Kim Clement

Kim Clement was een Zuid-Afrikaanse dominee en singer-songwriter die populair werd door zijn profetieën.
Kim Clement was een zelfbenoemde profeet die de terroristische aanslagen van 9/11, de orkaan Katrina en het presidentschap van Donald Trump voorspelde jaren voordat ze plaatsvonden. Hij schreef ook enkele boeken over zijn profetische roeping. Naast zijn voorspellingstalent was Clement ook predikant en singer-songwriter. Hij was voorganger in verschillende kerken in Zuid-Afrika en de Verenigde Staten.
Verder heeft hij albums uitgebracht als Where Is the God of Elijah? (2007), Shining Innocent (2009), en Israel Is Forever (2016). Enkele van zijn hitsongs zijn ‘Come to My Altar,’ ‘Somewhere In the Future,’ ‘You Will Live Israel,’ en ‘Breathe.’ Hij trad ook op in live concerten in Mt. Carmel en New York.
Hij heeft ook een paar boeken over profetieën geschreven. Clement bracht ‘Sound of His Voice’ uit in 1993, ‘Secrets of the Prophetic: Unveiling Your Future’ in 2005, en ‘Call Me Crazy, But I’m Hearing God’s Voice: Secrets to Hearing the Voice of God’ in 2007.

Vroege levensloop en opleiding
Kim Clement werd geboren op 30 september 1956 in Uitenhage, een stad in de Oostkaap provincie van Zuid-Afrika. Hij werd geboren als zoon van Vivian Clement, die werkte als hoofdinspecteur bij de Zuid-Afrikaanse Spoorwegen, en Babette Clement, die een kleine drukkerij runde naast een plaatselijke dokterspraktijk waar zij werkte als receptioniste. Hij had drie broers en zussen. Hij ging naar de Lawson Brown High School in Port Elizabeth.

Muzikale carrière
Kim kreeg al op zeer jonge leeftijd muziekles. Zijn tante Isabella leerde hem klassieke piano spelen. Toen hij vijf jaar oud was, begon hij regelmatig piano te spelen. Toen hij nog maar 12 jaar oud was, vormde Clement samen met zijn broer Barry een band genaamd Mark 4. Ze traden op bij kleine lokale evenementen. Ze traden ook op met andere bands en kregen erkenning in de lokale muziekscene. Hij toerde ook door Zuid-Afrika met een band genaamd Cosmic Blues, waar hij keyboard speelde.

Prophecy of the Two Presidents | Kim Clement
Profetie van de twee presidenten is een ongebruikelijke profetie van een tijd van twee presidenten door Kim Clement. De profetie lijkt hand in hand te gaan met een andere met de titel ‘Pandemonium in het Witte Huis’.
Dit zijn vreemde tijden en inderdaad dit zijn vreemde profetieën; maar op de een of andere manier zijn ze glashelder. Ik leg dat in uw handen.
01-apr-2015
17-jan-2015
19-jul-2014
14-june-2014
19-nov-2013
jan-2013
This Kim Clement letter you want to hear is from 2006 in North Carolina.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s