clinton werd geïnterviewd en weigerde te zeggen of de epische verkiezing die zijn vrouw uit de politiek verdreef en Donald Trump het Witte Huis bezorgde, een legitieme verkiezing was.
“Ik weet het niet” was het beste wat hij kon opbrengen in een interview waarin hij een boek vol fictie verkocht – een genre waar Clinton gedurende zijn hele politieke carrière gebruik van heeft gemaakt.
Clinton merkte ook bescheiden op dat hij vandaag de dag niet zou kunnen overleven in de politiek. Hij is gewoon te puur en te fatsoenlijk.
“Ik zou nu niet verkozen kunnen worden, omdat ik er niet van hou mensen in verlegenheid te brengen,’ zei hij. “Mijn moeder zou me als klein jongetje vijf dagen achter elkaar met de zweep hebben geslagen als ik al mijn tijd zou besteden aan het kwaadspreken over mensen als deze.”
Nou, vertel dat maar niet aan een van de vrouwen die hij beschuldigd van molesteren, verkrachten, het zwijgen opleggen en vernietigen.
Daar zou zijn moeder om hebben gegniffeld, denk ik.
Ondertussen wordt het andere lichtpuntje van de Democratische Partij – Hillary Clinton – ook verteerd met eindeloze ficties over waarom ze de verkiezingen van 2016 heeft verloren.
En dan, ten slotte, is er de toenmalige peddelaar van Hoop en Verandering. Dat veranderde in Grim and Blame tijdens zijn acht jaar durende ambtstermijn. Nu hij en zijn hele goddeloze agenda door de kiezers zijn afgewezen, is Barack Obama een aangespoelde, bejaarde rockster geworden die niet meer kan spelen of zingen.
Toen hij zag hoe de man die zijn impopulaire – om niet te zeggen ongrondwettelijke en on-Amerikaanse – agenda zou doorvoeren, zijn ambt aanvaardde, dacht de heer Obama na: “Soms vraag ik me af of ik 10 of 20 jaar te vroeg was.”
Weer die bescheidenheid. Echt, meneer, u vermoordt ons met uw bescheidenheid.
Waarom zegt u niet gewoon wat u bedoelt? Domme, racistische Amerikaanse belastingbetalers zijn te dom om te begrijpen wat een groot futuristisch genie u eigenlijk was.
OK. Eens kijken hoe dat uitpakt. We zien het wel op Netflix. Beloofd.

Oh je bedoelt dezelfde Blackrock en dezelfde Vanguard die een werkrelatie heeft met het World Economic Forum?
Blackrock, Vangaurd, en State Street Corporation zijn de grootste meerderheidsaandeelhouders van alles.
Zoals Coke? Zij zijn de grootste houder van Coke en Pepsi.
Zoals Netflix? Ze zijn meerderheidsaandeelhouder van Amazon, Netflix, Hulu. Kies een product en controleer hun concurrent. Keuze is een illusie. Kijk zelf maar.
Extra krediet… we kunnen zien wie de eigenaar is van Blackrock. De grootste meerderheidsaandeelhouder van Blackrock is Vanguard… Vanguard is echter privé en we weten niet wie de eigenaar is.

Plaats een reactie