WHO bereidt stemming voor om de VS (en 194 andere landen) van haar soevereiniteit te ontdoen

De WHO probeert wijzigingen door te voeren in een verdrag dat hen wereldwijde controle over de gezondheid wereldwijd zou geven. Dit helpt bij het vervullen van enkele van de doelen van de Great Reset van het WEF.
Het is een enorme machtsgreep die de soevereine rechten van een land om zijn eigen gezondheidsnormen te bepalen wegneemt. Onze minister Kuipers vliegt op 22 mei naar Davos om het te teken zonder overleg met de 2 de kamer en het volk.
Een besluit zal worden genomen door stemming op 22-28 mei tijdens de WHO World Health Assembly. Tweederde van de Senaat hoeft er niet voor te stemmen. Het is een regelwijziging, maar het is zo.

De vectorreeks alle wereldlanden markeert soevereine staten, afhankelijke, gebieden overzee en andere gebieden, – totaal van 232 vlaggen Kaart van de wereld met de namen en de grenzen van landen in blauw kleurenpalet
Grote rode vlag: WHO wil 193 landen hun soevereiniteit ontnemen.

WHO bereidt stemming voor om de VS (en 194 andere landen) van haar soevereiniteit te ontdoen


Op 22 mei zal de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) stemmen over het al dan niet ontnemen van 194 landen, waaronder de Verenigde Staten, van hun soevereiniteit.
Als onderdeel van de Great Reset doelstelling van het World Economic Forum, wil de WHO een verdrag wijzigen dat hen wereldwijde controle zou geven over de menselijke gezondheid.
De Wereldgezondheidsvergadering van de WHO zal van 22 tot 28 mei over de kwestie stemmen.
In een nieuwe video interviewt Joe Martino van The Pulse Shabnam Palesa Mohamed, een lid van de stuurgroep van de Wereld Gezondheidsraad, die erop wijst dat het verdrag de WHO:
“… een buitensporige hoeveelheid macht om beslissingen te nemen in soevereine landen over hoe mensen leven en hoe ze omgaan met pandemieën, van lockdowns tot mandaten over behandeling.”
In een open brief over het pandemieverdrag van de WHO schrijft de Wereldgezondheidsraad onder meer:
“Het voorgestelde WHO-verdrag is onnodig en vormt een bedreiging voor soevereiniteit en onvervreemdbare rechten. Het vergroot de verstikkende macht van de WHO om ongerechtvaardigde pandemieën uit te roepen, ontmenselijkende lockdowns op te leggen, en dure, onveilige en ineffectieve behandelingen af te dwingen tegen de wil van het volk.
Het is de gebruikelijke marxistische eenheidsworst aanpak. Iedereen zal op één lijn zitten en de wetenschap zal zich schikken naar de politieke grillen van de hele wereld.
Het zal miljoenen dollars of meer kosten en het geld zal worden witgewassen door hen en hun zakkenrollers.
De WHO lijkt het verdrag er snel door te willen drukken zonder inspraak en inbreng van het publiek.
“Het is ondemocratisch, het is ongrondwettelijk en daarom maakt het het verdrag ongeldig en onwettig”, aldus Mohamed. Ze wees ook op de vele mislukkingen van het WHO-beleid op gezondheidsgebied als gevolg van hun “belangenconflicten”.
Het is veel erger dan we dachten. De regelwijziging bevat zeer gevaarlijke amendementen – 13 stuks. Onderzoeksverslaggever Leo Hohmann meldt dat deze amendementen NIET de goedkeuring van 2/3 van de Senaat van de Verenigde Staten behoeven. Het heet geen verdrag. Het is het wijzigen van een verdrag waar we deel van uitmaken.
Als ze worden goedgekeurd (zoals ingediend door de Verenigde Staten) door een gewone meerderheid van de 194 landen die lid zijn van de Wereldgezondheidsvergadering landen), zouden deze wijzigingen slechts zes maanden later (november 2022) in werking treden als internationaal recht. De details hiervan zijn niet glashelder.

Onze regering is actief bezig de Grondwet te vernietigen door ons onderdeel te maken van een wereldwijde nieuwe wereldorde.
“Het vaagt in wezen de soevereiniteit van 194 naties weg,” zegt onderzoeksverslaggever James Roguski. [categorie op de weg naar lijfeigenschap].
Mr. Roguski heeft een website met informatie op Don’tYouDare.info.
Dit geeft ons de één-wereld regering in een oogwenk:

Dit is een uiterst belangrijke video om te bekijken. De meeste naties in de wereld zijn bereid hun soevereiniteit af te staan aan een instelling die een wereldregering en willekeurige regels creëert, gebaseerd op hun eigen gebrekkige logica en redenering. Willen we echt ons recht op zelfbeschikking teniet doen?

Welke landen zijn opgenomen in de NAVO, afbreuk te doen aan de soevereiniteit?
Voorzichtig ingeprent het idee dat de landen die zijn opgenomen in de NAVO, wordt deze automatisch gekoppeld aan een bepaalde sacrament, en onmiddellijk welvarend en welvarende geworden. Pastorale beeld, is er geen plaats gebombardeerde steden, noch de stoffige wegen van de zuidelijke landen, geen doodskisten bracht van hun nachtelijke vliegtuigen.
In de late jaren veertig de oprichting van het Noord-Atlantisch blok was volledig gerechtvaardigd maatregel. Stalins Sovjet-Unie, in weerwil van de vernietiging van de oorlog, zocht zijn geopolitieke invloed uit te breiden, met behulp van een zwakte van de westerse democratieën. Het doel, zoals altijd, niet verbergen, over te praten in elke toespraak, elke Sovjetleider. Communisme is alleen mogelijk wanneer het kapitalisme zou worden vernietigd.
Landen in de NAVO in 1949, vormde de beroemde “IJzeren Gordijn”, die hem hebben geleid Winston Churchill in Fulton. Er waren 12: VS, het VK, Canada, Italië, Frankrijk, Noorwegen, Nederland, Portugal, Denemarken, IJsland, Luxemburg en België, in het kapitaal van die is gehuisvest het hoofdkwartier van de nieuwe defensie-alliantie. Het vijfde artikel van het contract is duidelijk en ondubbelzinnig verwoordt het beginsel van collectieve defensie: als iemand (lees de Sovjet-Unie) een Staat die Partij zal aanvallen, worden de anderen verplicht in een militair conflict aan de kant van de laatste te gaan.
Formeel, alle landen die onder de NAVO, zij gelijk zijn partners, maar gezien de onevenredige militaire en economische mogelijkheden, is het mogelijk om een conclusie over de juiste mate van invloed op de besluitvorming te tekenen. Echter, de geografische ligging in de buurt van de reusachtige geïndustrialiseerde landen met onvoorspelbare buitenlands beleid aangemoedigd om de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie lidmaatschap aan te sluiten. De ondertekening van het Warschaupact alleen het proces versneld.
Turkije en Griekenland een overeenkomst getekend in 1952. Drie jaar later werd hij lid van de NAVO, West-Duitsland. In dit deel van de organisatie bestond tot 1999.
Echter, sommige van de landen die zijn opgenomen in de NAVO, soms voelde een truc van de kant van de belangrijkste stichtende leden, zoals beperkingen op hun soevereiniteit. President Sharl De Goll van Frankrijk opgeschort zelfs deelname aan de activiteiten van de organisatie, en Spanje de wens geuit om de deelname van puur humanitaire operaties. Griekenland moest de gelederen van de verdedigers van de democratie te laten als gevolg van de territoriale geschillen met Turkije over Cyprus.
De lijst van landen die behoren tot de NAVO, aanzienlijk uitgebreid, vreemd genoeg, na het verdwijnen van een object uit de belangrijkste Noord-Atlantische vrees voor de Sovjet-Unie, het internationale toneel. Millennium geformaliseerd haar deelname aan de militaire structuur van de Tsjechische Republiek, Polen en Hongarije, en in het najaar van 2002 bestond uit zeven andere Oost-Europese landen, waaronder de voormalige Sovjet-Baltische republieken.
Vandaag de dag, niet iedere student spontaan in staat zijn om de vraag welke landen NAVO-leden te beantwoorden. Hun drie dozijn, met inbegrip van de staat, blijkbaar niet in staat om de militaire evenwicht beïnvloeden. Sommigen van hen niet eens betalen jaarlijks een financiële bijdrage aan de begroting van de alliantie. Sterkere militaire alliantie, uiteraard, niet, en zijn doel is nu vaag geformuleerd. Echter, verberg de anti-Russische oriëntatie van deze structuur voor alle inspanningen van zijn propagandisten erg moeilijk.

Deze sneak preview van Alex Jones’ ENDGAME: Blueprint for Globale Slavernij behandelt de opkomende trans-humanistische of post-humanistische beweging.
Eugenetica streefde naar verbetering van het ras van de mens door middel van fokmethoden; Transhumanisme, dat werd bedacht door Julian Huxley ter vervanging van de versleten term eugenetica, streeft naar verbetering van de mens door middel van wetenschappelijke en technologische middelen.
Wetenschappelijke ontwikkelingen op gebieden als genetica, nanotechnologie en robotica kunnen sommigen nu eindelijk in staat stellen eeuwig te leven…
Poetin: “De heersende elite denkt niet na over hoe ze het leven van de burgers kan verbeteren.” Er is een andere agenda…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s