Dr. Mike Yeadon

Ex Pfizer employee scientist Dr. Mike Yeadon says Midazolam was created as a depopulation tooL.

Dr. Michael Yeadon, voormalig VP van Pfizer Pharmaceuticals.
Hij is naar voren gekomen met de waarheid over de vaccinaties, de waarheid over Covid19, de waarheid over de nieuwe “varianten” die ons worden opgedrongen.

MSM en Fact Checkers hebben Dr. Yeager een oplichter genoemd. Ze roepen al vanaf het begin, toen hij de waarheid van zijn wetenschappelijke theorieën begon te onthullen, dat ze hem willen ontkrachten.

Natuurlijk doen ze dat! Denk eraan, dit zijn precies dezelfde mensen die zwoeren dat Dr. Anthony Fauci eerlijk en betrouwbaar was en het beste deed voor de wereldbevolking.

Geloof je nog steeds wat ze nu over Dr. Yeadon zeggen?

Ik heb verschillende van zijn video’s en interviews bekeken en ze zijn allemaal even verontrustend wat betreft de informatie die hij openlijk prijsgeeft.

Ik moedig u aan een paar van zijn video’s te bekijken voordat u zelf een conclusie trekt, maar ik zal een paar opmerkelijke punten opsommen waarop u zich moet concentreren.

Er is geen nieuwe variant.
    De veranderingen die in het virus zijn aangebracht zijn zo minuscuul, dat ons eigen immuunsysteem geen verandering zal opmerken en het ook niet anders zal behandelen dan de oorspronkelijke variant.
    Omdat de veranderingen zo miniem zijn, zal er geen reden zijn voor extra vaccinaties, noch voor vaccinaties tegen de nieuwe variant die op de wereldbevolking wordt losgelaten.
    De oorspronkelijke variant was minder dodelijk dan de griep.

Waarom zouden ze een nieuwe variant op de markt brengen als die niet zo gevaarlijk is als ze beweren?
    De nieuwe variant wordt aangeprezen door de MSM en de medici in opdracht van de regeringen van de wereld. Als er een nieuwe variant is, reageren de mensen met paniek. Ze her-maskeren zich. Ze verbergen zich en gaan weer in quarantaine. Ze haasten zich in de rij om de vaccinatie te krijgen. - Het uiteindelijke doel.

Wat is de doelpopulatie voor de vaccinatie?
    De gemakkelijkste doelgroepen om meer dan 50% van de bevolking te vaccineren zijn ouderen, mensen met onderliggende gezondheidsproblemen en mensen die in contact komen met beide bovengenoemde groepen. Dan blijft er ongeveer 30% ongevaccineerd over.
    De rest zal als een sociale faux-pas worden opgehokt om niet in de pas te lopen via het volgen van colleges, het bezoeken van scholen, het niet kunnen werken of winkelen zonder de vaccinatie.

Ik heb gehoord van magneten op injectieplaatsen, maar waarom?
Geloof me niet. Doe je eigen experiment.
De vaccinaties hebben inderdaad een soort chip, of QR code ingebed.
De magneet truc is geen hoax. Ga je gang en probeer het. Plak een magneet op je injectieplaats, binnen twee inch diameter van de injectie. Afhankelijk van het vaccin dat je hebt gekregen, zal een magneet blijven plakken OF een klein metalen voorwerp zoals een sleutel zal blijven plakken. U kunt de trekkracht voelen wanneer het voorwerp zich verbindt met het implantaat.
Als je een EMF-detector hebt, probeer die dan te gebruiken. Scan overal op je lichaam. Omdat mensen gemaakt zijn van energie, zullen velen van ons van nature een EMF signaal afgeven. Echter, de injectieplaats zal de metingen door het dak duwen.

Levensverwachting na injectie.
Ik moedig u aan uw eigen onderzoek te doen, maar veel gerenommeerde wetenschappers hebben publiekelijk verklaard dat de levensverwachting van iemand die gezond was voorafgaand aan de vaccinatie ergens tussen de 2-7 jaar na de injectie ligt. Van iemand met onderliggende gezondheidsproblemen is de levensverwachting veel lager.
Waarom zouden ze dit de wereldbevolking aandoen?
Wat is er makkelijker om totalitaire controle over de wereld te krijgen?
        Beweging traceren
        Gezondheidstoestand bijhouden.
        Monetaire Tracking
        Minder mensen, zodra de individuen met onderliggende    
        gezondheidsaandoeningen lijden aan dodelijke bijwerkingen

De Wat als’s zijn het meest beangstigend.

Speculatie kan ons op onbereikbare gedachten brengen. Zou het mogelijk zijn om een mens “uit te schakelen”? Om hun hart volledig te laten stoppen met kloppen? Wat als hun toegang tot bankieren wordt uitgeschakeld? Wat als er telkens als ze een winkel of bedrijf binnengaan een alarm afgaat, dat de eigenaar laat weten dat de persoon niet langer toegelaten is op het terrein op bevel van de overheid? Hoe moet je je gezin voeden als je niet in de pas loopt?

Wat als ik de vaccinatie al heb gehad?
Hopelijk komt er in de nabije toekomst een technologie op de markt die de "chip" de-activeert, of zelfs verwijdert. 

Ik zal een paar van Dr. Michael Yeadon’s video links toevoegen. Ik moedig u aan er een paar te bekijken. Ik moedig u ook ten zeerste aan om wat onderzoek te doen naar andere gerenommeerde Dr.’s die waarschuwen voor dezelfde dingen waar Dr. Yeadon over spreekt.

Bron: awakening4321

Plaats een reactie