Update Ottowa, Canada

Er gebeurd zoveel momenteel, zie hier een greep uit de berichtgevingen.

CANADEES KREEG EEN VREEMDE E-MAIL
Hold the line
Ze sturen frequentietonen via de telefoons om protesterenden aan te vallen.
Een paar uur geleden zei ik dat het erop leek dat externe troepen de politie in Ottawa kwamen assisteren. Blijkbaar is dat het geval. Marcel zegt dat ze Duits spreken en van de VN zijn.
En weer een valse arrestatie voor de liberale media-optiek als een patriot wordt afgezet 1,5 uur buiten Ottawa…. Een man spreekt vanavond over zijn valse arrestatie door de politie in Ottawa vandaag toen ze hem eerst in elkaar sloegen, hem in een bus stopten die vol zat met andere zogenaamde ‘gearresteerde’ Patriotten, hem toen dreigden een document te tekenen waarin stond dat hij Ottawa en het Vreedzame protest zou verlaten – Hij tekende niet, en toen zette de politie hem 1,5 uur te voet af buiten Ottawa…
🇨🇦🚨 Uitgelekte screenshots van een chatgroep van de politie laten zien dat de politie die in Ottawa aan het werk is, viert dat een oude gehandicapte dame door paarden wordt vertrapt. Een agent noemde het geweldig en een ander bureau zei “we leven de droom”.
In Ottawa blijven de mensen vertrouwen houden. Geen wonder dat de systeemzwijnen hun tijd nemen. Als je de screenshots ziet, hebben ze letterlijk een betaalde vakantie op het systeem. Ze krijgen meer van uw belastinggeld om u een paar uur te slaan en te vertrappen, en dan stoppen ze ermee en gaan ze eten en drinken op onze kosten. Bovendien krijgen ze er overuren voor en lachen ze je uit.
Systeemzwijnen die herhaaldelijk een knie in een neergeslagen demonstrant duwen. Onthoud dit als je bij een protest bent met een idioot die roept dat “politie onze broeders en zusters zijn” in een megafoon. Zeg hem dan dat hij zijn mond moet houden.
Ottawa politie valt restaurants lastig die de truckers steunden 👀
“Ze zeggen dat ze [de deur] gaan openbreken. Laat deze video overal rondgaan. Hier is uw belastinggeld aan het werk. Welkom bij absolute tirannie.”
zie hier het hele filmpje van bovenstaande
Na Trudeau’s radicale campagne tegen The Canadian Freedom Movement en het brute politiegeweld tegen de vreedzame Truckers in Ottawa brak er een storm van protesten los door alle Canadese steden. Overal in Canada tonen mensen hun solidariteit met de truckers!
Canadezen bidden voor de politie die hun gas afnemen…
Dit is wat er nodig is om dingen gedaan te krijgen
Canadese politie steelt truckers gas
Video wordt nu gecensureerd in sociale media

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s