Bio Labs in Chy-Na (Ukraine)

Waarheid over Xi – Plus raad eens wie de Biolabs steunde?
Ukraine Biolabs : Edward Snowden 👀
Booz Allen Hamilton – JAMES CLAPPER was lid van de Raad van Bestuur.
Documenten onthullen enkele van de projecten gefinancierd door het Pentagon’s Biolabs met betrekking tot Rusland.
“De Amerikaanse luchtmacht heeft specifiek Russische RNA en synoviale weefselmonsters verzameld, waardoor Moskou vreest voor een heimelijk Amerikaans etnisch biowapenprogramma.
Poetin over de Biolabs:
“Weet u dat in het hele land biologisch materiaal wordt verzameld van verschillende etnische groepen en mensen die op verschillende geografische locaties van Rusland wonen? Waarvoor? Ze doen het doelbewust en professioneel.”
Het Pentagon bestudeert de Russische miltvuurstam in het Luger Biolab, evenals de Russische Krim-Congo hemorragische koorts virusstam.
Waar is Poetin vandaag? 🇺🇦
Waar is Snowden vandaag? 🇷🇺
WAAROM IS DIT RELEVANT?!
Kijk hoe Robert Kadlec, Arts/ Voormalig officier in de US AIR FORCE & Assistent Secretaris van Health & Human services, gelogen heeft over Biolabs!
Ik heb minstens 76 biotech en farmaceutische bedrijven gevonden

18-jun-2010 Obama betrokken bij bouw Oekraïense biolabs die werken met ‘bijzonder gevaarlijke ziekmakers’
Uit een artikel dat van het internet is verwijderd, maar toch weer boven water is gehaald, blijkt dat niemand minder dan oud-president Barack Obama betrokken is geweest bij een overeenkomst voor de bouw van biolabs in Oekraïne die werken met ‘bijzonder gevaarlijke ziekteverwekkers’. Dat schrijft The National Pulse.

Zei Trump “CHINA” of “CHY-NA”
Kijk hoe deze man naar Oekraïne reist en met zijn eigen ogen ziet wat er aan de hand is. JA DAMES EN HEREN. FILMSETS

Het is algemeen bekend dat het Pentagon over de hele wereld biolaboratoria runt. Nu zijn er nieuwe documenten opgedoken over wat de VS onderzoeken in Oekraïne en Georgië.
De Bulgaarse journaliste Dilyana Gaitandzhieva wordt door de Westerse media beschouwd als een samenzweringstheoreticus omdat ze schandalen aan het licht brengt die men in het Westen liever onder het tapijt houdt, maar haar onderzoek uit het verleden over bijvoorbeeld wapenleveranties van de VS aan islamistische groeperingen in Syrië is bevestigd en niet weerlegd. Nu heeft Gaitandzjieva nieuw onderzoek gepubliceerd, waarover de Russische televisie bericht.
Gaitandzjieva heeft documenten gezien over het biolab-onderzoek van het Pentagon in Oekraïne en Georgië. Ik heb al vele malen bericht over de VS-laboratoria in Oekraïne en in Georgië, ook over het feit dat de VS elke controle op deze laboratoria weigert. Ik heb het Russische Televisie stuk over Gaitandzhieva’s nieuwe onderzoek vertaald.

CHY-NA IS IN UKRAINE 🇺🇦

Plaats een reactie