Holland de jure Assemble

De Nationale Holland de jure Assembly is een groeiende groep Mensen in ons land die zich vereenigd heeft om de oorspronkelijke (allodiale) rechten van het volk in eer te herstellen.

Wij het Volk in zelfbestuur, toegewijd aan de Natuurwetten om ons land en de planeet te restaureren & te vervolmaken.

Hierbij alle bijbehorende documenten van het SLAVEN-SYSTEEM van de STATE OF THE NETHERLANDS. Het bewijs zit in alle REFERERENDE-DOCUMENTEN waar bij alle leningen ( hypotheken, Persoonlijke leningen enz ) zijn onteigend door een KUNST-MATIG-PRIVAAT-PERSOON in de VS. IN de ONE-PEOPLE’S-TRUST zitten alle GELDELIJKE-LENINGEN van NATIES welke zijn aangesloten bij de VN.
Een aantal PRIVATE PERSONEN hebben zich via I-AM document als TRUSTEE gemaakt. Alle GELDELIJKE-LENINGEN waarbij je een HANDTEKENING HEBT GEZET, AFGELOST OF NIET zijn voor de EEUWIGHEID. Zo zal VASTGOED nooit je eigendom worden, ook al heb de HYPOTHEEK hierop volledig AFGELOST. Het TRUUKJE wat met ons als NIEUW-GEBOREN-LEVEN uit hebben gehaald is natuur je STRAW-MAN-NAAM. Dit is FRAUDE, met name dat voor ons NEDELANDERS de NEDERLANDSE-WETGEVING hebben gemaakt m.b.t. op PERSONEN.
De VEROORZAKERS hiervan kunnen niet hiervoor STRAF-RECHTELIJK VERVOLGD worden omdat deze FICTIEF zijn. Echter de namen welke in in dit systeem hebben GELANCEERD hebben wel.

Plaats een reactie