Victoria’s secret…

Victoria’s Secret is een Amerikaanse lingerie-, kleding- en schoonheidsretailer die bekend staat om zijn marketing en branding met hoge zichtbaarheid, beginnend met een populaire catalogus en gevolgd door een jaarlijkse modeshow met supermodellen die Angels worden genoemd. Als de grootste retailer van lingerie in de Verenigde Staten, heeft het merk sinds 2016 geworsteld als gevolg van verschuivende consumentenvoorkeuren en voortdurende controverse rond de zakelijke praktijken van de bedrijfsleiding.

Opgericht in 1977 door Roy en Gaye Raymond, werden de vijf lingeriewinkels van het bedrijf in 1982 verkocht aan Leslie Wexner. Wexner breidde snel uit naar Amerikaanse winkelcentra, waardoor het bedrijf groeide naar 350 winkels op nationaal niveau met een omzet van 1 miljard dollar tegen het begin van de jaren negentig, toen Victoria’s Secret de grootste lingeriewinkelier in de Verenigde Staten werd.

De Transgender Agenda is een gruwel tegen God. Punt uit. Er is geen argument voor dit feit.
In de wereld van vandaag is er een agenda aan de gang die opzettelijk de gezinseenheid ondermijnt en verandert, seksuele verwarring schept en genderdysforie normaliseert, terwijl geestelijke ziekten worden gepromoot en gevierd. Zoals zal worden aangetoond, bestaat deze agenda voor het verbuigen van de genderdimensie al tientallen jaren, en in feite al eeuwen, maar de laatste tijd wordt hij door het succes ervan steeds openlijker, duidelijker en opzichtiger, tot op het punt dat beroemdheden als Charlize Theron hun kinderen vanaf 7 jaar openlijk, lichamelijk en met geneesmiddelen transgenderen. Overal in Noord-Amerika zetten drag queens verhalenuurtjes in bibliotheken op om kinderen passief transgenderisme op te dringen, en door nieuwe initiatieven voor “cyberpesten” op scholen worden LGBTQ’s met hun leger van verontwaardiging en voornaamwoorden een onderdeel van het lesprogramma op de basisschool.
Vertaald met http://www.DeepL.com/Translator (gratis versie)
Transmannen en transvrouwen zijn in de publieke belangstelling vermomd als het andere geslacht. Deze video van MrE bespreekt de anatomie van de mens en helpt ons om de nepmensen in deze wereld te identificeren. Het komt veel meer voor dan iemand wil toegeven. We kunnen er allemaal om lachen dat Michelle Obama een overduidelijke man is, maar dit gaat nog een stap verder als we ons realiseren dat de meeste “vrouwen” in het TV-nieuws en Hollywood genetische mannen zijn.
Dit is niet alleen gevaarlijk voor jonge mensen om mannen te zien die zich voordoen als vrouwen, maar het is ook een schande voor elke “vrouwenbeweging”. Mannen nemen de positie over van vrouwen in modellenwerk, TV, Hollywood en iedereen vindt het goed. Het is een schande, omdat ze streven naar een niet-gesekseerde omgeving.
Gordels vast, we duiken in de Trans-Pocalyps
Victoria’s Secret’s eerste transgender model Valentina Sampaio
24-JUNI-2021 So this is the new Victoria’s Secret campaign ad

Plaats een reactie