Update Russia Russia Russia situatie

De NAVO heeft de Russische beer te lang geplaagd door haar grondgebied vervolgens naar het oosten uit te breiden. Dit gebeurde in tegenstelling tot de beloften van de westerse leiders. Tegelijkertijd zijn we getuige geweest van westerse globalistische pogingen om regimewisselingen in voormalige Sovjetrepublieken te bewerkstelligen. Het Westen zou pragmatisch moeten zijn en zich in plaats daarvan moeten richten op onderhandelingen met alle betrokken partijen en moeten werken aan een oplossing die vrede in de regio op de lange termijn garandeert.
Let that sink in… so much truth
08-apr-2022 De regering van Biden gaf de Chinezen informatie over Rusland, die vervolgens de informatie aan Rusland doorgaf. “
Putin meldt: “35.000 kinderen bevrijd uit de klauwen van pedofiele mensenhandelaars.”

Internationale kinderhandel:

05-apr-2022 De Biden misdaadfamilie wordt overal in de MSM ontmaskerd. Nu komen we erachter dat ze geld aan het uitmelken waren van beide kanten van het conflict tussen Rusland en Oekraïne, daterend uit 2014.
03-apr-2022 Rusland maakt openbaar, het Biden jr. en sr. Biolab schandaal.Fake media gaat nu ineens bekennen en zeggen dat het klopt. Waar ze een paar jaar geleden nog trump voor gek en leugenaar uitmaakten. Alles komt uit
Waarom moet er zoveel geld naar Ukraine, waarom nooit naar andere landen in oorlog? of beter nog: niet naar eigen land en mensen die het nodig hebben.
31-mrt-2022 TWEE maanden voor de Russische inval in Oekraïne, was er een plan om een biologische aanval op Rusland uit te voeren MAAR Rusland kwam er aan voor ze konden handelen
Er broeit nog meer ellende voor Hunter Biden. Het Russische Ministerie van Defensie hield vandaag een nieuwsconferentie in Moskou. Rusland zei dat de Amerikaanse regering meer dan 200 miljoen dollar heeft uitgegeven aan de exploitatie van een netwerk van meer dan 30 biologische onderzoekslaboratoria in Oekraïne. Pest- en miltvuurpathogenen behoorden tot de dodelijke giffen die in sommige van de faciliteiten waren opgeslagen. Het ministerie van defensie zei dat de VS materiaal uit de laboratoria heeft verwijderd toen Russische troepen Oekraïne binnenvielen. Het Russische ministerie van Defensie zei vandaag dat het in het bezit is van de e-mails van Hunter Biden over de financiering van biologische laboratoria in Oekraïne.
Het persbureau Tass meldde: “Volgens Igor Kirillov, hoofd van de stralings-, chemische en biologische verdedigingstroepen van de Russische strijdkrachten, geeft de gepubliceerde correspondentie aan dat de werkelijke doelen van het Pentagon in Oekraïne verre van wetenschappelijk zijn.

In 2016 verbrande het Azov bataljon de Nederlandse vlag: als NL niet snel instemt met het Associatieverdrag met Oekraïne, dan zullen ze volgens het filmpje te maken krijgen met geweld. Volgens de NOS zou dit om een Russische vervalsing zijn gegaan! Maar we weten allemaal wat voor nieuws de NOS brengt!

Kijk goed naar deze video.
De Russische Hoax was een geplande poging om de naar behoren verkozen president van de Verenigde Staten van Amerika omver te werpen.
Iedereen die direct of indirect (grote of kleine rollen) betrokken was bij de Russische Hoax is schuldig aan TREASON.
Ze kunnen allemaal in de gevangenis worden opgesloten, tenzij ze al een zwaardere straf hebben gekregen.
De misdaad van TREASON is een ernstige zaak.
Mijn advies aan die verraders is simpel: WATCH OUT!!!
P.S. Wat voor 2016 geldt, geldt ook voor 2020. De mensen op sociale media of de operatives die de verkiezingsmisdaden van 2020 proberen te verdoezelen of af te leiden, kunnen maar beter ook WATCH OUT zijn.
P.P.P.S. De doofpot is altijd erger dan de misdaad.
P.P.P.S. Hun tijd komt nog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s