Sociaal kredietsysteem

De **** van de EU-Commissie, Ursula von der Leyen, heeft aangekondigd dat tegen 1 juli ALLE 27 EU-lidstaten “Covid digitale certificaten” moeten implementeren.
Waarom is dit eng? Bekijk de volgende video 👇🏻
Maajid Nawaaz bespreekt met Joe Rogan de gevaren van CBDC’s, en legt het verband tussen de digitale vaccinpaspoorten en het Chinese model van een sociaal kredietsysteem.
Coronapas uit tijdelijke wet!
“Minister Kuipers had de coronapas nog graag in zijn ‘gereedschapskist’ gehouden, voor het geval het aantal besmettingen weer heel snel oploopt. Maar er waren steeds meer tegenstanders.”
Goed nieuws zou je denken, maar laat je niet misleiden. Deze pas wordt, zoals bekend, vervangen door de Europese Digital ID. Dit is gewoon een Coronapas 2.0 met veel meer mogelijkheden die uiteindelijk moeten leiden naar een verkapt ‘sociaal kredietsysteem’, hoewel men die term nooit in de mond zal gaan nemen. hieronder nog even uitgelegd
DE G7 – DIGITALE VALUTA – CHINEES SOCIAAL KREDIET SYSTEEM! WATCH! 👀
Veranderingen komen eraan… de G7 groep in het Verenigd Koninkrijk willen een centrale bank digitale valuta (CBDC) uitbrengen die kan worden geprogrammeerd om specifieke items te kopen, zal hoogstwaarschijnlijk aansluiten op een sociaal credit score systeem zoals China en concurreren met Bitcoin en andere crypto currencies maar gecontroleerd door een boze satanische overheid.
Ze proberen fiat papiergeld te vervangen, wat het veel moeilijker zal maken voor mensen om te kopen en verkopen, alles zal worden belast.
en geregistreerd met behulp van databanken. Klinkt als een ander deel van het merkteken van het beest systeem. Dit is waarom WEF proberen de economie te laten crashen.
Haal al uw geld van de bank, gebruik alleen contant geld om goederen, voedsel of artikelen te kopen.
Denk na nu het nog legaal is. 🧠
QR codes en AL jouw persoonlijke gegevens
Een Carbon Credits & Deugdsignaal sociaal kredietsysteem is in opkomst in Europa.
Klanten van de Nederlandse Rabobank kunnen op basis van hun uitgaven in de app van de bank zien hoeveel CO2 ze uitstoten.
Klimaatdeskundige roept bedrijf op beter in kaart te brengen welke producten de meeste uitstoot veroorzaken.
Britse BBC prijst implanteerbare microchip portemonnee (https://tinyurl.com/3jukrb4z). “Chipimplantaten bevatten dezelfde soort technologie die mensen dagelijks gebruiken (Video)
EU werkt aan biometrische digitale portemonnee. Een groep onder leiding van een selectie van EU-lidstaten vormt het EU Digital Identity Wallet Consortium om meerdere use cases te creëren.
Bologna, Italië – Een nieuwe app wordt uitgebracht om sommige burgers via een puntensysteem te belonen voor hun gedrag. “Smart Citizen Wallet” zorgt ervoor dat burgers worden beloond voor zaken als recyclen, gebruik van het openbaar vervoer, enz.
De Zweedse regering heeft een wetsvoorstel ingediend met voorstellen voor richtlijnen voor een nieuw en modern openbaar beloningssysteem Het beloningssysteem moet aandacht besteden aan verdienstelijke inspanningen en deze belonen.
21-apr-2022 Italiaanse stad voert als eerste in het najaar sociaal kredietsysteem in
Het sociale kredietsysteem krijgt serieuze aandacht. De EU, oorspronkelijk een innovatie uit China, heeft nu het controlesysteem van “sociaal krediet” overgenomen. Het eerste model komt in de herfst naar Europa en heet de “Smart Citizen Wallet”. Aanvankelijk is de app vrijwillig en werkt hij als een sociaal kredietsysteem uit het schoolboek.
25-apr-2022 Bill Gates’ GAVI zet wereldwijde Digitale ID-agenda door in Nigeria
Nigeria-apr-: Na vele deadlines kunnen 73 miljoen SIM-NIN abonnees niet meer bellen

De federale regering van Nigeria heeft telecommunicatiebedrijven opgedragen oproepen van telefoonnummers die nog niet aan een nationaal identiteitsnummer (“NIN”) zijn gekoppeld, te blokkeren en niet-geregistreerde SIM-kaarten af te sluiten. Nigeria, officieel de Federale Republiek Nigeria, is een land in West-Afrika – een regio waar Bill Gates’ GAVI zich in 2020 op richt om een “biometrisch identiteitsplatform” in te voeren.
Op 4 april gaf de Nigeriaanse minister van Communicatie en Digitale Economie, Dr. Isa Ibrahim Pantami, het bevel om alle niet-gekoppelde simkaarten met onmiddellijke ingang te deactiveren, waarbij hij erop aandrong dat alle telecomabonnees moeten voldoen aan het NIN-SIM-koppelingsbeleid van de federale regering. Het recente bevel om alle niet-gekoppelde SIM-kaarten te verbieden kwam 16 maanden nadat de federale regering een eerste bevel had gegeven om alle SIM-kaarten die niet geregistreerd en aan NIN gekoppeld waren te deactiveren.
Pantami zei dat de registratie voor het NIN een continu proces zou zijn en dat het NIN voortaan een voorwaarde zou zijn voor dienstverlening bij telco’s, banken, de Nigeriaanse Immigratiedienst en diverse andere overheidsdiensten.
De federale regering prees de Nigerianen voor de “compliance” bij het registreren en koppelen van de SIM’s aan NIN’s, en zei dat 125 miljoen SIM’s zijn ingediend voor koppeling aan NIN’s.
“Tot op heden zijn van meer dan 125 miljoen SIM’s de NIN’s ingediend voor onmiddellijke koppeling, verificatie en authenticatie. Evenzo heeft de National Identity Management Commission (NIMC) tot op heden meer dan 78 miljoen unieke NIN’s uitgegeven”, aldus de verklaring.
Nigeria heeft een bevolking van naar schatting 215,9 miljoen mensen. Uit gegevens van de Nigerian Communications Commission (“NCC”) blijkt dat het aantal abonnees van mobiele telefoons in februari 2022 ongeveer 198 miljoen bedroeg, wat betekent dat 73 miljoen SIM’s nog niet voor koppeling waren ingediend.
Het gemiddelde aantal SIM’s dat gekoppeld is aan één NIN is echter ongeveer drie tot vier, schreef Parrot Nigeria. Parrot Nigeria schat dus dat er 47 miljoen niet-gekoppelde gebruikers zijn en berekende op basis daarvan de inkomstenderving:
“Uitgaande van de gemiddelde inkomsten per gebruiker in de sector van N1.420, zoals vermeld door ATCON, zou er naar schatting N66,74 miljard verloren gaan als de 47 miljoen nog te koppelen simkaarten worden geweerd.
“Na de opschorting van de verkoop van nieuwe simkaarten in december 2020 heeft de NCC de SIM-NIN-koppeling gemandateerd … De opschorting leidde tot een verlies van ongeveer 20,83 miljoen abonnees in de eerste helft van 2021, en de inkomsten die de telecomoperators misliepen bedroegen N17,88 miljard, volgens gegevens van de NCC.”
Eén Nigeriaanse naira is gelijk aan US$ 0,0024 of £ 0,0019. Een verlies van N66,74 miljard staat gelijk aan US$160,2 miljoen of £126,8 miljoen.

26-apr-2022 Conservatieven lanceren de “eerste credit card gebouwd door conservatieven voor conservatieven”
In een poging om opties te bieden voor Amerikanen ontevreden met wakkere bedrijven en credit card bedrijven.
Coign, de nieuwe VISA kredietkaart, is dinsdag gelanceerd. Elke keer dat een Coign kaarthouder een aankoop doet, zal die kaarthouder cash back beloningen verdienen, aldus het nieuwe bedrijf in een persbericht. Van de handelaar vergoeding, zal Coign ook bijdragen aan goede doelen die conservatieve waarden ondersteunen.
“Te veel bedrijven investeren het geld van hun klanten in politieke en sociale prioriteiten die op één lijn liggen met hun leidinggevenden, de media en de agenda van links,” voegde hij eraan toe. “Voor de eerste keer zal de Coign-kaart conservatieven in staat stellen om ‘Spend Right’, ongeacht waar ze winkelen.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s