The kinsey syndrome

Het Kinsey Syndroom – Manipulatie van de Seksuele Revolutie & De Morele Vernietiging van de Samenleving!!
The Kinsey Syndrome is Must-Viewing voor iedereen die geeft om onze snel verdwijnende cultuur. De film staat centraal in het leerplan voor “Seksueel gedrag en de wet” en hoe “De Kinsey rapporten” zijn gebruikt om de wetten te veranderen betreffende seksmisdrijven.
Waarom verdwijnen er kinderen? Waarom moeten ouders in angst leven dat hun kinderen worden gemolesteerd, ontvoerd, of erger? Ouders leven in een staat van voortdurende angst. Moeders maken zich niet langer zorgen over kleine Johnny die te laat thuiskomt voor het avondeten, ze moeten zich afvragen of hij überhaupt wel thuiskomt. Maar hoe hebben wij dit punt bereikt?
Het Kinsey Syndroom onthult het werk en de invloed van Dr. Alfred Kinsey, beschouwd als “De Vader van de Seksuele Revolutie.” Maar heeft Kinsey Amerika bevrijd van zijn preutse kijk op sex? Of heeft hij geholpen om de gruwelen van onze huidige samenleving te ontketenen?
Deze documentaire laat zien hoe “de Kinsey rapporten” gebruikt zijn om de wetten te veranderen betreffende sex misdaden in Amerika, resulterend in de minimale straffen die zo vaak gegeven worden aan verkrachters en pedofielen. Verder wordt uitgelegd dat de Kinsey gegevens de basis hebben gelegd voor Seksuele voorlichting, het trainen van leraren, psychologen en zelfs Katholieke priesters in Menselijke Seksualiteit. Wat is het gevolg geweest? En waar was Kinsey’s onderzoek op gebaseerd?
Misschien wel het meest verontrustend is dat Alfred Kinsey beschuldigd wordt van het opleiden van pedofielen om met stopwatches te werken en de reacties op te nemen van kinderen die verkracht worden – alles in de naam van “Wetenschap”.

The Kinsey Syndrome
The Architects Of Western Decline: A Critical Study Of The Frankfurt School
14-okt-2015 The College Conspiracy is de meest uitgebreide documentaire ooit gemaakt over het hoger onderwijs in de VS. De film onthult de feiten en de waarheid
Alfred Charles Kinsey was een Amerikaans bioloog en seksuoloog die aan de wieg stond van de seksuele revolutie. Alfred Kinsey studeerde biologie aan Bowdoin College en Harvard Universiteit en promoveerde op een proefschrift over de studie van de galwespen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s