Barron Trump

Barron William Trump is de jongste zoon van de 45e president van de Verenigde Staten Donald J. Trump en zijn first lady Melaina Trump. Trump trad als kind in de schijnwerpers toen hij tijdens het presidentschap van Trump in het Witte Huis woonde

Wait Until You Find Qut About Barron his part
Barron and Donald Trump Chess Grandmasters
De bal wordt doorgespeeld van Putin naar Trump naar Barron
Ingersoll Lockwood
Ingersoll Lockwood was een Amerikaans advocaat en schrijver. Als schrijver is hij tegenwoordig vooral bekend om zijn Baron Trump kinderromans. Hij schreef andere kinderromans, de dystopische roman 1900: or; The Last President, een toneelstuk, en verschillende non-fictie werken. Hij schreef sommige van zijn non-fictie onder het pseudoniem Irwin Longman, (The Professor’s Record…)
06-dec-2016 Things You Didn’t Know About Barron Trump

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s