Henry Kissinger

Henry Alfred Kissinger is a German-born American politician, diplomat, and geopolitical consultant who served as United States Secretary of State and National Security Advisor under the presidential administrations of Richard Nixon and Gerald Ford.

“zodra de kudde verplichte vaccinaties accepteert, is het game over”
FLASHBACK: Henry Kissinger | Obama | The New World Order (5 januari 2009)
“De ontvangst van hem is zo buitengewoon over de hele wereld. Zijn taak zal zijn om een algemene strategie voor Amerika te ontwikkelen in deze periode waarin werkelijk een Nieuwe Wereldorde kan worden gecreëerd. Het is een grote kans. Het is in feite een crisis.”
ONE BIG CLUB David Rockefeller geeft toe dat Henry Kissinger zijn protégé was
& Klaus Schwab geeft toe dat Henry Kissinger zijn mentor was…
Col. Fletcher Prouty legt uit hoe olie in 1892 ten onrechte als “fossiele brandstof” werd aangemerkt en hoe dat bedrog in de jaren 70 door Kissinger en Rockefeller verder werd ontwikkeld. Petroleum is niet wat we dachten dat het was, het is geen fossiele brandstof en is niet afkomstig van dode dinosaurussen. “Een prijs zetten op olie is als een prijs zetten op een emmer water.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s