Grand Jury, volkstribunaal

Openingszitting van de Grand Jury-procedure
door het volkstribunaal van de publieke opinie

Start: 02/05, 18.00 uur CET!

Een groep internationale advocaten (onder leiding van Reiner Fuelmich) en een rechter voeren een strafrechtelijk onderzoek uit naar het voorbeeld van een Grand Jury procedure om alle beschikbare bewijzen van COVID-19 Misdaden tegen de Mensheid aan het publiek voor te leggen.

Tegen “leiders, organisatoren, aanstichters en medeplichtigen” die hebben geholpen, aangemoedigd of actief hebben deelgenomen aan de formulering en uitvoering van een gemeenschappelijk plan voor een pandemie.

Dit onderzoek is van het volk, door het volk en voor het volk, dus JIJ kunt deel uitmaken van de jury.

Door een compleet beeld te tonen van waar we voor staan, inclusief de geopolitieke en historische achtergrond – is de procedure bedoeld om bewustzijn te creëren over de feitelijke ineenstorting van het huidige, gekaapte systeem en zijn instellingen, en, als gevolg daarvan, de noodzaak voor het volk om zelf zijn soevereiniteit terug te nemen.

Livestream-links en meer:
http://www.grand-jury.net/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s