SARS = severe acute radiation sickness.


SARS = ernstige acute stralingsziekte. De veilige stralingsniveaus zijn door regelgevende instanties verhoogd sinds het verschijnen van zelfs 3G-technologieën. Sindsdien is het stralingsniveau meer dan 10 keer zo hoog geworden. Met de installatie van 5G zijn de stralingsniveaus op sommige plaatsen 100 keer hoger dan de oorspronkelijke veilige niveaus. Ons lichaam heeft geen vaardigheden of bekwaamheden ontwikkeld waarmee het veilige niveau kan worden verhoogd. Als je naar Tsjernobyl Oekraïne gaat, mag je niet langer dan een paar minuten in gebieden blijven waar het stralingsniveau 10 keer zo hoog is. In gebieden met 100 keer meer straling (zoals het rode bos) mag je helemaal niet komen. Nucleaire straling is anders dan EMV-straling, maar voor beide gelden veilige niveaus. Wanneer een persoon constant in een gebied met 10 keer meer straling verblijft, is dat net zoiets als de hele tijd in het Chernobil gebied verblijven.

Bijgewerkte kankerepidemiologie na de IARC-evaluatie van radiofrequente elektromagnetische velden van 2011 (monografie 102)☆

Incidentie van hersentumoren, beschrijvende en trendanalyses
Tos et al. (2004) onderzochten de Deense incidentie cijfers van vestibulair schwannoom van 1996 tot 2001. Er is een langzame en gestage stijging van 1976 tot 1990, dan van 1990 tot 1995 een marginale stijging gevolgd door een significante stijging met een gemiddelde incidentie per 100.000 inwoners van 1,74 in 1996-2001.
Hoge band: De FCC heeft van het veilen van spectrum in de hoge banden een prioriteit gemaakt. De FCC heeft haar eerste 5G-spectrumveilingen gehouden in de 28 GHz-band, de 24 GHz-band en de hogere 37 GHz-, 39 GHz- en 47 GHz-banden. Met deze veilingen maakt de FCC bijna 5 gigahertz aan 5G-spectrum vrij op de markt – meer dan alle andere flexibele gebruiksbanden samen. De FCC werkt ook aan het vrijmaken van 2,75 gigahertz 5G-spectrum in de 26- en 42 GHz-banden en heeft een procedure ingeleid om efficiënter gebruik te maken van extra millimeterbandspectrum in de 70/80/90 GHz-banden.
Follow the money: FCC maakt winnende bieders bekend in C-bandveiling; veiling 107 van 3,7 GHz-dienstenlicenties levert meer dan 81 miljard dollar op in brutobiedingen en biedt broodnodig middenbandspectrum voor 5G-diensten (zie document hieronder)
WiFi 6, de 6 GHz frequentie – de oorlog tegen jodium en WiGig – de 60 GHz frequentie en de oorlog tegen zuurstof
MASSALE 5G MILLIMETERGOLF WAPENKALIBRATIE
. ALLE ONTMOETINGSPLAATSEN ZOALS PRETPARKEN, HOTELS, SCHOLEN, UNIVERSITEITEN, STADIONS, KERKEN, THEATERS, CRUISESCHEPEN, VLIEGTUIGEN, TREINEN, RESTAURANTS, EN BEDRIJVEN. ALLES ZAL GESLOTEN EN VERBODEN ZIJN, ZELFS DE STRATEN ‘S NACHTS. DIT WORDT GEDAAN ZODAT JE NIET KAN ZIEN HOE DE LAATSTE HAND WORDT GELEGD AAN HET ELEKTROMAGNETISCHE WAPENTUIG. HET WAPENTUIG ZAL OP AFSTAND GETEST WORDEN. ER MOGEN GEEN MENSEN ZIJN WANNEER HET GETEST WORDT, VANWEGE DE DODELIJKE EFFECTEN DIE HET ZAL HEBBEN. HET WAPENTUIG WORDT OP AFSTAND GETEST EN ZE DOEN LAST MINUTE INSTALLATIES WAAR HET NOG NIET IS INGEGAAN. HET WORDT AFGESTELD, AANGESCHERPT EN KLAARGEMAAKT VOOR DE LAATSTE GOOI OP DE KNOP EN OM DE LAATSTE HAND TE LEGGEN AAN DE GATEN IN DE DEKKING. DIT IS EEN ENORME BEWAPENDE FREQUENTIE UPGRADE EN INFRASTRUCTUUR VERANDERING. DE TECHNOLOGIE DIE NU GEPUSHED WORDT, ZAL ZOWEL JODIUM ALS ZUURSTOF AANVALLEN. IK HEB DIT 2 JAAR GELEDEN VOORSPELD EN ZE MAKEN ZICH NU KLAAR OM TE BEGINNEN. HET CORONAVIRUS IS EEN AFLEIDINGSMANOEUVRE, ZODAT NIEMAND OP HET WAPENARSENAAL LET, TERWIJL ZE JE DWINGEN ER NOG MEER VAN IN HUIS TE HALEN. ALS ZE DE FREQUENTIES VAN ZUURSTOF- EN JODIUMMOLECULEN AANZETTEN IN DEZE WIFI-ROUTERS, TOEGANGSPUNTEN EN ANTENNES, ZUL JE DE DODEN ZIEN EN ZE ZULLEN DE SCHULD GEVEN AAN EEN NEPVIRUS EN DWINGEN TOT VACCINATIES, QUARANTAINE EN VERHUIZINGEN. ZE KOMEN HIER NIET MEE WEG, OMDAT WIJ HET NIET TOESTAAN EN WIJ HEN AL BLOOTSTELLEN. ZE HEBBEN HUN HAND OVERSPEELD MET DEZE ZAAK.

Alles wat een ‘ding’ is, kan gescheiden en geïsoleerd worden van elk ander ding. Als ik hier een vork heb, kan ik die scheiden van een lepel omdat ze verschillend zijn. Er is maar één reden waarom ik een exosoom, dat een ontgiftingsstrategie van binnenuit is, niet kan scheiden van een pathogeen virus van buitenaf, en dat is omdat ze hetzelfde zijn, en dat is waarom ik ze niet kan scheiden.
Met andere woorden, iets vergiftigt het weefsel, het weefsel pakt dan dit afgebroken genetisch materiaal op, we noemen dat abusievelijk pathogene virussen – en hier wordt het interessant – omdat we nu weten dat die stukjes genetisch materiaal de wereld in kunnen resoneren als een signaal voor andere organismen als een signaal dat er iets ergs is gebeurd, dat er vergiftiging heeft plaatsgevonden en dat je je moet 2 verdedigen. Dit is hoe bomen communiceren. Als een boom wordt aangevreten door kevers, zenden zij chemicaliën en andere signalen uit die aan andere bomen doorgeven dat er kevers in de buurt zijn en dat je je moet verdedigen.
Wanneer men nu kijkt naar de symptomen van de ziekte die “Covid-19” heet en men vergeet het virus, omdat het virus nooit geïsoleerd is geweest, is het in feite denkbeeldig. Dus elke therapeutische zogenaamde manoeuvre zoals het dragen van een masker of sociale distantie of het wassen van je handen om af te komen van iets waarvan het bestaan niet eens is bewezen, is gewoon onzin. Het werkt helemaal niet – het maakt je alleen maar zieker.
Dus wat weten we over de ziekte? Nu, de meeste van wat “gevallen” worden genoemd zijn gewoon PCR-tests die niets betekenen. En ik bedoel niets: er zijn geen “vals-positieven”, omdat je die test niet kunt gebruiken zonder hem te hebben vergeleken met een intact virus. Een geval betekent dus niets. Dus zijn er zieke mensen. Nu, de meeste van de zieke mensen zijn gewoon de gebruikelijke soort zieke mensen. Maar er zijn zieke mensen die hypoxisch zijn en een zogenaamde “hyper-inflammatoire toestand” hebben. Nu, hoe worden ze hypoxisch? Het heeft niets te maken met een virus – virussen maken je niet hypoxisch.
Je breekt de zuurstof in de atmosfeer af, dus je bent in wezen, zoals een ER dokter zei, het is alsof deze mensen de Himalyas oplopen. Ik geloof dat zijn naam Kyle-Sidell was. Hij zei dat ze in een zuurstofarme omgeving zijn, maar ze zijn in New York City of Wuhan of op een cruiseschip waar net 5G is geïnstalleerd. Wat er gebeurt is dat de millimetergolven de zuurstof in de atmosfeer aantasten, zodat het lijkt alsof ze op de top van een berg staan.
3 En het derde wat het doet – wat we weten – is dat het een hyper-inflammatoire reactie veroorzaakt, ook wel bekend als een cytokine storm, wat de manier van het lichaam is om zich te ontdoen van ziek weefsel. Het is geen ziekte, maar als je… Eigenlijk hebben we het over stralingsziekte. Dus je bestraalt het weefsel met millimetergolven, en het breekt af. Het lichaam zegt: “Ik moet hier vanaf”. Het gebruikt hetzelfde mechanisme [dat het lichaam gebruikt] om zich te ontdoen van sigarettenrook of splinters: je creëert een ontstekingsreactie, waarvan de ongelukkige artsen, alternatieve en andere, zeggen: “Oh, je hebt te veel ontsteking – dat is je ziekte”. Ontsteking is de enige manier van je lichaam om zich te ontdoen van dood en ziek weefsel. Maar het kan zo overweldigend zijn dat het je zelfs doodt. Dus je sterft aan hypoxie en een over-enthousiaste ontstekingsreactie en dat is precies wat past bij Covid-19, van millimetergolven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s