US Patent 6017302a Manipulatie zenuwstelsel door frequentie

Subliminale akoestische manipulatie van zenuwstelsels

31 oktober 1997

Bij menselijke proefpersonen kunnen zintuiglijke resonanties worden opgewekt door subliminale atmosferische akoestische pulsen die zijn afgestemd op de resonantiefrequentie. De 1/2 Hz zintuiglijke resonantie beïnvloedt het autonome zenuwstelsel en kan ontspanning, slaperigheid of seksuele opwinding veroorzaken, afhankelijk van de precieze akoestische frequentie in de buurt van 1/2 Hz die wordt gebruikt. De effecten van de 2,5 Hz resonantie omvatten vertraging van bepaalde corticale processen, slaperigheid, en desoriëntatie. Om deze effecten te bereiken, moet de akoestische intensiteit in een bepaald diep subliminaal bereik liggen. Geschikte apparatuur bestaat uit een draagbare, op batterijen werkende bron van zwakke subaudio-akoestische straling. De methode en het apparaat kunnen door het grote publiek worden gebruikt als hulpmiddel bij ontspanning, slaap of seksuele opwinding, en klinisch voor de controle en misschien behandeling van slapeloosheid, tremoren, epileptische aanvallen en angststoornissen. Verder kan het worden gebruikt als niet-dodelijk wapen in situaties waarin de orde wordt gehandhaafd, om slaperigheid en desoriëntatie te veroorzaken bij doelpersonen. Het verdient dan de voorkeur gebruik te maken van ventilerende akoestische monopolen in de vorm van een toestel dat lucht inademt en uitademt met subaudiofrequentie.

voor meer info klik op de link: https://patents.justia.com/patent/6017302

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s