Advocaat mr. drs. Arno van Kessel

De verkiezingen van 16 maart 2022 staan voor de deur en velen vragen zich af hoe het in Nederland en de rest van de wereld verder gaat met onze gezondheid, met onze economie en met onze vrijheid. Daar gaan we vandaag naar kijken met advocaat mr. drs. Arno van Kessel.

Het volk is vrij
covid A-status
Bijwerkingen
SUSTAINABLE GOALS
HET WEF (world economic forum)

Kijk hier de hele uitzending: Juridische analyse van de Griep-19 crisis met mr drs Arno van Kessel tijdsbestek 01:04:03

3-sept-2021 advocatenblad
Leeuwarder advocaat en anti-vaxxer op het matje bij de deken

Arno van Kessel, de Leeuwarder advocaat die maandag een informatiebijeenkomst van de GGD over corona bij ROC Friese Poort in Drachten verstoorde, moet voor een gesprek bij deken van de Orde van Advocaten Noord-Nederland Eef van de Wiel komen. Dat meldde de Leeuwarder Courant woensdag.
Tijdens de informatiebijeenkomst van de GGD over vaccinatie tegen corona bij de mbo-school is Van Kessel samen met een arts de school binnengedrongen. Hierbij schold hij medewerkers van de school en de GGD uit, en hij beledigde hen. De politie moest eraan te pas komen om Van Kessel en de arts de school te doen verlaten.
Van Kessel is fel gekant tegen het vaccinatiecampagne van de overheid. Hij is bestuurslid van de actiebeweging Artsen voor Waarheid, die hij ook als advocaat vertegenwoordigt. Wegens het indringen van de ROC Friese Poort heeft de school aangifte gedaan tegen Van Kessel en de arts. GGD Fryslân steunt de aangifte.
Bij de deken van de Orde van Advocaten Noord-Nederland, Eef van de Wiel, zijn meerdere klachten ingediend tegen Van Kessel. Van de Wiel heeft laten weten dat het gedrag van Van Kessel getoetst wordt aan de gedragsregels en de wet. Hij moet zich gedragen zoals een advocaat betaamt. Van Kessel is door de deken uitgenodigd voor een gesprek

30-aug-2021 mr. Drs. ARNO G. W. van KESSEL en Dr. Maaike Bohmers-Barents (BIG: 89019809501) willen zich laten prikken om te zien of de GGD zich aan de regels houdt…
01-aug-2021 mr. drs. Arno G.W. van Kessel spreekt voor een publiek over de zaken die tegen de staat worden aangespannen. De manier waarop kinderen nu vaccins worden opgedrongen zorgt voor radicaal verzet. De staat wordt nietig verklaard.
We worden aangevallen door een elite die onze volksvertegenwoordiging, media en wetenschap compleet controleren. We zullen moeten vechten voor ons leven en dat van onze kinderen…

Er komen belangrijke rechtszaken aan tegen de Nederlandse overheid volgens advocaat :

 • Nederland wordt geleid door een bedrijf met directeur Mark Rutte aan het roer
 • Nederland is bezet Amerikaans grondgebied
 • De verwachting is dat iedereen die de mRNA prikken hebben genomen over 5 jaar dood zijn
 • Ouders moeten zelf kinderen beschermen, de overheid heeft met de wet ‘deelgezag’ zichzelf 50% van het gezag toegeëigend
 • Alle geneesmiddelen die de mRNA prik tegen werken zijn verboden, of zullen worden verboden
 • Er zijn ongeveer 1000 wakkere advocaten, en ongeveer 2000 wakkere artsen
 • Men is bezig om therapieën te ontwikkelen om de schade van de mRNA prikken tegen te gaan met behulp van vrijwilligers met prikspijt
 • Militaire tribunalen, Bataafse Republiek, en nog heel veel meer boeiends.
25-feb-2021 Informed consent voor een medisch experiment | Jorn Lukaszczyk met Elke de Klerk en Arno van Kessel De vaccinaties zijn in volle gang. Arts Elke de Klerk van de stichting van Artsen voor Waarheid en advocaat Arno van Kessel hebben een ‘informed consent letter’ opgesteld. Een brief aan artsen zoals GGD artsen, huisartsen maar ook bedrijfsartsen, artsen van instellingen, ziekenhuizen en in de bejaarden en gehandicaptenzorg. In de brief wordt de rol van de arts in de vaccinatieprocedure benadrukt. De farmaceutische industrie is niet aansprakelijk dus een arts hoort wel te weten wat zijn positie is.

2 gedachten over “Advocaat mr. drs. Arno van Kessel”

 1. In 1 van de video’s wordt gesproken over een boek van Hugo de Groot ‘het recht van oorlog en vrede’.
  Heel interessant wat u vertelde. Ik ben op zoek gegaan naar het boek, is amper nog te vinden, maar het is gelukt, het boek is vandaag bezorgd. Mijn dank voor deze tip, ik ga er dit weekend induiken.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s