Transhumaan: Als menselijk genoom wordt gewijzigd door mRNA-vaccins, kan het genoom worden geoctrooieerd.

In het kort : mensen die hun DNA vrijwillig laten veranderen door mRNA (zit in de vaccinaties ) worden biologisch niet meer gezien als menselijk en daardoor vervallen o.a. hun mensen rechten.

Transhumanisme is een recente vorm van speculatieve filosofie die probeert om de door de natuur gestelde grenzen van het menselijke bestaan te doorbreken.
Het genoom is de complete genetische samenstelling van een organisme, cel of virus.

23-nov-2021 GEDWONGEN TRANSHUMANISME ZONDER VRIJWILLIGE GEÏNFORMEERDE TOESTEMMING IS EEN SCHENDING VAN DE CODE VAN NEURENBERG
Uitspraak 12-398 van het Hooggerechtshof stelt dat gemodificeerd DNA (C-DNA) octrooieerbaar is als intellectueel eigendom.
Degenen die de mRNA gentherapie shots krijgen worden geclassificeerd als “transhumaan” en kunnen worden gepatenteerd onder de uitspraak van het Hooggerechtshof 12-398.
Het ontbreken van de #VoluntaryInformedConsent van de gevaccineerden met nMRA shots is een schending van de #NeurenbergCode.

In een rechtszaak uit 2013, Pathology v Myriad Genetics, inc, in de VS, oordeelde het Hooggerechtshof dat menselijk DNA niet kon worden geoctrooieerd omdat het “een product van de natuur” was. Maar aan het eind van de uitspraak oordeelde het Hooggerechtshof dat als een menselijk genoom wordt gewijzigd door mRNA-vaccins (die momenteel in gebruik zijn), het genoom dan wel kan worden geoctrooieerd.

En kijk het patent nummer 👹 WO2020060606

Dit betekent dat iedereen die het vaccin heeft gekregen nu technisch “gepatenteerd” is en dat iets dat gepatenteerd is “propriëtair” is en zal worden opgenomen in de definitie van “transhumanen”.

Mensen die wettelijk als “transhumaan” worden aangemerkt, hebben geen toegang tot mensenrechten of rechten die door de staat worden toegekend. Dit komt omdat zij niet als 100% biologisch of menselijk zijn geclassificeerd.
Technisch gezien zou iemand met dit vaccin dus geen toegang meer hebben tot de mensenrechten. Hierover zijn onlangs juridische documenten verschenen, dus er zou binnenkort meer duidelijkheid moeten komen.

4) Het mRNA is CRISPR-technologie (de moderne beschreef het als zijn “besturingssysteem”) en u bent op zoek naar technologie om de bijwerkingen om te keren, zoals u dat met een computer zou doen.

Er bestaat momenteel een octrooi met betrekking tot deze technologie:
WO2020060606 – CRYPTOCURRENCY SYSTEM USING BODY ACTIVITY DATA.
De technologie wordt op je lichaam geplaatst en vervolgens wordt er een streepjescode aan toegekend die aan de cryptocurrency wordt gekoppeld. De technologie houdt je lichaamsactiviteit bij en wanneer je een “bevredigende hoeveelheid activiteit” bereikt, wordt je cryptocurrency uitbetaald. Dit is de korte versie van het patent, maar je moet het goed doornemen.

Wat ik weet is dat de groep 1% die dit doet altijd eerst waarschuwd want dan had de mensheid er iets aan kunnen doen. Ze doen alles openbaar als wat ze van plan zijn met de wereld in de 8 wereld talen plaatsen op de guidestones in georgia. Maar 500 miljoen mensen op de aarde in balance met de natuur. Hierdoor voelen zij zich niet schuldig omdat wij het hadden kunnen weten en hier iets aan hadden kunnen doen

Gevaccineerd? Je hebt geen rechten, je bent nu transhumaan. Ze hebben je goed te pakken en gepatenteerd 2013

Plaats een reactie