MS-13

Mara Salvatrucha, algemeen bekend als MS-13, is een internationale criminele bende die in de jaren zeventig en tachtig is ontstaan in Los Angeles, Californië. Oorspronkelijk werd de bende opgericht om Salvadoraanse immigranten te beschermen tegen andere bendes in de omgeving van Los Angeles. Na verloop van tijd groeide de bende uit tot een meer traditionele criminele organisatie. MS-13 – Latino Drug Cartel

WHERE THEY GO ONE THEY GO ALL
10-jun-2021 De jacht op MS13
MS13 valt Amerika binnen en de regering Biden verwelkomt de bende met open armen en open grenzen. Tucker en zijn team gaan op jacht naar deze meedogenloze bende en zitten aan tafel met de president van El Salvador, exclusief in deze niet te missen aflevering.
26-may-2018 Soros-gelinkte groep: Trump is ‘racist’ omdat hij MS-13-bende ‘dieren’ noemt

Het linkse Southern Poverty Law Center (SPLC) – gelieerd aan de globalistische miljardair George Soros – zegt dat president Trump “racistisch” is en “MS-13 bendeleden ontmenselijkt” wanneer hij hen beschrijft als “dieren”.
Vorige week, tijdens een rondetafelgesprek over “sanctuary cities”, beschreef Trump de leden van de El Salvadoraanse MS-13 bende als “beesten”, een verwijzing naar hun gewelddadige misdaadgeschiedenis van martelen, onthoofden, verkrachten en doodslaan van onschuldige Amerikanen.
Onmiddellijk na de opmerkingen van Trump kwamen de gevestigde media en de Democraten ter verdediging van de MS-13 bendeleden, zoals Breitbart News meldde. Huis Minority Leader Nancy Pelosi verdedigde MS-13 door te zeggen dat Trump moest “erkennen” dat ieder mens een “vonk van goddelijkheid” in zich heeft.
Evenzo is de SPLC doorgegaan met het verdedigen van MS-13, door nu te beweren dat Trump’s aanval op de bende “racistisch” en “ontmenselijkend” is.
“Dit soort retoriek is onaanvaardbaar voor iedereen. Het is gevaarlijk dat dit opnieuw uit de mond van de president komt,” schreef de organisatie.
SPLC is door personeel en financiering verbonden aan Soros’ Open Society Foundation. De groep pleit voor open grenzen en massa-immigratie.
Onlangs werd een MS-13 bendelid met de bijnaam “beest” veroordeeld tot 40 jaar gevangenisstraf nadat hij in East Boston een 15-jarige jongen op brute wijze had doodgestoken als onderdeel van zijn inwijding in de bende, meldde Breitbart News.
Een explosief rapport van Breitbart News onthulde dat bijna 100 MS-13 bendeleden door de federale overheid als niet-begeleide minderjarigen waren hervestigd in het hele land. Bijna 65 van deze bendeleden kregen de Special Immigrant Juvenile Status (SIJ), die fungeert als een quasi-amnestie programma voor jonge illegale vreemdelingen die de zuidelijke grens oversteken. Bron: Breitbart.com

24-may-2017 De regering-Obama liet willens en wetens minstens 16 MS-13 bendeleden binnen die in 2014 als illegale tieners in de VS aankwamen, zei een topsenator woensdag, waarbij hij interne documenten aanhaalde waaruit bleek dat de tieners naar jeugdtehuizen in het hele land werden verscheept
04-aug-2021″MS-13 bende gebruikt migranten om de VS te infiltreren”,
waarschuwt Chuck Grassley
12-apr-2021 USBP arresteert veroordeelde zedendelinquenten en een lid van de MS-13 bende in RGV
EDINBURG, Texas – Agenten van de U.S. Border Patrol in de Rio Grande Valley hebben binnen 72 uur drie seksuele roofdieren en een bendelid gearresteerd.
Vrijdagochtend arresteerden agenten van de Fort Brown Border Patrol een mannelijke Salvadoraanse onderdaan in de buurt van Brownsville, Texas. Uit het strafregister bleek dat de verdachte, later geïdentificeerd als Guzman-Gomez, Nelson, in Harris County, Texas, was veroordeeld voor zware aanranding met een kind jonger dan 14 jaar. Guzman-Gomez werd veroordeeld tot vijf jaar opsluiting.
Vrijdagmiddag hielden agenten van de McAllen Border Patrol (MCS) een groep van 14 illegale vreemdelingen aan in de buurt van Hidalgo, Texas. Tijdens de verwerking ontdekten agenten dat één persoon, een Hondurees staatsburger, een eerdere arrestatie had door de Brooklyn Park Police Department (BPPD) in New York in 2018. BPPD klaagde de verdachte aan voor crimineel seksueel gedrag, een misdrijf van de 3e graad. Het onderwerp werd veroordeeld en veroordeeld tot 15 maanden opsluiting. Binnen de groep was een kind dat alleen reisde.
Op zaterdagochtend arresteerden grenspatrouilleagenten van het station Falfurrias een persoon op een ranch in de buurt van Falfurrias, Texas, die probeerde de controlepost te omzeilen. Uit het strafregister bleek dat de betrokkene was gearresteerd voor zware aanranding in de eerste graad door de politie van Englewood in Bergen, New Jersey. De verdachte werd veroordeeld tot 9 jaar gevangenisstraf.
MCS-agenten hebben ook een El Salvadoraan aangehouden, wiens strafblad uitwees dat hij lid is van de bende Mara Salvatrucha (MS-13). De verdachte werd naar het grenspatrouillestation van McAllen gebracht voor verhoor en behandeling.
De grenspatrouille heeft alle personen dienovereenkomstig behandeld.
Zelfs nu het COVID-19 virus zich heeft verspreid, blijven mensensmokkelaars deze brutale pogingen ondernemen zonder enige aandacht voor de levens die zij in gevaar brengen of voor de gezondheid van de burgers van onze grote natie. De agenten van de U.S. Border Patrol van de Rio Grande Valley Sector zullen de natie en de gemeenschap blijven beschermen tegen deze criminele elementen.

Plaats een reactie