Panda ogen

De Panda
[Ze] gebruiken symbolen om te communiceren, te spotten, te lachen, te glunderen, op te scheppen en hun slechte daden aan kinderen te promoten. Deze mensen zijn ziek.

“Panda”… Is een kind dat is “Geslagen en Zwaar is Mishandeld”, waardoor het Zwarte ogen krijgt van de Zware Mishandelingen !!!!

Overlevende van Satanisch Ritueel Misbruik verklaart ‘Panda ogen’ (Anale Verkrachting)

Hieronder wat berichten die elkaar tegenspreken… we zitten in een informatie oorlog en daaronder het verhaal van Timothy Holmset.

09-jul-2015 Jon Snow keert terug naar Gaza om het meisje met “panda-ogen” te zoeken,
video’s die misbruik maken van een klein Palestijns minderjarig meisje uit Gaza, dat echt het slachtoffer is van een zeer stressvolle situatie met eindeloze oorlog en bombardementen van het Israëlische leger, die niet veel lijken te geven om de kinderen van anderen, want allen zijn de kinderen van God. Na het zien van die Qanon video’s, met slechts een zeer eenvoudig onderzoek naar foto’s online, vond ik (RenaudBe) gemakkelijk de waarheid over dat kleine meisje, dat niets te maken heeft met kinderhandel. Ik zou willen dat mensen twee keer nadenken en hun eigen kritisch onderzoek doen, voordat ze opnieuw leugens / misleidende informatie plaatsen, vooral als het gaat om minderjarigen, die allemaal geacht worden te worden beschermd; en Trump persoonlijk in verband brengen met dit schandaal, maakt het alleen maar erger. Hoezeer er ook een einde moet komen aan echt kindermisbruik, het kapen van het probleem van mensen- en kinderhandel door Qanon met politieke nepvideo’s doet elke geloofwaardigheid teniet, en ondermijnt alleen maar echte pogingen om kinderen te beschermen. Ik roep niet op tot censuur, maar wel tot mensen die hun eigen verstand gebruiken, in plaats van zich door anderen te laten manipuleren als goedgelovige schapen.
PS: De Q anon-beweging is al gebruikt door Antifa en BLM in de valse vlag-affaire bij het Capitool in Washington, waar alle activisten verkleed als Trump- en Q-aanhangers werden binnengelaten door de plaatselijke politie die deed alsof ze hun baan hadden en de poorten voor hen opende; En tegenwoordig kan absoluut elke krankzinnige idioot beweren van, of in naam van Q te zijn, en van alles doen of zeggen, waarbij de Q-informatie in mijn ogen alle geloofwaardigheid verliest…
Ken Scott – Timothy Holmseth Panda Eyes Babyfoto van kind na hersentumor Op 20 april 2020
Timothy Charles Holmseth, 52, Minnesota is een bekroonde nieuwsverslaggever, radio-omroeper, tijdschriftschrijver, liedjesschrijver, auteur, en uitgever.
DE CLINTON BODY COUNT
Timothy Holmseth wordt actief opgejaagd door de CIA en paramilitaire agenten verbonden aan Hillary Clinton – de dreigementen om Holmseth en zijn geliefden te ontvoeren, martelen en vermoorden zijn in het bezit van de Criminal Investigative Division van Fort Campbell, Kentucky en andere rechtshandhavers.
Onderzoeksjournalist/Auteur/Uitgever/FBI Getuige/One Man Away From President Trump
Timothy Holmset with Pentagon Pedophile Task Force #PPTF on Bitchute

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s